modrzew21 23.03.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Zajmujemy się budową domów drewnianych z bala oraz systemem kanadyjskim orazsprzedażą deski podłogowej, tarasowej, elewacyjnej i innych produktów wykonanych z modrzewia syberyjskiego. Deski są z wysokiej jakości surowca o bardzo dobrej klasie strugania. Konkurejcyjne ceny. Prosze o kontakt na priv. Fotki dostepne na meila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modrzew21 26.03.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 up, cena za budynek w stanie surowym zamknietym z wykonaniem fyndamentów, z materiałem 1200zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 26.03.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 up, cena za budynek w stanie surowym zamknietym z wykonaniem fyndamentów, z materiałem 1200zł. Nie wybudujesz u mnie, bo mój dom już stoi, ale zaciekawiło mnie to. 1200 za stan surowy zamknięty z fundamentami ? Napisz przy wolnej chwili pełen zakres tego SSZ.... Tak dla potencjalnych zainteresowanych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts