Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Miłorząb-A&M

Recommended Posts

• Odpowiedzi 757
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oblookałam Twój pokoik (znaczy Kubusia) - dobrze mieć zaradnego męża - wtedy żadne blokady nam niestraszne ;) Bardzo mi się podoba :) pokażę synkowi :)

i fajnie,że nie tylko ja przechodzę fascynację robotami,stworami,bitwami itp....

Mój Franek skończy w sierpniu dopiero 4 lata. Jest na etapie fascynacji pojazdami wszelakimi.... wyjście do przedszkola bez kilku samochodzików w garściach nie wchodzi w grę :roll:

Rozumiem, nasz Młody na urodziny zażyczył sobie maskę Venoma z takim pistoletem na rękę co niby pajęczyny wyrzuca :roll: . Myślę sobie ok,wyrzuci pajęczynę w całości,zbierze się ją i do kosza wyrzuci. Głupia kupiłam to dziwactwo. O zgrozo maska okropna, szpetna jak Venom, ale najgorsze te pajęczyny. Myślałam że będą wystrzeliwane w całości, a łody jak zaczął strzelać,to to cho....two wszędzie było. Ale najgorsze było sprzątanie tego klejące jak nie wiem co, nie powiem co to mi przypominało i ciężko to było odczepić z niektórych rzeczy. Po kilku wyrzutach ,po ok 4 dniach gdy był w szkole wypstrykałam prawie całe i tak skończyła się era nieodpowiedniego zakupu,na szczęście trudno dostać zapas/nabój do tych pajęczyn :wink: :lol:

magpie101

Pokoj syna tez ladny, mebelki jasne, wiec kurzu nie widac .

I tu trafiłaś w samo sedno!!!Kurzu nie widać!!! powiem szczerze,że kurze ścieram u niego jak się doproszę,żeby posprzatał,chociaż nie-on nawet sprzata jak mu powiem :roll: Ale wiem,że dzieci sie bawia i nie moga co chwilę sprzątac,musza mieć wszystko pod reką :roll:

Ahm,fajnie,że Ci się podoba mój gazetnik :D

kamlotek ja też miałam te pajęczyny,tzn. mój Kuba,ale nie było aż tak źle :o szczerze mówiąc nawet ich nie widziałam za dobrze,bo wystrzelali z kuzynem w 10 min,ale sprzątać aż tak nie musiałam.To były jakieś ze spidermana.

Ale nie przejmuj się,ja tez czasem kupie jakąś głupotę.Np. kiedys kupiłam ten taki piach do lepienia,jakiś księżycowy czy co.Nie dość,że się wogóle nie lepił,to jeszcze był w całym domu...wyrzuciłam od razu.. :roll: :-?

oz tak ten wiek (4 latka) to były faktycznie fascynacje autkami.Ale najgorsze zaczęło sie jak poszedł do szkoły... :-? I było tylko:bo Filip ma to,a Bartek to,a kup mi album z ben 10-em,bo chłopaki zbieraja naklejki.A jak miał album,to znowu rogaliki Chipicao musiałam kupować,no bo przeciez naklejki do albumu musiały być.

O rany...

Takie te nasze pociechy :wink:

Asiu ja jestem fanką tej kobitkiuwielbiam jej posty :D

my jak piszemy to po trzy słowa a ona :o jak trzaśnie posta to pół stronki wychodzi :p ukłony 8)

Nie no teraz to rumieńcem sie oblałam :oops: Ale ten typ -czyli mój -tak ma :wink: A co sie będe rozdrabniać :lol:

Chociaz gdyby podzielić je na części to może z 1000 postów byłoby ahahahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaa...

Oczywiście- ani mi się śni je dzielić...

No dokładnie perłoweczko!!! My to sie nie staramy za bardzo z naszymi wpowiedziami

Ale fajne sie czyta te posty

Bardzo mi miło kobietki :wink:

A pokój czyściutki,bo to była pozorowana czystość na potrzeby galerii

:wink: ahahhhaaaaaaa

Nie no teraz to rumieńcem sie oblałam :oops: Ale ten typ -czyli mój -tak ma :wink: A co sie będe rozdrabniać :lol:

Chociaz gdyby podzielić je na części to może z 1000 postów byłoby ahahahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaa...

Oczywiście- ani mi się śni je dzielić...

ja własnie chciałabym miec taką wene twórczą ale mi nie wychodzi :roll:

A pokój czyściutki,bo to była pozorowana czystość na potrzeby galerii :wink:

Ale nie jest źle,przejść się czasem przez ten pokoj da wiec ok

czyli wszystko szło szybciutko pod łóżko ? :roll:

moim dziewczyną musze czasami zaglądac pod łóżko bo nie raz trochę rzeczy tam ląduje podczas ich sprzątania :roll: :roll: :roll:

a tu ....surprise :o mamuska przybiega i wymiata im rączką na srodeczek pokoju :lol:

Rozumiem, nasz Młody na urodziny zażyczył sobie maskę Venoma z takim pistoletem na rękę co niby pajęczyny wyrzuca :roll: . Myślę sobie ok,wyrzuci pajęczynę w całości,zbierze się ją i do kosza wyrzuci. Głupia kupiłam to dziwactwo.[...] Ale najgorsze było sprzątanie tego klejące jak nie wiem co, nie powiem co to mi przypominało i ciężko to było odczepić z niektórych rzeczy. Po kilku wyrzutach ,po ok 4 dniach gdy był w szkole wypstrykałam prawie całe i tak skończyła się era nieodpowiedniego zakupu,na szczęście trudno dostać zapas/nabój do tych pajęczyn :wink: :lol:

Dojdzie do tego, że sie posikam ze śmiechu... juz to widzę ...

Pamiętacie takie lepiące pająki jak na szybę sie je rzuciło, to one spadały w dół po niej, tak jakby schodziły łapiąc się tymi nogami. Moje dziecko rzuciło pajaka do góry i przylepił się do sufitu ahahaha :lol: Szczotką go waliłam aby spadł... Potem została plama....

Ale nie po pajaku - bo go sobie umyła w płynie do naczyń i dalej świrował po szybie :wink: Plama tłusta mazi - którą miał na sobie zaraz po zakupie... Szok...

Ale najlepszy zakup był klapki z piszczałkami -kiedy córka miała 4 latka szła z drugiej strony bloku do piachu - to w bloku słyszałam na 1 piętrze, gdzie jest :lol: wtedy gotowałam obiadzik i oczywiście mogłam zerknąć z balkonu :wink:

ha ha ha. Dobre z tą pajęczyną. Uśmiałam się. :D

Asiu, piękne wnętrza!!! Gratuluję dobrego gustu! Szczególne wrażenie robią na mnie łazienki, a kominek to po prostu moje marzenie. :D

Pokazałam mojemu Małżowi Twoj domek, a on zachwycił się podświetleniem telewizora. Powiedział, że musimy "takie" mieć :)

Pozdrawiam

Ale najlepszy zakup był klapki z piszczałkami

pamiętam pamiętam fajniutkie były :D

Ta... moja Agatka też takie miała... szlag mnie trafiał, bo chodziła w nich WSZĘDZIE!!! uszy mi już puchły... na szczęście dosyć szybko jeden się "wypiszczał" ;)

Teraz ma pantofelki z podświetlanymi podeszwami 8) (jak staje to się zapalają kwiatuszkowe lampeczki). Chodzi w nich już drugi rok, zdezelowane są maksymalnie, ale nadal są najulubieńsze :roll: podejrzewam, że będzie je ciskać na nogi dopóki się nie wypalą wszystkie lampki

Maciejka2 witam nowego gościa!!! miło mi,że Ci się u mnie podoba,noi Twojemu mężowi też :wink:

Wpadaj częściej,to się pośmiejesz jeszcze nie raz z naszych głupotek :wink: :lol:

Noi oczywiście jak,to u nas jesteśmy ciekawe Twoich wnętrz 8) mam nadz.,że sie pochwalisz niedługo?

malgosia0023 przyznaje się,te gazety,to mojego męża... :oops: macie podobny gust :D

nie no,zartuje!!! on czyta tylko poważne rzeczy :roll:

A z tymi butami i innymi zakupami,to same sobie szkodzimy i na złośc robimy....nie przemyslane zakupy,to się nazywają :wink:

jak tam mamuski po zakończeniu szkoły?świadectwa z paskami były?

Maciejka2 witam nowego gościa!!! miło mi,że Ci się u mnie podoba,noi Twojemu mężowi też :wink:

Wpadaj częściej,to się pośmiejesz jeszcze nie raz z naszych głupotek :wink: :lol:

Noi oczywiście jak,to u nas jesteśmy ciekawe Twoich wnętrz 8) mam nadz.,że sie pochwalisz niedługo?

malgosia0023 przyznaje się,te gazety,to mojego męża... :oops: macie podobny gust :D

nie no,zartuje!!! on czyta tylko poważne rzeczy :roll:

A z tymi butami i innymi zakupami,to same sobie szkodzimy i na złośc robimy....nie przemyslane zakupy,to się nazywają :wink:

jak tam mamuski po zakończeniu szkoły?świadectwa z paskami były?

Nie z paskiem,bo to dopiero 1 klasa,ale stanęłam dęba :o jak p.Dyrektor wyczytała synka i dostał nagrodę za b.dobre wyniki w nauce i wzorowe zachowanie :o :lol: :lol: :lol: . Dostał encyklopedię ,a my list gratulacyjny :p .

Chodze dumna jak paw od prawie 3 godz.,aż mnie kark boli :wink:

Zobaczymy jak będzie dalej, ale póki co jest dobrze i oby tak pozostało :roll: :wink: :lol:

Pozdrawiam :lol: