Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Miłorząb-A&M

Recommended Posts

Witam Forumowiczów!!!

Nasz domek-jak w tytule-nazywa sie Miłorząb.Nie spotkałam nikogo na forum kto by go budował,a szkoda bo zawsze to fajnie zerknac jak ktos inny sobe radzi z budowa tego samego projektu :)

No nic.

My budowe zaczelismy jakos koło kwietnia 2007 roku i od listopada 2008 juz sobie mieszkamy,wiec poszło niezle :wink:

Mam nadz.ze w razie pytan dam rade na nie odpowiedziec,bo ja mam pamiec dobra,ale krotka :D

Zeby juz nie przedłuzac-ZAPRASZAM

Acha!no,i jak by ktos chciał obejrzec fotki z budowy to cos tam mam,wiec moge wstawic.

Zaczne od łazienek-gorna:

Edytowane przez A$IA

• Odpowiedzi 757
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A$IAu!!!!

SUUUUUPER! dokładnie w moim stylu! Bardzo mi sie podoba Twój domek! łazienki i kuchnia bomba! gratuluję :-)

Wiele elementów podobnych do tego co jak planuję i już mam częściowo u siebie :oops:

A górna łazieneczka miodzio :-) sama myślałam długo nad tymi płytkami. Czy uchyliłabyś rąbka tajemnicy co to za szafka pod umywalką? Szukam czegoś podobnego do swojej łazienki....

Jeszcze raz gratuluje i ... czekam na więcej :D

AMFI szafke pod umywalką robił nam miejscowy stolarz (ten sam co kuchnie :) ) Szafka zrobiona jest z forniru

malgosia0023 kuchnia kosztowała ok. 13 tys.,a płytki na podłodze to jakis gres chinski kupiony w max-flizie (i przyznam sie ze jeszcze go nie zaimpregnowałam :roll: ,ale nic sie z nim nie dzieje).Maja wymiar 50x50