Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Miłorząb-A&M

Recommended Posts

• Odpowiedzi 757
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ty Małgoś juz tu?na forum?widzę,że dzieciaki nie tylko mnie rano z łóżka wyganiają :wink:

No coś Ty nie z dzieciakami.Ja byłam z mamą a mój mąż został z chłopakami.

Normalnie chyba dali mu wycisk :lol:

Szkoda,że nie mozesz nosic obcasów,ale powiem Ci,że mi tez jakos nie bardzo sie chce na nich chodzić.Wolę japonki,albo balerinki,ale czasem obcas tez się przyda :)

Idę teraz do Was zajrzeć 8)

aniu ja wczoraj to samo!!! Prysznic,kolacja i łóżko

A dziękować mężowi nie miałam siły

u mnie po tak wyczerpujacym dniu(zakupowym) mojemu mezowi musi wystarczyc buziak na dobranoc :wink: 8)

wiecie co...ja to zawsze jestem zmeczona :roll: odkąd zaczełam wykańczać dom to już normalka

czyżbym zaniedbywała męża :o hmmm trzeba o tym pomyśleć :roll:

Hmmm,to zależy od dziecka jakie jest.Mój starszy do ponad 3 lat się budził i musiałam wstawac do niego w nocy,a teraz mój mały ma ponad rok i do spania jest prze kochany!!! Nie wstaje prawie wogóle.I to od samego poczatku był taki :D

Ale powiem Wam,że później się strony odwrócą...będą mieli po naście lat i z łóżka ich nie będzie można ściągnąć :roll:

No,ale to pewnie tez znacie z własnych młodzieńczych lat :lol:

A co do zakupów ,to faktycznie zawsze lepiej się robi :wink: