malgosia0023 17.06.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 mysle że najbardziej ogladali by sie za stringami,golfu by nawet nie zauważyli...jak to faceci jest w czym wybierać hmmm przystojny i miły sąsiad to bardzo ważny element aby uzupełnić piękne widoki krajobrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.06.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No nie wytrzymam dobrze,że podłoge juz umyłam ,bo teraz to bym ne dała rady się schylić chyba!!!! Ze śmiechu!!! A przedemną jest właśnie mycie podłogi jak ktos by mnie teraz zobaczył jak cieszę sie do laptopa to by pomyślał że zemną coś nie teges.... sama w domu a chichra się jak do sera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.06.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 nie dosłownie chodziło mi o wygląd sąsiada, czy warto dla niego meczyć się w ubieranie i chodzenie w tych stringach z szelkami i golfem i jeszcze biegi sobie urządzać od krzaczka do krzaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.06.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 a sąsiad przystojny? no bo ja wiem?zalezy co kto lubi Ale mam powiedzmy dwóch sąsiadów,bo jest tata,który buduje dom i syn,któremu dom jest budowany,więc jest w czym wybierać no tak ...jak syn nie zechce to może tata wezmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.06.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 zaopatrzyłam się w chusteczki dawno się tak nie urzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 17.06.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dziewczyny przestańcie bo cała klawiaturę zachlapałam własnie wyobraziłam sobie asie w tych stingach z golfem z okularami na nosie ,chowajaca sie w swoich krzakach i robiaca zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 17.06.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A przedemną jest właśnie mycie podłogi no własnie ja tez musze umyć a tu tak wesoło i jak ja mam odejsc od komp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.06.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 jak tak mają wyglądać budowy domów z takich humorkiem to ja chyba jeszcze ze trzy domki strzele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 17.06.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 własnie wyobraziłam sobie asie w tych stingach z golfem z okularami na nosie ,chowajaca sie w swoich krzakach i robiaca zdjęcia sasiadowi czy stringów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.06.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dziewczyny przestańcie bo cała klawiaturę zachlapałam własnie wyobraziłam sobie asie w tych stingach z golfem z okularami na nosie ,chowajaca sie w swoich krzakach i robiaca zdjęcia Jakaś cisza chyba Asia sie przebiera i na łowy rusza strzel fotkę temu synowi i tatuśkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 17.06.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A przedemną jest właśnie mycie podłogi no własnie ja tez musze umyć a tu tak wesoło i jak ja mam odejsc od komp. zaprosić sasiada w stringach aby umył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 17.06.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 strzel fotkę temu synowi i tatuśkowi tak,tak to obcenimy czy warto się stroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 17.06.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 zaprosić sasiada w stringach aby umył tylko u nas sasiadów jak na lekarstwo ale w sumie to niezły pomysł z taka meska słuzbą w stringach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.06.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A przedemną jest właśnie mycie podłogi no własnie ja tez musze umyć a tu tak wesoło i jak ja mam odejsc od komp. zaprosić sasiada w stringach aby umył oj widok by był piorunujący chciałabym to ujrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 17.06.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 zaprosić sasiada w stringach aby umył tylko u nas sasiadów jak na lekarstwo ale w sumie to niezły pomysł z taka meska słuzbą w stringach Aniu to masz przechlapane... w pracy nie popatrzysz,zza okna w domu tyż nie...hmmm faktycznie tylko CI mąż zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 17.06.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A przedemną jest właśnie mycie podłogi no własnie ja tez musze umyć a tu tak wesoło i jak ja mam odejsc od komp. zaprosić sasiada w stringach aby umył oj widok by był piorunujący chciałabym to ujrzeć swojego sąsiada czy męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 17.06.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Aniu to masz przechlapane... w pracy nie popatrzysz,zza okna w domu tyż nie...hmmm faktycznie tylko CI mąż zostaje no faktycznie przechlapane maz stingów raczej nie ubierze,a o umyciu w nich podłogi to moge zapomniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 17.06.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 (edytowane) jest cisza,bo ja juz ledwo na krzesle siedzę i mało nie zleciałam ,pozbierać sie nie mogę a s Edytowane 16 Lipca 2012 przez A$IA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.06.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 swojego sąsiada czy męża może byc i sąsiad i mąż sąsiad do mycia podłogi a mąż ...hmhm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 17.06.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 no to chyba by był lepszy widok,niz ja w tych stringach,przynajmniej dla nas kobitek tak,tak w takich z trąbą słonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts