Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Miłorząb-A&M

Recommended Posts

• Odpowiedzi 757
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

meble super - takie miękusie, az chce się usiąść i wylegiwac na nich co????

A co do kwiatków w łazience - wszytko w 100% wytłumaczyłaś. Tylko jeszcze jedno pytanko - wcześniej - przy kafelkowaniu juz sobie to miejsce wykombinowałas własnie na taką aranżację z kwiatami i kamyczkami tak?? To obudowanie połkolem plytkami już było specjalnie wczesniej przygotowane??

No nieźle! Ja sobi zaglądam do dziennika,a tu już 4 stronka! Ale się rozpisałyście :D :wink: I bardzo mi miło,że wpadacie do mnie :D

Szkoda tylko,że do galerii,bo kawusi ci u mnie dostatek,więc jakby co zapraszam!!! Co prawda,niektóre z was maja kawałek drogi do Kraka,ale jakbyście były w pobliżu...to wiecie :wink:

Perłóweczka pisałam,że kcem i mam :wink: (szkoda,że nie zawsze się tak da... :-? )

A meble wypatrzyłam na allegro.Facet był chyba z Nowego Targu,ale pisało,że odbiór mozliwy w Krakowie.Spisałam sobie numer telefonu i zadzwoniłam.

A kosztowały 650.Podobaja mi się takie inne rattanowe,ale one to po parę tysięcy kosztują...

Ale z tych jestem zadowolona też :D

tmx tak ta obudowa z półkola była z góry ustalona,że mają byc tam kwiatki .Tzn. ja to znalazłam w gazecie i jak przyszedł gościu do płytek,to mu pokazałam jak ma to wyglądać i że ma coś takiego "zdziałać" :)

magpie101 dzieki za namiary na stronkę.Super,że pomyslałaś o mnie bo szukamy desek.Pokaże je mojej połowicy,żeby ocenił swoim fachowym okiem :wink: :roll:

Jajku sapadam dziewczyny,bo ide robic ta skarpe za domem na której rosły te piekne chwasty.

Rzyczcie mi powodzenia :-? :lol:

Wczoraj się wprosiłam z małą czarną,ale Asia była tak zapracowana,ze nie zauważyła,ze ja popijam na tarasie siedząc w wygodnym fotelu :lol: . Więc może troszkę większą zauważy i da się skusić

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/moze_kawa_duza%5B1%5D%7E0.jpg

Poproszę o zdjęcia skarpy po dzisiejszej pracy :D

kamloteku dzieki za kawusię!!!Wczoraj zauważyłm,oczywiście,że tak,ale ta dzisiejsza kawusia jest mmm...o jak bym sie takiej kawusi napiła :roll:

Noi wiesz,krawcowa też zarobic musi,więc kawa i ciacho :wink: :D

http://republika.pl/blog_td_679096/1291312/tr/cupcake_1_by_ch0caho1ic.jpg

a dziś nawet nie dychnęłysmy z mamuśką nic.tyle co obiad (ale ktos go musiał ugotować :-? ) i nawet nie zdążyłyśmy wsadzić wszystkiego,bo burza nadeszła i zaczęło lać :x Ale i tak jakos wytrzymało cały dzień,choć tak pochmurane było,więc nie narzekam.Plan prawie wykonany,jutro dokończe.

I zdjęcia też jutro będą,bo dziś no niestety nie dałam rady. Uffff...

aniucha2 Ty,to mnie tak kusisz i kusisz,bo właśnie zobaczyłam Twoje lody i ide sobie zrobić do pucharka.Cos takiego zimnego mi się chce :)

A Perłóweczka najlepsza!!! Ty kobito rób a ona do mnie na tarasik na kawe :D :D :wink:

Dobra idę zajrzeć do was,co tam słychać,czy pracujecie tak ciężko jak ja,czy leniuchujecie :wink:

a dziś nawet nie dychnęłysmy z mamuśką nic.tyle co obiad (ale ktos go musiał ugotować :-? ) i nawet nie zdążyłyśmy wsadzić wszystkiego,bo burza nadeszła i zaczęło lać :x Ale i tak jakos wytrzymało cały dzień,choć tak pochmurane było,więc nie narzekam.Plan prawie wykonany,jutro dokończe.

I zdjęcia też jutro będą,bo dziś no niestety nie dałam rady. Uffff...

pracowite z was mróweczki :wink:

oj jak mamusia ci pomagała to pewnie we dwie cudooo stworzyłyście :wink: