gospie 24.03.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Czy zamawialiscie rolety zew od razu z oknami, czy osobno? Rozumiem ze w drugim przypadku rolety należy zamontować przed miontażem okien??pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 24.03.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ja zamawiałem razem z oknami i razem z oknami były montowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miHoo79 24.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ja zamawiałem razem z oknami i razem z oknami były montowane. Zamowisz razem to bedzie zabudowane wewnatrz i wg mnie wyglada lepiej niz wystajace skrzynki na zewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławas7 24.03.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Oczywiście że wygląda lepiej , ale trzeba mieć świadomość że rolety nadstawne nie w każdym przypadku się sprawdzają.Polecam bardzo ciekawy artykuł na temat rolet nadstawnych - http://oknotest.pl/1/news/artykuly/niebezpieczne_rolety_nadstawne.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts