Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Miłorząb-A&M

Recommended Posts

• Odpowiedzi 757
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak super że tu trafiłam, boski masz domek, na pewno będziesz moją inspiracją:) Dopiero za wszystkim się rozglądam ale u Ciebie wszystko jest takie idealne, takie jak sobie wymarzyłam. Jak Ty to zrobiłaś?? Mam pytanie o ściankę w kamieniu, co to za kamień i gdzie go nabyłaś? Myślę że będę często tu zaglądać i podpytywać :oops: jeśli można:)

Piękna skarpa :lol: :o :lol: :o :lol: :o

Ale się narobiłaś z mamą ,co?

Ile tej ziemi musiałyście nawieżć, napewno nieźle się uszargałyście,ale efekt jest

WSPANIAŁY I PIĘKNY

i mam pytanie w razie czego ,jak kiedyś będę robiła swój ogród można co nieco skopiować? Poprosiłabym,jeśli to nie przesada :oops: a nazwy roślin,posadzonych na tym cudnym wzgórku. Przypuszczam,że to minaturki :roll:

Dziewczyny,aż się popłakałam prawie :wink: Dziękuję za życzenia!!! Bardzo mi miło!

No to zdrówko!

http://us.123rf.com/400wm/400/400/elnur/elnur0703/elnur070300025/803506.jpg

komlotku powiadasz,że interesują Cię nazwy krzaków? Sama nie wiem co tam do końca jest wsadzone :lol: Pójde po obiadku i spiszę to co wiem,a co nie wiem zapytam mojego "guru" -czyt. mama :D

A dziś juz nie odpuszczę kawy na tarasie i wieczornego piwka z mężem :wink:

Kiedys padał deszcz,było zimno i musiałam wnieść meble do domu.Dziś je wystawiłam.

Ale powiem Wam,że kłopot trochę,bo nie mam ich w razie deszczu gdzie schować... :-? Ostatnio kanapa stała w salonie a reszta w pralni... :-?

Gospodarczego budynku narazie nie mamy,stoi tylko blaszak.No nic jakos muszę się męczyć,bo na zime to do piwnicy,ale tera to chyba w salonie stać będą :lol: