82lukas 05.01.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 moze ktos jeszcze ma takie ogrodzenie strasznie mnie to interesuje czy to zeczywiscie takie super moze macie jakies fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robgit 18.06.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Wystawę z imitacji klinkieru można obejżeć na giełdzie samochodowej w Pruszczu Gdańskim przy betonowym płocie od strony lotniska miejsce nr 698 Jest tam kilka słupków i podmurówek w różnych kolorach. Informacji można też uzyskać pod nr telefonu 509869918. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PWB 14.10.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Panowie to znowu ja od początku 2012r robimy większe cegły w czerwcu robiliśmy ogrodzenie w Świnoujściu, jeżeli to kogoś interesuje z północy polski. kto chce fotek i czego pisać dzwonić nie bać się. [email protected] odpisze na każdego meila ! ci co maja daleko do nas tez niech się nie boja o koszt transportu zawsze idzie pogadać z kierowcami tirów i płaci się w jedna stronę a kierowca ma pochytany jakiś transport z powrotem czemu pisze ze od 2012 bo ci co maja dalej mogą już zaklepać wiosenny termin i w przypadku zebranych kilku osób powiedzmy do 100km można rozłożyć koszt transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariano Italiano 18.01.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Mnie też bardzo zainteresował ten temat z uwagi na fakt że nie trzeba robić fundamentu pod murek , tylko punktowe pod słupki a to jest dla mnie super ważne. Jeśli są osoby które mają tego typu ogrodzenia - niech wrzuca jakieś foty i konkretnie się o nich wypowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejnowak9 09.02.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) Witam jestem producentem ogrodzeń imitujących klinkier . Znajdujemy się w okolicach Ostrowi Mazowieckiej . Więcej informacji i zdjęć zapraszam . [email protected] http://www.nowakm.pl Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez maciejnowak9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRZEMIR 08.06.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Jesteśmy producentem znajdującym się najbliżej Warszawy.http://allegro.pl/slupki-murki-ala-klinkier-ogrodzenia-i2300347633.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 06.08.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Witam Czy możecie polecić kogoś w rejonie Szczecina. Interesuje mnie wykonanie podmurówki imitującej klinkier + słupki metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterson69 08.08.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Witam Wszyscy chwalą takie ogrodzenia, ale jednak chciałbym zobaczyć to na własne oczy. Czy jest gdzieś w Małopolsce miejsce gdzie można zobaczyć takie ogrodzenie, jakaś ekspozycja, może ktoś ma? Z góry dziękuje za każdą opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejnowak9 24.08.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 WITAM , NASZA FIRMA ZAJMUJĘ SIĘ PRODUKCJĄ OGRODZEŃ A`LA KLINKIER .ZDJĘCIA WYKONANYCH PRZEZ NAS OGRODZEŃ ZNAJDZIECIE NA STR: http://WWW.NOWAKM.PL ABY OBEJRZEĆ OGRODZENIE NA ŻYWO PROSZĘ PISAĆ NA EMAIL , PODAMY NAMIARY NA NAJBLIŻEJ WYKONANE OGRODZENIA W PAŃSTWA OKOLICY .[email protected] Sprzedaż realizowana jest na całą Polskę , Transport mamy własny jak i korzystamy z usług spedycyjnych ZapraszamMaciej Nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRZEMIR 29.10.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Jesteśmy Producentem tych elementów, wykonujemy najtrwalsze i najbardziej estetyczne produkty, współpracujemy z wieloma składami budowlanymi w kraju. Nasza siedziba znajduje się koło Mińska Mazowieckiego. Zainteresowanym mogę przesłać nasze realizacje na meila.Produkujemy także sztachety olchowe, gotowe przęsła oraz, bramy i furtkiMożemy również wskazać na życzenie różne miejsca w kraju gdzie woziliśmy, bądż montowaliśmy nasze ogrodzenia.Posiadamy własny transport w przystępnych cenach.email: [email protected]tel 517577270 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stk90 05.03.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Cześć! Mam kilka pytań dotyczących montażu takich słupków. Jak należy wykonać stopę fundamentową? Czy ma być szersza niż słupek, czy identycznych wymiarów? Ma być zbrojona? Na głębokość przemarzania? Można wypuścić z niej kable do napędu, podświetlanego numeru domu, wideodomofonu? Czy zawiasy montowane na kołki rozporowe wystarczą do utrzymania bramy skrzydłowej o szerokości około 3,5m? Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech010 31.03.2019 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Jeśli chcemy czegoś na lata to tylko oryginalny klinkier, nie te tańsze podróbki klinkieropodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kodak 09.05.2019 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Zgadzam się, że jak ma imitować klinkier to lepiej postawić na klinkier. A jak ma być beton to łupany bloczek bardziej polecam, będzie wyglądać jak kamień ale i solidnie będzie. Z Jońca szczególnie są ciekawe wzory i to masz rozwiązanie na lata. W większości sklepów można ich bloczki dostać gdzie się zajmują ogrodzeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts