MIMT 24.03.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 CZy ktoś z Was polożył przy kominku szkło hartowane? Słyszałam, że to wygląda b. ładnie, lecz niestety nie udało mi się zanaleść informacji na ten temat. Będę b. wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 24.03.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Podciągam, bo tez chcę położyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 24.03.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 tutaj: http://szybka.pl/obudowy-kominkowe.html ale ja tez szukam kogos kto juz ma takie wykonanie wokół kominka...- musi b. ciekawie wyglądać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 24.03.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Wow!!! Super, ale czy równie dobrze będzie wygladać gdy kominek nie będzie licował ze ścianą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 24.03.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ja mam.Bardzo sobie chwalę.Tafla luzno na parkiecie. Słabszą stroną rozwiązania jest to, że małe drobiny kurzu czy śmieci lubią się wciskać pod spód i ich wyciąganie bywa kłpotliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 24.03.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A mozna jakieś zdjęcie zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzoza_aga 21.11.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Wygląda to bardzo, fajnie. Uważajcie jednak i nie kupujcie takich szkieł w marketach budowlanych, a raczej zamawiajcie u lokalnych szklarzy, na pewno wyjdzie taniej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts