magpie101 25.05.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ale ladna skarpe zrobilas! Czy te plaskie kamienie kupowalas, jesli tak to w jakiej cenie. Serdeczne zyczenia imieninowe, zdrowka duzo ! http://www.kwiaty-warszawa.pl/images/tulipany_bukiet5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 25.05.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ty, malgosia faktycznie! Z tymi kieliszkami,to chyba faktycznie sie nie popisałam Ale z kąd ja mogłm wiedzieć,że was tyle się zleci? Najwyżej będziemy z gwinta pić magpie101 Dziekuję za życzonka ! Kamienie kupowałam,ale wiesz...."kupowanie" to było takie:ile se weźmiecie,tyle macie Mianowicie koło buska zdroju są takie powiedzmy kamieniołomy i tam ten kamień sobie wydobywają pijaczki miejscowe.My jedziemy autem i ile sobie weźmiemy tyle oni na oko oceniaja ile jest kamień wart,a później my mówimy ile my myslimy,że jest wart Także za ten kamień co jest na skarpie i za ten co go widać w tle na jednym zdjęciu zpłacilismy 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 25.05.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 nie było mnie chwilkę a tu mnie taka imprezka ominęła spóznione ale szczere życzenia dla Ciebie Asieńko. http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/kwiatki.jpg a tu cosik słodkiego http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/ciasto.jpg a tu piweczko dla ciebie żebyś wypiła na tarasiku http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/piwo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 25.05.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Widziałam kiedyś te kamieniołomy piaskowca jadąc własnie do Buska Niezłego targ dobiliście Szkoda, że ode mnie to tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.05.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 http://foto.koszulki.com/prods_images/199313.jpg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 27.05.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dzieki Gosiu-mamuśko!!! Dla wszystkich mam odwiedzających moją galerię również najlepsze życzenia! Buźka dla was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 27.05.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 (edytowane) A to bukiet dla Was mamy (kwiaty z ogrodu mojej mamy ) http://im Edytowane 16 Lipca 2012 przez A$IA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.05.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dzięki ogromniaste,dawno tak pieknego bukietu nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.05.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 piękne kwiatuszki dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 31.05.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 kwiaty piekne.jednak takie bukiety mają swój urok Pozdrawiam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 31.05.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Witam! Pięknie urządziłaś Asia swój domek! podziwiam od dobrej godziny I ogródek boski! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 01.06.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 aniucha2 powiem Ci,że ja tez wole czasem takie "swojskie" bukiety zrobione z tego co jest w ogródku,niz takie wyukładane z kwiaciarni (co nie znaczy,że kawiaty,które dostałam od męża na imieniny mi się nie podobały ) utek76 jakże się cieszę,że mogę Cie gościć w swoich progach!!! Ja Twój domek znam na pamięć i często do niego zglądam Baaaaardzo mi sie u Ciebie podoba!!! Dlatego tak mi miło,że Tobie u mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 01.06.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Asiu"swojskie" bukiety są takie naturalne,a juz najpiekniejsze są te zerwane i zrobione przez dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 01.06.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Asiu"swojskie" bukiety są takie naturalne,a juz najpiekniejsze są te zerwane i zrobione przez dzieci dokladnie Moja Julia prawie za każdym razem z wyprawy/ przynosi mi bukiecik az nie ma gdzie wstawiać tylko że ona zbiera co popadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 01.06.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dziewczyny,no ja uważam dokładnie tak samo!!! Mój Kuba też mi zawsze przynosi wszelkiego rodzaju rosliny.To nic ,że chwasty czasami tez się gdzieś zerwią,ważne,że to tak od serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 01.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Moje dziecię wyrwało dziś z ziemi 2 ogromne chwasty i kazało sobie je zasadzić na środku przyszłej rabaty potem co chwila pytało z obawą czy aby nie wyrwałam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.06.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 To prawda, każdą mamę bukiet nawet z samych chwastów ,otrzymany od pociechy wzrusza i porusza czułe struny One kochane moje okazują nam w ten sposób swoją miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_D 04.06.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witam serdecznie,mam pytanie odnośnie drzwi wewnętrznych na górze, są piękne!!! Uchylisz rąbka tajemnicy jaki to kolor i producent:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.06.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witam serdecznie, mam pytanie odnośnie drzwi wewnętrznych na górze, są piękne!!! Uchylisz rąbka tajemnicy jaki to kolor i producent:) Pozdrawiam Nie ukrywam ,że też intryguja mnie te drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 04.06.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 One kochane moje okazują nam w ten sposób swoją miłość tak myślisz ...hmm czsami mam pewne wątpliwości oczywiście żartuję Co słychać? Jak dzieci i ich rodzice? U nas zimno sie zrobiło wieje,pada buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts