Perłóweczka 17.06.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Asiu kwiatuszek piękny musisz być cierpliwa i drugi zakwitnie tylko nie krzycz juz więcej na nie A ten gazetnik cudnyyyy mi by się taki przydał bo choć dzieci mam duże to gazety walają się wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 18.06.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Asiu-gazetnik pierwsza klasa-śliczny.Kwiatek też pięknie zakwitł Drugi napewno niedługo sie też rozwinie tylko na niego nie krzycz Asieńko jeszcze nie wstawiałaś w galerii zdjęc pokoju dzieciaczków.A jestem ciekawa(myslę,ze nie tylko ja )jakie krolestwa maja twoje chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.06.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Asieńko jeszcze nie wstawiałaś w galerii zdjęc pokoju dzieciaczków.A jestem ciekawa(myslę,ze nie tylko ja )jakie krolestwa maja twoje chłopaki ooo i to jest trafna uwaga nie odpuścimy fiołki zakwitna tylko nie strwsuj ich tak bardzo a gazetnik ładniutki sprawie sobie taki jak dzieci podrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 18.06.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Fajnie,że Wam sie podoba moja nowa-mała zdobycz A co do kwiatków,to co wy ich tak bronicie? Po czyjej jesteście stronie? Żartuję.Obiecuję nie będe na nie krzyczeć,a zaglądać będe tylko do podlewania A o pokojach miałam pisać wcześniej,że właśnie mam wam pokazać,ale hmmmm jakos nie chciało mi się fotek robić...Ale teraz jak same na to wpadłyści,to faktycznie wiem,że nie odpuścicie... No więc postaram się coś wkleić dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.06.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 No więc postaram się coś wkleić dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.06.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 No więc postaram się coś wkleić dzisiaj. helo no dobra,poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 18.06.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 (edytowane) Pokój Kuby (6 lat-no,ale on mówi,że juz ma 7 ) [ Edytowane 16 Lipca 2012 przez A$IA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.06.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 pokój na na 7-latka przystało widzę że Spaidermen wszem i wobec uwielbiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.06.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 pokój na na 7-latka przystało widzę że Spaidermen wszem i wobec uwielbiany Jak dla mnie pokój czadowy Jakbym widziała pokój swojego berbecia (7,5lat)- wszechobecny Spider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 18.06.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ja foteczki obejrzę w domku - zablokowali mi w pracy imageShack'a ale na pewno jest pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.06.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ja foteczki obejrzę w domku - zablokowali mi w pracy imageShack'a ale na pewno jest pięknie! niedobroty , pozazdrościli tych stringów z szelkami lub stringów z trąbą i uszami , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.06.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ja foteczki obejrzę w domku - zablokowali mi w pracy imageShack'a ale na pewno jest pięknie! niedobroty , pozazdrościli tych stringów z szelkami lub stringów z trąbą i uszami , to moze jednak dyrektor czyta FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 18.06.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ja foteczki obejrzę w domku - zablokowali mi w pracy imageShack'a ale na pewno jest pięknie! niedobroty , pozazdrościli tych stringów z szelkami lub stringów z trąbą i uszami , to moze jednak dyrektor czyta FM Raczej nie... ale proszę... nic mi nie mówcie o moim dyrektorze dziś... jak go zobaczyłam mało z krzesła nie spadłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.06.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ale proszę... nic mi nie mówcie o moim dyrektorze dziś... jak go zobaczyłam mało z krzesła nie spadłam... ...taki zabójczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 18.06.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ale proszę... nic mi nie mówcie o moim dyrektorze dziś... jak go zobaczyłam mało z krzesła nie spadłam... ...taki zabójczy taaaa... tak sobie wmawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.06.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witam Asiu i kobietki Dzisiaj mam luźniejszy dzień i przeczytałam Twój dziennik. Joanno jeszcze trochę, a jak dech mi zaparło oglądając Twoje mieszkanko - to mało z wrażenia nie osunęłam się z foteliku... Kurcze ja z takiej łazienki bym nie wyszła, w dodtku fajowy pomysł na kwiatki. A właśnie w K-ku widziałam i ja te mebelki i przykuły moja uwagę Chociaz w tych supermarkietach to jest full tych różności, że boję się o mnie. Wiecie do wykończeniówki u mnie daleko...ale zwariować mogę Asiu bardzo, bardzo przemyślane te pomysły i powiem Tobie, że zanim zaczęto zadawać Ci pytanie, czy architekt wnętrz Tobie pomagał, to myslałam, że tak było. Jednym słowem masz- macie gust Ze stringów smiałam się i ja Bo ja z głupot nawet chichram... Kiedyś gdy szłam do pracy, było to zimową porą, na chodniku było odlodzone i w jednym miejscu tylko ciut lodu. Oczywiście musiałam tam potknąc się w kozaczkach na obcasie i aż reklamówkę mi majtnęło - wyleciały książki i inne szpargały, a ja poleciałam na czworka - pozycja fajna - na klęczkach ahahah. Szybko pozbierałam majdan, reklamóka porwana, wstałam i oczywiście odwróciłam się czy nikt nie widział... Kolano o dłoń zdarłam rwiąc przy tym rękawiczkę...ahahah Szłam cholercia resztę drogi i smiałam się -bo widziałam siebie... Toz jak ktos mnie widział- to pekał ze śmiechu... Zaszłam do pracy i właśnie- pytanie, czy płakałam... taaaaaaa płakałam ze śmiechu... Okulary...niestety nie przewidziałam upadku ahaha. Te stringi muszą być powalające ahahaha Fiołki Asiu i ja miałam -rózne kolory, tyle lat... fiołki lubią dość płytkie donice z podstawkami. Najlepiej podlewać do podstawki -nie na liście. Wiesz Asiu moja babcia jak przyjeżdżała do nas i siedziała na kawci w kuchni to zawsze podskubywała od spodu listki fiołkom - ona wiele lat miała różne piekne fiołki i inne kwiaty. O dziwo, że zaraz kwitły. Ja kiedyś w pieknej podłuznej, ale nie za wysokiej donicy posadziłam fiołki w róznych kolorach... myslałam że zakwitna mi wszystkie i będzie bajecznie kolorowo, ale gdy jeden przekwitł to zakwitł następny, albo tylko dwa kolory Fiołki lubia ciepło i światło, a także pólcieniste miejsce jak i bezpośrednio na słonku, jest do nich specjalny nawóz - płynny do fiołków, który rozcieńcza się w stosunku 1:3. Przesadzamy, kiedy korzenie wypełnia całą donicę. Używa się do donic w równych częściach mieszanki torfowej, perlitu i wermikulitu. Nie podlewamy po listkach -bo powstaną brązowe plamy Pozdrawiam Asiu i chyba zabraknie miejsc na tym tarasie... trzeba będzie dokupić mebelki ahahaha... ewentualnie wypoczynek wyniesiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.06.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Asiu jeszcze jedno - bezpośrednio na słonku jednak bałabym sie tak wystawiać, bo listki fiołki mają delikatne, ale rozproszone słonko lubią -na parapaecie Tyle, czy coś jeszcze miałam napisać ... tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 18.06.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 taka_ja & taki_on:) bardzo się ieszę,że w końcu i do mnie wpadłaś,bo fajna babka z Ciebie.Usmiałam się z tej Twojej przygody!!! nie powiem,ale chyba mmy cos wspólnego ja tez kiedys miałam "jazdę",ale na...błocie ja przewróciłam się do przodu lądując na kolanach i na rekach,tyle,że ręce na tym błocie pojechały mi do przodu i mało na brzuch sie nie położyłam...!!!!! Boże jak sobie do dzis pomyslę jakże ja wtedy musiałam wyglądać!! I jak tez od razu lukałam,czy ktos mnie nie widział! Dobrze,że do samochodu szybko wsiadłam... To w tej małopolsce takie fajne dziewczny są!! Co do fiołków,to oczywiście dziekuje za rady!!! Zastanawiam się nad ty urywaniem listków od dołu...ja tam nie wiem,ale jak babcia Twoja tak robiła,to musiała wiedziec co czyni wiem,że nie lubą światła mocnego,ale żywcem nie mam ich gdzie za bardzo postawić,dlatego po południu opuszczam rolety,żeby słonce ich nie paliło aż tak bardzo.Noi o podstawkach tez wiem,że w praktyce powinny byc,ale tak to jest:jak się nie kupi czegos od razu to później juz ciężko dokupić.Ale mam w planach! oz oby Twój szef miał zabójczy wygląd,a nie spojrzenie... bo możesz do nas nie wrócic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 18.06.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 kamlotek cieszę się że Ci się podoba pokoik.Dobrze,że chociaż Ty masz chłopca,bo tu dziewczyny o same córki zmaistrowały ja nie wiem...a ja mam znów 2 chłopaków. U mnie spiderman,batman noi ostatnio ben10 jest w modzie.Nie mówiąc o hotwheels-ach i takich tam...ehh... Acha...był tez do wczoraj obślizgły slimol,który skończył swój żywot w koszu,bo sciany od niego były całe oblepione. Ślimol oczywiście był taką "zabawką",ale jako,że głowe mu kiedys kuba urwał szarpiąc go z koleżnką miałam pretekst,żeby go wyrzucić. A sama go kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 18.06.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 O przepraszam bardzo, ja mam syna Pewnie jak pokażę młodemu Twoje pokoiki, bo też będę coś musiała mu wymyślić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts