malgosia0023 10.06.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 tylko myslę o kapieli i spaniu a podziekować mężowi za zakupy to co nie łaska ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 10.06.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Ty Małgoś juz tu?na forum?widzę,że dzieciaki nie tylko mnie rano z łóżka wyganiają No coś Ty nie z dzieciakami.Ja byłam z mamą a mój mąż został z chłopakami. Normalnie chyba dali mu wycisk Szkoda,że nie mozesz nosic obcasów,ale powiem Ci,że mi tez jakos nie bardzo sie chce na nich chodzić.Wolę japonki,albo balerinki,ale czasem obcas tez się przyda Idę teraz do Was zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 10.06.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 aniu ja wczoraj to samo!!! Prysznic,kolacja i łóżko A dziękować mężowi nie miałam siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.06.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Superowe te buty Fajnie,ze dla odmiany bylaś zmeczona bieganiem po mieście i zakupami ,a nie pracą w domu. Przyznaj się lepiej się czujesz U mnie póki co swieci słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 10.06.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 widzę,że dzieciaki nie tylko mnie rano z łóżka wyganiają no niestety od ponad 4 lat nie przespałam całej nocy Normalnie chyba dali mu wycisk bo te chłopy to miętkie jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 10.06.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 aniu ja wczoraj to samo!!! Prysznic,kolacja i łóżko A dziękować mężowi nie miałam siły u mnie po tak wyczerpujacym dniu(zakupowym) mojemu mezowi musi wystarczyc buziak na dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 10.06.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 no niestety od ponad 4 lat nie przespałam całej nocy skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 10.06.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 aniu ja wczoraj to samo!!! Prysznic,kolacja i łóżko A dziękować mężowi nie miałam siły u mnie po tak wyczerpujacym dniu(zakupowym) mojemu mezowi musi wystarczyc buziak na dobranoc wiecie co...ja to zawsze jestem zmeczona odkąd zaczełam wykańczać dom to już normalka czyżbym zaniedbywała męża hmmm trzeba o tym pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 10.06.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 no niestety od ponad 4 lat nie przespałam całej nocy skąd ja to znam to ustalmy kiedy sie wyśpimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 10.06.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 to ustalmy kiedy sie wyśpimy [/quote Mysle,ze jeszcze z rok możemy zapomniec o przespanych nockach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 10.06.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 to ustalmy kiedy sie wyśpimy Mysle,ze jeszcze z rok możemy zapomniec o przespanych nockach myslałam że zwieje optymizmem ...a Ty mnie na ziemię sprowadziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 10.06.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Hmmm,to zależy od dziecka jakie jest.Mój starszy do ponad 3 lat się budził i musiałam wstawac do niego w nocy,a teraz mój mały ma ponad rok i do spania jest prze kochany!!! Nie wstaje prawie wogóle.I to od samego poczatku był taki Ale powiem Wam,że później się strony odwrócą...będą mieli po naście lat i z łóżka ich nie będzie można ściągnąć No,ale to pewnie tez znacie z własnych młodzieńczych lat A co do zakupów ,to faktycznie zawsze lepiej się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.06.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 nie było mnie kilka godzin a tu takie piękne nóżki pokazywano butki odlotowe szkoda ze ja nie umię biegac w takich widac ze zakupy się udały raz na jakis czas trzeba troszkę pobrykać po sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.06.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 no niestety od ponad 4 lat nie przespałam całej nocy skąd ja to znam to ustalmy kiedy sie wyśpimy ja miałam blizniaki i nie miałam nie przespanych nocy no moze pare sie zdażyło ale to wyjątki moje dziewczyny to śpioszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.06.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 a podziekować mężowi za zakupy to co nie łaska ?! oj trzeba trzeba mężulkowi się odwdzięczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.06.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Temat snu naszych pociech to temat rzeka...... Ja dla przespania całej nocy,zdecydowałam sie na spanie z Małym i tak było do 4,5 roku życia. Potem praktycznie sam zdecydowal,że już będzie sam spał. Na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.06.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 zdecydowałam sie na spanie z Małym i tak było do 4,5 roku życia. a co mąż na to ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.06.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Miał spokojną noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Miał spokojną noc ważne ze wszyscy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.06.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Asieńko a ty zamiast na forum zaglądać to ty w nowych butkach pewnie biegasz i trzasnęłam Ci 6 stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts