aniucha2 16.06.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Oooo jak miło,że tak o mnie myslicie Myslimy,myslimy Asiu i zdrówka zyczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Nie pozostaje nic innego tylko isć do Obi wzorem Gosi i kupić kolorowe gumaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 a u nas dla odmiany jest piękna pogoda to zamiast ciuchów zapakuj do torby to piekne słoneczko co u ciebie grzeje dobry pomysł tak zrobie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Nie pozostaje nic innego tylko isć do Obi wzorem Gosi i kupić kolorowe gumaczki właśnie muszę sobie takie sprawić bo moje się poniszczyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.06.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Myslimy,myslimy Asiu i zdrówka zyczymy i nawet za zdrowie pijemy u nas też niestety znowu leje tak jak u mnie co ja mam zrobić mam jechac do pochmurnej Polski oj tak tak ...jade a co tam lubie deszczyk do Twojego przyjazdu bedzie piekna pogoda ...zobaczysz i kuperek wygrzejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 16.06.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Tak,tak!!!przywieź słonko do nas!!!zaczep o ogon samolotu A ja juz nawet nie mam słow na ta pogode...jestem załamana...(no moze nie az tak,ale...)dziś wiał taki wiatr,że mało mnie nie przewróciło.A ja wczoraj zebrałam komlet z tarasu,ale zostawiłam stolik...i...szyba mi się zbiła!!! buuuuuuuuuuuuuuuu....a to wszystko z mojego lenistwa.Juz sie przyznaje...nie chciało mi sie go wnieśc,bo stwierdziłam,że stolik nie przemoknie...I trzeba szybe zamówić znowu 100 zł,albo wiecej nie moje A co do tych gumiaczków,to chyba wogóle modne są co? To trzeba jakieś zakupić i latać po kałużach,po działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 16.06.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 A ja wczoraj zebrałam komlet z tarasu,ale zostawiłam stolik...i...szyba mi się zbiła!!! buuuuuuuuuuuuuuuu....a to wszystko z mojego lenistwa.Juz sie przyznaje...nie chciało mi sie go wnieśc,bo stwierdziłam,że stolik nie przemoknie...I trzeba szybe zamówić znowu 100 zł,albo wiecej nie moje Asiu wcale nie z lenistwa.skąd mogłas wiedziec,ze wiatr narobi takich szkód a swoja droga to jest paranoją by w czerwcu latac z meblami w ta i z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 A ja wczoraj zebrałam komlet z tarasu,ale zostawiłam stolik...i...szyba mi się zbiła!!! buuuuuuuuuuuuuuuu....a No nie ....taka piękna szyba szkoda , ale teraz będziesz wiedziała że musisz schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Niewesoło.szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 17.06.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Niewesoło.szkoda no ....i znowu kasa poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 17.06.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Kasa jak kasa,ale ile mąż się "namruczał"... hihi dzis poszukam szlarza,podzwonie i zapytam ile takie "cuś" bedzie mnie kosztowac... a ja wczoraj wieczorkiem poszłam na ogródek troszkę chwastów wytepić Wieczorem,bo ja się juz smieje,że ja jak wampir nocą wychodzę no,ale to dlatego,że mały idzie spać i mam wolne A pstryknęłabym też zdjęcia,ale no budują te chłopaki u sąsiada i nie chce ltać z tym aparatem Pomyślą,że jakaś dziwna jestem Właśnie sobie przypomniałam,że ja jeszcze śniadania nie jadłam to może trzeba iśc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 17.06.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Kasa jak kasa,ale ile mąż się "namruczał"... mój to by jęczał cały dzień jak nie tydzień Pomyślą,że jakaś dziwna jestem a niech myślą długo nie zabawią u sąsiada....chyba Właśnie sobie przypomniałam,że ja jeszcze śniadania nie jadłam smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.06.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A pstryknęłabym też zdjęcia,ale no budują te chłopaki u sąsiada i nie chce ltać z tym aparatem Pomyślą,że jakaś dziwna jestem no...chyba ty nie byłaś w tych stringach z golfem to czego tam się wstydzić czarne okulary na nos i detektywa w spódnicy udawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 17.06.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 no...chyba ty nie byłaś w tych stringach z golfem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.06.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 no...chyba ty nie byłaś w tych stringach z golfem nie rozśmieszajcie Gośki,niech w spokoju skonsumuje smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 17.06.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 nie rozśmieszajcie Gośki,niech w spokoju skonsumuje stringi,golf czy panóf a moze sdąsiad przystojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 17.06.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No nie wytrzymam dobrze,że podłoge juz umyłam ,bo teraz to bym ne dała rady się schylić chyba!!!! Ze śmiechu!!! (do tego mop mi się popsół więc ciężko by było ) Już sobie wyobrazam siebie w tych stringach z golfem!!! I szelkami jeszcze!!! Jak latam po trawce O boshe...nie no,nie wyskoczyłabym w czymś takim!!! Ale nie wiem,czy bardziej by się zainteresowali mną w tych stringach,czy jak bym sie u siebie na działce chowała za krzakiem w okularach i udawała detektywa robiącego zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.06.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 nie rozśmieszajcie Gośki,niech w spokoju skonsumuje stringi,golf czy panóf a moze sdąsiad przystojny jeszcze go nie widziałaś.... czy może o jego konsumpcję chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 17.06.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 (edytowane) a Edytowane 16 Lipca 2012 przez A$IA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 17.06.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Komlotku!!! konsumować mam sąsiada?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts