malgosia0023 11.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Asieńko a ty zamiast na forum zaglądać to ty w nowych butkach pewnie biegasz no cóż z butami nie wygramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 12.06.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Oj dziewczyny...w butkach nie biegam,bo chyba nogi bym teraz połamała Choróbsko mnie wzięło jakieś.siły nie mam na biegnia A to wszystko przez ta pogodę!Raz gorąco,że sie wytrzymać nie da,poźniej zimno,leje,wieje Mój młodszy też miał w nocy goraczkę więc nie spaliśmy za bardzo...Mam nadz.,że jego nie złapie bardziej,bo ja to moge chorować,ale jak dzieci chorują-zwłaszcza małe-to nie ma nic gorszego.Nie powie co boli i wogóle tylko samemu tzreba się domyślić No to teraz biegne,tak wirtualnie do waszych galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.06.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Zyczę szybkiego powrotu do zdrowia Teraz dużo osób choruje,to chyba naprawdę wina pogody pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybkajulia 12.06.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Mam małe pytanko jeszcze w sprawie domku. Czy jest duży problem z utrzymaniem w czystości okna nad schodami? Planuje takie samo w swoim domku. Czy mycie go sprawia duży problem, przypuszczam, że bez drabinki się nie obchodzi. Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 12.06.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Choróbsko mnie wzięło jakieś. Asieńko życzę dużo zdrówka dla Ciebie i twoich chłopców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 12.06.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Asiu zdrówka Wam zyczęi zamiast z kawką przychodze z ...http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0609/fgvdudwjz9qkkyvopx8b6c.jpg' alt='fgvdudwjz9qkkyvopx8b6c.jpg'> pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 12.06.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Choróbsko mnie wzięło jakieś To przynoszę troszke witamin na wzmocnienie http://naszamartynka.smyki.pl/cardimages/owoce.jpgi jemy do ostatniego kawałeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 12.06.2009 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 malgosia0023 ale nie ma to tamto,musicie mi pomóc! Sama nie dam rady tyle zjeść Dzięki tez za herbatke! Zwłaszcza z cytrynką,mmmm.... Jade na antybiotyku,co mi się nie często zdarza,bo ja zazwyczaj mało choruję,a jk juz,to z 3-4 dni i jestem zdrowa Więc spoko,spoko mam nadz.,że i tym razem nie będzie mnie trzymało. Ale chyba to jakiś wirus,bo duzo ludzi choruje. rybkajulia powiem tak: ja jeszcze tego okna nie myłam... Bardzo trudno się tam dostać.Na pewno bez drabiny sie nie obejdzie. Dobrze,że jest wysoko i nie widać tak bardzo Dobrze też ,że ja nie mam takich upierdliwych ptaków jak moja ciotka,bo ona co umyje okno,to jej znowu ptak...osra... Ale okna dachowe mam w innych pomieszczeniach i powiem szczerze,że jak tylko je umyłam to zaraz były znowu brudne.Bardziej się na nich jakoś ten kurz osiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 12.06.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ale okna dachowe mam w innych pomieszczeniach i powiem szczerze,że jak tylko je umyłam to zaraz były znowu brudne.Bardziej się na nich jakoś ten kurz osiada i tu masz racje dachowe okna sie srtasznie brudzą.a juz najgorzej jak sa troszke okurzone i deszcz popada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybkajulia 12.06.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Dzięki za wyczerpującą odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 15.06.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Asiu jak samopoczucie mam nadzieję że lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 15.06.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 puk,puk.zaglądam i pytam o zdrówko.mam nadzieję,że juz lepiej.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.06.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jak szanowne zdrowie:roll: , niech Asia nam odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.06.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Asieńko jak tam po kuracji wyzdrowiałaś ??? pogoda piekna to Asienka pewnie juz na tarasie na swoim kom.wypoczynkowym z kawusią siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 15.06.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Oooo jak miło,że tak o mnie myslicie Ja sie chorbie nie daje !!! Dziś już jestem prawie wyleczona,więc czym prędzej do ogródka poleciałam Nie,no az tak bardzo pochłonięta nim,to nie jestem...do południa mi jakos zleciało,po południu to logopeda ze starszym,to to,to tamto,a dopiero wieczorem poplewiłam sobie troszkę,jak młodszy usnął.Ale na tarasie jak nie siedziałam wcześnij,tak nie siedziałam i dziś... No nie miałam kiedy! A teraz,to juz jestem totalnie dobita,bo właśnie ZNOWU zaczęło u nas lać!!! Ja już mam dośc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.06.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 ZNOWU zaczęło u nas lać!!! Ja już mam dośc... no nieeeeeee co za pogoda tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Oooo jak miło,że tak o mnie myslicie myślimy , myślimy ..... Ja sie chorbie nie daje !!! tak trzymaj wkońcu my matki musimy sie trzymac i nawet chore czekają nas obowiązki domowe i dzieciiii ....a teraz do tego doszła budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Witam Ledwo co wyzdrowiała ,a już szaleje w ogrodzie. Po rekonwalestencji Twoja styczność z ogrodem powinna się ograniczać do siedzenia na wygodnym fotelu Ps. u nas też niestety znowu leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ps. u nas też niestety znowu leje a u nas dla odmiany jest piękna pogoda i co ja mam zrobić mam jechac do pochmurnej Polski oj tak tak ...jade a co tam lubie deszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 16.06.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 a u nas dla odmiany jest piękna pogoda to zamiast ciuchów zapakuj do torby to piekne słoneczko co u ciebie grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts