aniucha2 17.06.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 pa kobiety lecę po młodego do szkoły, bo mi go gdzieś odeślą,jak nie odbiorę ,tylko jak tu iść z czerwonymi oczami od łez ze śmiechu proponuję załozyć okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 17.06.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 pa kobiety lecę po młodego do szkoły, bo mi go gdzieś odeślą,jak nie odbiorę ,tylko jak tu iść z czerwonymi oczami od łez ze śmiechu to pędz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 17.06.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 pa kobiety lecę po młodego do szkoły, bo mi go gdzieś odeślą,jak nie odbiorę ,tylko jak tu iść z czerwonymi oczami od łez ze śmiechu proponuję załozyć okulary ze słonikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.06.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 tylko jakby troszkę w dół opadła to już wtedy po ptakach za długo się zastanawiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 17.06.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 tylko jakby troszkę w dół opadła to już wtedy po ptakach za długo się zastanawiałaś bo to ciężki wybór ale moze jeszcze kiedyś nadaży sie okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.06.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ale moze jeszcze kiedyś nadaży sie okazja tak tak ...jak założysz te stringi z golfem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 17.06.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ale moze jeszcze kiedyś nadaży sie okazja tak tak ...jak założysz te stringi z golfem to ja czy on ja nie znoszę stringów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 17.06.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Ja nie wiem!!! jak ktos do mnie wpadnie dom oglądać i tarfi na te słonie... stwierdzi,że mam cos nie równo pod sufitem Ale się usmiałam...dobrze,że ja was wyprzedzam troche i poszłam sobie juz na obiadek przygotować,bo chyba tez bym nie dała rady hihi a mały jak nigdy śpi już od 9!!! chyba czuje,że mama ma ważne sprawy do obgadania i nie wolno przeszkadzać... noi jeszcze jedno...dobrze,że mój mąż nie wpada i tu nie zagląda,bo chyba by mi odebrał laptopa...po tych słoniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 17.06.2009 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 pa kobiety lecę po młodego do szkoły, bo mi go gdzieś odeślą,jak nie odbiorę ,tylko jak tu iść z czerwonymi oczami od łez ze śmiechu dobre,że mi przypomnałaś!! ja tez niedługo musze isć po mojego szkolnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 17.06.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 noi jeszcze jedno...dobrze,że mój mąż nie wpada i tu nie zagląda,bo chyba by mi odebrał laptopa...po tych słoniach... mój zawsze z niewinnym usmieszkiem mówi ach te baby tylko ploty im w głowie... czy ktoś wie o czym on mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.06.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 czy ktoś wie o czym on mówi no coś ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 17.06.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 czy ktoś wie o czym on mówi no coś ty a to sytuacja z życia wzieta zapożyczona od bobiczek Wczoraj wieczorem dyskutowaliśmy jak zwykle z żoną o tym i o tamtym... Dochodząc do jakże delikatnego tematu eutanazji, o wyborze między życiem i śmiercią, powiedziałem: - Nie pozwól mi żyć w takim stanie, bym był zależny od jakichkolwiek urzadzeń i karmiony z jakiejs butelki. Jeżeli przyjdzie mi znaleźć się w takiej sytuacji, lepiej odłącz mnie od urzadzeń, które trzymaja mnie przy życiu. A ona wstała, wyłączyła telewizor i komputer, a piwo wylała do zlewu....... Głupia baba.!!!!!!!!!!. a jak realna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 17.06.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dobre,dobre Gosiu!!! i wszytsko się zgadza,i wszystko jasne mój zawsze z niewinnym usmieszkiem mówi ach te baby tylko ploty im w głowie... czy ktoś wie o czym on mówi ja na pewno nie wiem o czym on mówi...??? tak się utarło,że to kobitki plotkuja,ale to wcale nie jest prawda!!! j mysle,że oni sa gorsi od nas! jak juz się zejdą,to nie ma mocnych na nich.wiem po swoim,że jak dorwie moje gg ,to juz do kogoś pisze a jak sie zejda na jakiejś imrezce,to dopiero mozna sie nasłuchac i dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.06.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 oj...dobry ten cytat taki prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 17.06.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Żeby nie było,że my tylko o głupotach i żeby galeria nie "umarła" wklejam zdjęcie mojego gazetnika.Dostarczonego dzis po południu http://img10.imageshack.us/img10/5440/dsc08195m.jpg Niestety już czuje,że te gazety jednak będa się walać po podłodze,a to za sprawą mojego synusia (1,5 roku)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.06.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 wow fajny ten gazetnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 17.06.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Acha!!! Jako,że kiedys okrzyczałam moje fiołki -przy ludziach (czyli Was ),że nie kwitną- jeden się przestraszył i jednak zdecydował się wypuścić kwiatki (ale jestem straszna,nawet kwiatki się mnie boją ) Oto i on: http://img188.imageshack.us/img188/6913/dsc08196.jpg Tak wogóle,to on jest fioletowy,a nie niebieski jak na zdjęciu,ale jakoś tak światło go "przekolorowało" Ale czemu tylko jeden sie wystraszył,a reszta ma mnie gdzieś? (chyba jednak nie jestem aż taka straszna... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.06.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 one po prostu stopniują swoje uroki kwitnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 17.06.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Tak mówisz? Hmmm,ja bym wolała jednak żeby wszystkie zakwitły.Jeden za wszystkie,wszystkie za jednego! No,ale cóż,poczekam (bo chyba nie mam innego wyjścia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.06.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Pewnie tym pozostałym fiołkom będzie wstyd...i też zakwitną A moje powoli kończą kwitnienie. Odpoczą i znowu zaczną... Zobaczysz, że Twoje też się nauczą pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts