profus 24.03.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Czy ktoś zna gdzie można kupić w okolicach trójmiasta gotowe ogrodzenie betonowe imitujące klinkier takie jak tu:http://www.allegro.pl/item591737422_slupki_murki_ogrodzenie_a_la_klinkier_producent.html A może ktoś ma takie z tych okolic? Chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda naprawdę, na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldek78 24.03.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 no całkiem ciekawie wygląda - ciekaw też jestem jak to wygląda na LIVE ;p no i jak to jest wytrzymałe na warunki atmosferyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profus 25.03.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Podciągam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profus 26.03.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 No to jeszcze raz ..... w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 26.03.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Mnie ciekawi jaka jest jego trwalosc, bo skoro malowane wiec pewnie za jakis czas znow trzeba bedzie odnowic a wtedy tej samej farby nie dostanie sie, ma ktos jakies doswiadczenia ? bo cenowo jest to atrakcyjne w porownaniu z cegla klinkierowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashca 14.04.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Też byłabym zainteresowana spostrzeżeniami użytkowników takiego ogrodzenia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 14.04.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Cegła klinkierowa jest po 2 złote wiec za tą cenę da się wymurować to samo z klinkieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashca 14.04.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 To wymuruj mi płot, bo ja nie potrafie, a fachowcy wołają minimum 2 zł od położenia cegły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profus 14.04.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Cegła klinkierowa jest po 2 złote wiec za tą cenę da się wymurować to samo z klinkieru. Niestety nie. Mi fachowcy rzucają ceny od 350 - 600 zł za słup klinkierowy - oczywiście robocizna. Widziałem na żywo taki płot. Niestety tylko jeden. Producenta z Bydgoszczy. Jakość wykonania mógłbym zaakceptować , ale .... te cegiełki są jakieś takie mniejsze od normalnych klinkierowych. Odrysowałem cegiełkę i wyszło 21x5 i fuga 1 cm. Ja nie widziałem jeszcze takiej cegły klinkierowej. Myślę, że mnie to odstraszyło od tego producenta. Nie wiem jak tam na południu (tam jest dużo producentów). U mnie niestety nic nie mogę znaleźć, najbliżej ta Bydgoszcz. Raczej pójdę chyba w to rozwiązanie http://www.ogrodzenia-betonowe.com.pl/?p=kostka - to od razu jest czymś innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PWB 16.04.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 JAKO PRODUCENT TEGO TYPU OGRODZENIA ODPOWIADAM NA PYTANIA ;] Mnie ciekawi jaka jest jego trwalosc, bo skoro malowane wiec pewnie za jakis czas znow trzeba bedzie odnowic a wtedy tej samej farby nie dostanie sie, ma ktos jakies doswiadczenia ? bo cenowo jest to atrakcyjne w porownaniu z cegla klinkierowa no całkiem ciekawie wygląda - ciekaw też jestem jak to wygląda na LIVE ;p no i jak to jest wytrzymałe na warunki atmosferyczne Ogrodzenie jest bardzo trwale farba jest zagruntowana w betonie sam mam ten plot od 2002r i jedyne co sie stało do tej pory to trochę ściemniała farba , ale dla osob nie mających doczynienia z ogrodzeniem minimum 8h dziennie to zmiana jest niezauważalna farba silikonowo akrylowa z fabryki w Dębicy bardzo trwala Czy ktoś zna gdzie można kupić w okolicach trójmiasta gotowe ogrodzenie betonowe imitujące klinkier takie jak tu:http://www.allegro.pl/item591737422_slupki_murogrodzenie_a_la_klinkier_producent.html A może ktoś ma takie z tych okolic? Chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda naprawdę, na żywo. niestety niema w tamtej okolicy posrednikow ale jest mozliwy transport na cala polske lub odbior osobisty o ile dyspouje ktos autem dostawczym :] tak wyglada slupek chwile przed wyjazdem do klienta http://fotoo.pl/zdjecia/files/2009-04/1e7f310a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profus 17.04.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 JAKO PRODUCENT TEGO TYPU OGRODZENIA ODPOWIADAM NA PYTANIA ;] Jakie u Was są wymiary cegły i fugi? Ile może kosztować transport do Gdańska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PWB 17.04.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 1,20 za 1km`ale sa firmy co nawet za 1zl biara lub prywatnie mozna zawsze przyjechac na slask ;] cegielka wa wymiar 50mm x 180mmfuga okolo 10 mm sa mniejsze od cegły klinkierowej wyprodukowałem kilkaset elemetow i nikt nie zwracali uwagi ze cegiełki sa za male, czasem gdy klienci przyjeżdżają zobaczyć jak to wygląda dziwią sie ze jest to naprawdę ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profus 17.04.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 ... cegielka wa wymiar 50mm x 180mm fuga okolo 10 mm sa mniejsze od cegły klinkierowej wyprodukowałem kilkaset elemetow i nikt nie zwracali uwagi ze cegiełki sa za male ... Zapytam w ten sposób: A dlaczego ta cegiełka nie ma wymiaru cegły klinkierowej ? Przecież ma ją imitować. Jeżeli płot będzie stał sam to powiedzmy, że będzie OK. Ale u mnie sąsiad ma klinkierowy. Jeżeli ja postawię obok (słup w słup) taki z mniejszymi cegiełkami to myślę, że będzie to wyglądało jakoś dziwnie. Takich cegieł chyba nie ma. Jeżeli jest to imitacja to czemu nie jest taka sama (wymiar) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PWB 17.04.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 nie wiem poprostu produkcja zaczela sie na takich cegielkach wzor byl wziety chyba z plytek elewacyjnych...puzniejsza zmaiana byla nie oplacalna wiec zostalo tak.a co do plotu od sasiada on zapacil kolo 700zl za jeden slupekImitacja kosztuje 180zl jest jaka jest... za mala cene a i tak wyglada bardzo ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYKERS 26.06.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 a nie lepiej coś takiego? chodzi mi o ten słupek pośrodku http://www.ogrodzeniabetonowe.yoyo.pl/przeslo11%20kopia.jpgjak dla mnie wyglada ok i chyba tańszy, nie pamiętam dokładnie, ale chyba ok. 30 zł, no i jest zbrojony drutem, więc pewnie nawet trwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 18.02.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Jeśli chodzi o estetykę, to chyba nie lepiej..... Tak w ogóle to podciągam wątek, bo bardzo mnie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 18.02.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 a nie lepiej coś takiego? chodzi mi o ten słupek pośrodku http://www.ogrodzeniabetonowe.yoyo.pl/przeslo11%20kopia.jpg jak dla mnie wyglada ok i chyba tańszy, nie pamiętam dokładnie, ale chyba ok. 30 zł, no i jest zbrojony drutem, więc pewnie nawet trwały hmmm...zaqwsze się zastanawiałam komu może podobać się takie ogrodzenie - jeżeli wpływ na jego wybór ma tylko cena, to jawybieram siatkę leśną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty32121 03.08.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ktoś korzystał z usług firmy PWB Ogrodzenia? Jestem zainteresowany ogrodzeniem z imitacji klinkieru + metalowe przęsła. Ciągle jednak się waham czy to dobry wybór. Proszę o opinie osób które posiadają owe ogrodzenie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.08.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Z tej firmy nie korzystaliśmy.Ale jesteśmy posiadaczami właśnie takiego ogrodzenia(a'la klinkier) i powiem ci że był to super wybór,widziałam to właśnie u kogoś w wątku,poszperałam po necie i znalazłam.Kupiliśmy na allegro,podaliśmy wymiary i przywiezli do domku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomato 21.11.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 A w Podkarpackim ktoś robi lub sprzedaje takie słupki ?http://www.hanzbud.pl/page001.aspxhttp://bram-point.pl/klinkiery.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts