Perłóweczka 07.06.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 same niepijące panie, się na spotkanie alkoholowe umawiają ja jednak lubie se piwko dziabnąć to my sobie cos dziabniemy a dziewczyną kupimy po lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 07.06.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 to my sobie cos dziabniemy proponuj ja sie dostosuję.Piję wszystko oprócz fioletowego szaleństawa dziewczyną kupimy po lodzie tak,tak smak...ajerkoniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 07.06.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dobry wieczór no ładnie pare dni mnie nie było a tu szykuje sie imprezka i ja nic o tym niewiem ja tez z tych nie pijacych jestem.czasem małe piwko z sokiem lub winko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.06.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dobry wieczór no ładnie pare dni mnie nie było a tu szykuje sie imprezka i ja nic o tym niewiem ja tez z tych nie pijacych jestem.czasem małe piwko z sokiem lub winko. Aniu ty tez byłas liczona do tego spotkania. ja lubie piwko z soczkiem tylko latem w gorący dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 08.06.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Aniu ty tez byłas liczona do tego spotkania. bardzo mi miło a piwko to masz racje -najlepiej smakuje w upalny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.06.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Aniu ty tez byłas liczona do tego spotkania. bardzo mi miło a piwko to masz racje -najlepiej smakuje w upalny dzień to znaczy ze w te lato mało wypijemy piwka bo jakoś zimne lato w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.06.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Trochę się opuściłam przez te 3 dni, a tu tyle rzeczy mnie ominęło Ja osobiście jestem zwolenniczką diesla -pół na pół piwo z pepsi Ale niestety pogoda nie sprzyja na picie piwa Słońca potrzeba nam dziewczyny. Zapraszam do Chełmna miasta zakochanych,miasta pubów,barów i miejsca najpiękniejszego widoku na Świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.06.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Zapraszam do Chełmna miasta zakochanych,miasta pubów,barów i miejsca najpiękniejszego widoku na Świecie bardzo kuszące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 09.06.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 I wreszcie mozliwa pogoda do nas zawitała!!! Jako,że ciepło się zrobiło,to i ja na dwór wypełzłam... Wreszcie można poczuć trochę lata. Obleciałam wasze dzienniki i poczytałam,ale dziś nie mam czasu na dłuższe wpisy,bo zaraz ruszam na Kraków na zakupowe szaleństwo.Tylko tym razem,nie domowe zakupy,bo te robiłam przez ostatnie 2 lata... choć powiem Wam,że czasem mi tego brakuje No więc kobitki,póki ciepło i ładna pogodo sio na pole opalać się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 no nareszcie pojawiłaś się Myslałam ze juz na dobre zniknełaś Pochwal sie co kupiliscie tzn. ze zakupy będą udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 09.06.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 oj zakupy.ale Ci zazdroszczę.ja w czerwcu raczej nie poszaleje bo wydatków "domowych"cała masa.ale ty Asiu szalej,a potem pokaż co upolowałas miłego dnia i udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.06.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Skoro mamy nieśmiały powrót ciepłych dni,to zaszalej i kup sobie odlotowy strój kąpielowy, pasujący do tego pieknego kompletu Miłego relaksu na zakupach Mój mówi,że to najlepsze lekarstwo dla kobiety,ale ja ostatnimi czasy mam tego lekarstwa zbyt mało(oszczędności),że brakuje mi jak chol...a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 zaraz ruszam na Kraków na zakupowe szaleństwo.Tylko tym razem,nie domowe zakupy,bo te robiłam przez ostatnie 2 lata... szalej , szalej kobitko ile Ci sił starczy i kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 No więc kobitki,póki ciepło i ładna pogodo sio na pole opalać się!!! hi hi ... ja z pomorza i u nas się mówi podwórko (pole) a zamiast tak mówimy no. tacy my odwrotni jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Asiu jak zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Asiu jak zakupy właśnie... pokazuj te ciuszki i świecidełka co ci w rączki wpadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 09.06.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 tak,tak jesteśmy bardzo ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 10.06.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Boshe...ja dopiero po 8 do domu wróciłam... ale powiem Wam,że zakupy fajne,ale cały dzień,to chyba i dla mnie za długo nogi mnie bolały chyba gorzej niż po robieniu mojego skalniaka komlotku żebys wiedziała,że strój sobie chciałam kupic,ale masakra nic fajnego nie było,a jak był już to jakoś kijowo leżał... No więc,na razie pozostaje mi stary kostium... zreszta po co mi kostium jak ja się wody boję? jedynie do opalania perłóweczko u nas też różnie się mówi:na dwór,na pole.Ale raczej na pole A wy serio mówicie?Ja mam tu zdjęcia dać co kupiłam?? Pokaże Wam jakie buty nabyłam,a reszta to takie pierdółki Jakis naszyjnik,bluzka,spodenki,takie tam. http://img44.imageshack.us/img44/3105/dsc08185.jpg Ale nie szalałam też aż tak,bo jednak budowę trzeba odczuc jakiś czas Oczywiście nie straszę I dzis u mnie tez zapowiada sie fajna pogoda!!!Mam nadz.,że u was też poświeci,bo chyba niedługo znowu ma byc deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 10.06.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 fajoskie buty a jak piękna noga zgadzam się że cały dzień latać po sklepach to niewyróbka. Pokazuj te naszyjniki bo ja uwielbiam biżuterię,choć mało jej noszę butów troszkę zazdroszczę bo ja nie mogę nosić obcasów a zdziećmi byliście na zakupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 10.06.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 no kochana...buty sliczne i wyglądaja na wygodne. ale powiem Wam,że zakupy fajne,ale cały dzień,to chyba i dla mnie za długo i tu sie z toba zgadzam.ja tez po całodniowych zakupach jestem tak zmęczona,że tylko myslę o kapieli i spaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts