kamlotek 04.06.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Pociecha w szkole,a rodzice pracują Bynajmniej ja próbuję Pogoda u nas słoneczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 04.06.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 utek76 to pamiętliwa ta Twoja pociecha! Ja czasem cichaczem próbuję powyrzucać chwasty jak mi zerwie i do wazonu każe wstawiać... A może zaproponuj mu inne miejsce? gdzieś na końcu działki... Choć dzieci nie są wcale takie naiwne i nie zawsze dają się "wykiwć" odnośnie pytania o drzwi to są one z Porty,model nazywa się Focus,kolor oczywiście jak wszystko u nas wenge tu link http://www.porta.com.pl/pl/products/5.html I nie mów komlotku,że u Ciebie słonecznie,bo mnie zaraz trafi...u mnie przed chwilą świeciło,a teraz chmury czarne i pewnie bedzie lało A komplet tarasowy stoi w salonie i pralni...i po co to było kupować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.06.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 [quote name="A$IA I nie mów komlotku,że u Ciebie słonecznie,bo mnie zaraz trafi...u mnie przed chwilą świeciło,a teraz chmury czarne i pewnie bedzie lało A komplet tarasowy stoi w salonie i pralni...i po co to było kupować? [/quote] Nic nie mów,bo nadciągają chmury,a wcześniej było bezchmurnie Komplet zapewne w końcu sie doczeka pięknych,słonecznych dni . Bynajmniej do czasu,aż mój mąż nie pójdzie na urlop. Rodzina zawsze się śmieję,że jak zaczyna urlop to pada .A więc szykujcie się na deszcz w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.06.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 A komplet tarasowy stoi w salonie i pralni...i po co to było kupować? będzie słonecznie bo ja przyjeżdzam na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.06.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 A komplet tarasowy stoi w salonie i pralni...i po co to było kupować? będzie słonecznie bo ja przyjeżdzam na wakacje Ty lepiej spakuj trochę słońca i wyślij do nas samolotem Bo u nas słońca jak na lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 04.06.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Perłóweczka Chciaz jedna osoba,która słońce przynosi i słońce sie jej nie boi Mnie słońce tez się boi.Zwłaszcza jak chce sie opalic i wychodzę w kostiumie,to się chowa albo jak samochód umyjemy to zaraz leje...także auta chyba myć nie będę... Słońce!!! Come back!!! Nie no,nie ma się co śmiać! Ta pogoda jest okropna! [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.06.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Asiu a ja właśnie leże przed laptopem bo się zesmażyłam jak czerwony buraczek korzystam z upału bo często się tu niezdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 05.06.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A komplet tarasowy stoi w salonie i pralni...i po co to było kupować? będzie słonecznie bo ja przyjeżdzam na wakacje ja też sie wpraszam wezmę coś na dobry początek http://winoteka.pl/images/377.jpg i coś mocniejszego,mój małż pił i mówił że rewelacja http://www.galeriealkoholi.pl/pictures/promocja062009/zoladkowa.JPG a pózniej http://www.kuron.com.pl/gfx/kuron/pl/kuron_przepisy/2/1313/glowne/55465348.jpg i co Wy na to? ...to kiedy się spotykamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.06.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 miam miam.... Małgosiu ty to wiesz co dobre oj już widzę ze jakbysmy sie spotkały to by trzeba było dokupić pare buteleczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 05.06.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nie wiem jak wy,ale ja mam słaba głowę...nawet bradzo.czasem (wstyd się przyznać),ale piwo wypiję i nogi mi miekną Także ja się mogę opic tanim kosztem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 05.06.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Noi zapomniałam napisać,że fanem żołądkowej jest mój dziedek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 05.06.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Asia- no mojego synuśka nie łatwo przekonać do innego zdania niż jego własne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.06.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nie wiem jak wy,ale ja mam słaba głowę...nawet bradzo.czasem (wstyd się przyznać),ale piwo wypiję i nogi mi miekną Także ja się mogę opic tanim kosztem muszę przyznać ze ja także nie jestem dobrym zawodnikiem do tej gry ale popróbować trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.06.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Noi zapomniałam napisać,że fanem żołądkowej jest mój dziedek... lubie drinka z czystą żołądkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 05.06.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Noi zapomniałam napisać,że fanem żołądkowej jest mój dziedek... lubie drinka z czystą żołądkową ja wole z ginem.... zwłaszcza tonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 06.06.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 obiecuję że każdy będzie zadowolony ze spotkania ja też za duzo nie mogę,ale przecież nie chodzi o to aby paść jak dzikie kaczki ...ale jakby nawet to każdemu można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 06.06.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 No ja jestem pijak wyborwy,nie cierpie samku i zapachu wódki... Jak juz,to wypiję red bula z wodka,a jak nie to juz wole kielicha wypic i przepic,bo cały czas czuc smak alkoholu w drinku...brrrrrrr... Ale co tam,nawet sama kawka mozne wystarczyc, byle w dobrym towarzystwie aha!!!!!!!!!!!!!malgosia hehehe,ale się uśmiałam z tych Twoich "dzikich kaczek" hihihi niezłe! juz sobie nas wyobrazam w tej roli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 06.06.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 juz sobie nas wyobrazam w tej roli... oczywiście mówimy o kaczkach ...albo dajmy im spokój same sie zwiną jak posłuchają o czym rozmawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.06.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 hi hi hi...no to ładnie same niepijące panie, się na spotkanie alkoholowe umawiają to może być naprawde super widok jak jedna po drugiej odpływa ...hi hi hi. wiecie co.... to my może na lody do kawiarenki się umówmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 07.06.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 same niepijące panie, się na spotkanie alkoholowe umawiają ja jednak lubie se piwko dziabnąć to my może na lody do kawiarenki się umówmy dobra..tylko zeby chociaż nalewka była oczywiście tak dla zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts