Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Miłorząb-A&M

Recommended Posts

• Odpowiedzi 757
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak,tak!!!przywieź słonko do nas!!!zaczep o ogon samolotu :wink:

A ja juz nawet nie mam słow na ta pogode...jestem załamana...(no moze nie az tak,ale...)dziś wiał taki wiatr,że mało mnie nie przewróciło.A ja wczoraj zebrałam komlet z tarasu,ale zostawiłam stolik...i...szyba mi się zbiła!!! :( :( :( :cry: :cry: :cry: buuuuuuuuuuuuuuuu....a to wszystko z mojego lenistwa.Juz sie przyznaje...nie chciało mi sie go wnieśc,bo stwierdziłam,że stolik nie przemoknie...I trzeba szybe zamówić :( znowu 100 zł,albo wiecej nie moje :-?

A co do tych gumiaczków,to chyba wogóle modne są co? To trzeba jakieś zakupić i latać po kałużach,po działce :wink:

A ja wczoraj zebrałam komlet z tarasu,ale zostawiłam stolik...i...szyba mi się zbiła!!! buuuuuuuuuuuuuuuu....a to wszystko z mojego lenistwa.Juz sie przyznaje...nie chciało mi sie go wnieśc,bo stwierdziłam,że stolik nie przemoknie...I trzeba szybe zamówić znowu 100 zł,albo wiecej nie moje

Asiu wcale nie z lenistwa.skąd mogłas wiedziec,ze wiatr narobi takich szkód :evil: a swoja droga to jest paranoją by w czerwcu latac z meblami w ta i z powrotem :roll:

Kasa jak kasa,ale ile mąż się "namruczał"... :lol: hihi

dzis poszukam szlarza,podzwonie i zapytam ile takie "cuś" bedzie mnie kosztowac...

a ja wczoraj wieczorkiem poszłam na ogródek troszkę chwastów wytepić :D :lol: Wieczorem,bo ja się juz smieje,że ja jak wampir nocą wychodzę :lol: :lol: no,ale to dlatego,że mały idzie spać i mam wolne :)

A pstryknęłabym też zdjęcia,ale no budują te chłopaki u sąsiada i nie chce ltać z tym aparatem :roll:

Pomyślą,że jakaś dziwna jestem :-?

Właśnie sobie przypomniałam,że ja jeszcze śniadania nie jadłam :-? to może trzeba iśc...

No nie wytrzymam :D :D :D dobrze,że podłoge juz umyłam ,bo teraz to bym ne dała rady się schylić chyba!!!!

Ze śmiechu!!! :D :D :D (do tego mop mi się popsół więc ciężko by było :o)

Już sobie wyobrazam siebie w tych stringach z golfem!!! I szelkami jeszcze!!! Jak latam po trawce :lol:

O boshe...nie no,nie wyskoczyłabym w czymś takim!!!

Ale nie wiem,czy bardziej by się zainteresowali mną w tych stringach,czy jak bym sie u siebie na działce chowała za krzakiem w okularach i udawała detektywa robiącego zdjęcia...:roll: