malgosia0023 23.06.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dzięki kobitki Wykład sie przydał a gdzie wkladacie te tabletki,bo w instukcji pisza tylko aby dostosować się do producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.06.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No a co do tej zmywarki,to mi tam w sumie wszystko jedno.Ja używam tabletek,bo wygodniej.Nie trzeba pamietać o dolewaniu nabłyszczacza,dosypywaniu soli i nasypywaniu za każdym razem proszku.Ja wkładam tabletkę i mam z głowy.Teraz mam tabletki somat,ale uzywam też calgonitu.Moja mama natomiast jedzie na proszku i tych innych. No jak kto woli. Dokladnie, duzo czasu sie oszczedza dzieki tabletka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 23.06.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Witajcie dziewczyny troszkę mnie nie było,ale juz nadrabiam zaległosci Asiu jeszcze ci chyba nie pisałam,ze pokój syna super. ja tez mam u dziewczyn mebelki jasne i mimo ich szaleństw kurzu nie widać Szyba nawet juz chyba jest,bo miała byc na wczoraj chyba,ale na razie nie miałam czasu odebrać.Zreszta pogoda i tak nie sprzyja posiadówom... fakt pogoda nie zaciekawa.ale dzis mamy u nas dosyc ciepło bo 26stopni,ale wiatr bardzo silny powiedziałabym,że nadmorski ja do zmywarki daje tabletki.Uzywam roznych ale nigdy nie biorę tych najtańszych. Moj "orzel" mial pasek tylko w IV klasie, a potem to juz zawsze srednia kolo 4, ale on len jest i sie nie uczy tylko to co z lekcji. Teraz konczyl II gimnazjim. Moja córcia własnie skończyła szkołę podstawową i teraz idzie do gimnazjum do tej pory trzeba było gonic ja do nauki bo tez leniwa.świadectwa z paskiem nie było ale nagrodę w postaci ksiązki dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 23.06.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 To prawda Aniu,trochę cie nie było!!! Juz myslałam,że was ten deszcz podtopił,albo zalał... U nas tez ciepło,a raczej duszno.Przewiduję,że będzie po południu,albo wieczorem jakaś burza Ale córka pewnie pisała testy do gimnazjum,tak? o teraz sie takie pisze?bo ja na razie nie w temacie No więc jak testy zdała,to znaczy,że jest ok!! I książka sie nalezy jak najbardziej malgosia0023 tabletki wkłada się tam gdzie sypie proszek.Jest taki na drzwiach pojemniczek z klapką.Wsypuje się i zamyka. magpie101 noi widzisz,ja tez się nauczyłam czegoś nowego.Nie wiedziałąm,że sa takie tabletki z rozpuszczalną folią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.06.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Te tabletki z ta folia to sa w sprzedazy od kilku msc dopiero, tak sa pakowane http://www.calgonit.pl/finish-max-in-one.php malgosiu u mnie na drzwiczkach od zmywarki sa 2 otwierane pojemniki, tabletke musisz wlozyc do tego gdzie proszek. Siedze w pracy i czekam na 17, strasznego mam lenia, a gdzie tu do piatku , a moj maz juz w ogrodzie sobie grzebie, bo skonczyl prace, a mnie nosi i juz pojechalabym najchetniej do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.06.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Asiu mam pytanie odnosnie firanek-zaslonek w sypialni, kupilas gotowe (jesli tak to gdzie) czy szylas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 23.06.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Hmmmm...,o ile dobrze pamietam,to kupiłam zasłonki w leroy merlin (tak sie pisze? ).Były chyba po 20 zł każda.Ale później juz nie widziałam ich,bo jakos do pokoju młodszego chciałam.Może znów są,ale ja juz tak często na "domowe" zakupy nie chodzę Troche akurat pod słońce,ale może widać lepiej. http://img221.imageshack.us/img221/1649/dsc08216n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.06.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Juz myślałam,że wy tez wpadłyście w depresje jak ja... Na prawdę,mam juz dośc!!! zreszta wy pewnie też? Oczywiście mówię o pogodzie.I jak tu naładowac akumulatory na zime i jesień??? pytam się,no jak?! taka_ja & taki_on:) super,że to ciacho przyniosłaś,bo na taka poode nic lepiej humoru nie poprawi A ja i tak spac nie mogłam,bo burza była... A cellulitem sie nie stresujemy! (najwyżej kupimy jakiż balsam ) Faktycznie jakaś depresyjna i wkurzająca ta pogoda... a moja cóka mi się rozchorowała, bo zmokła, przeziebienie, a potem juz gorączka, kaszel i ot fajnie zaczęła wakacje Mnie pogoda przesladuje, bo od niej jesteśmy hmmm uzależnieni... jeszcze ostanio ciągle leje, co uda nam się zrobić to zrobimy. Weźmy wczoraj, po tym jak napisałam post- to taka była burza, że szok. Dzisiaj lało od rana, znowu przed 13-tą rozpogodziło się i nagle tak było duszno, że pojechaliśmy na budowę, ale wiedziałam, że za długo nie zabawimy, bo niebo znowu zmieniło kolor i grzmiało. Już do mrzawek sie przyzwyczaiłam Ale wiem, że zaraz będę uciekac do auta. Posprzatalismy ciut, no i za dwie godziny spowrotem do domu... bo juz lało... dobrze, że nie betonowaliśmy pod kominy stopy... A nie wiem jak u WAS, ale my kiedyś skusilismy się na telewizję -n - nie ukrywam, że mielismy z nia przeboje, ale niech tylko pogrzmi, czy powieje, to szlag mnie trafia, juz brak sygnału Najgorzej, jak cos ciekawego człek oglada, a tutaj fik i niebieski ekran Zaraz obejrze sobie jakis film- na taka pogodę najlepiej uwielbiam oglądać filmy obyczajowe, czy romanse, albo komedie romantyczne Trzymajcie się kobietki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 25.06.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ja jestem tu nowa i musiałam nadrobić zaległości Chyba ze 2 godziny,jak nie więcej,zajęło mi przeczytanie tego F,a co dopiero nadrabiać zaległości u Was wszystkich dziewczyny jak niektóre to mają po kilkanaście lub kilkadziesiąt stronek Ale mozna się uśmiać :D Wvczoraj jak pokazywałam Małżowi zdjęcia Twoich wnętrz,Asiu,to mówi : co to ma być? Jakieś kawy,butelki? Baby to zawsze plotkują No a co nam pozostało,jak nie pogaduszki?? Któż lepiej doradzi,jak nie inne kobitki Oni to zawsze tacy samowystarczalni....a my to potrzebujemy kawkę lub kawałek ciasteczka na poprawienie humoru....zwłaszcza jak depresja się szerzy w związku z deszczową pogodą... Ja tam nie mogę narzekać,bo u nas jest superowo - wczoraj nawet się opalałam Ale współczuję Wam,bo ileż można znieść te deszcze Nio a co do opinii na temat domku to.....po prostu BAJKA!! Siedziałam sobie z notesikiem i notowałam wszystkie niezbędne informacje Makarony są po prosstu zabójcze!! Postanowiłam sobie takie sprawić w każdych drzwiach balkonowych, a do tego jeszcze zasłonki jakieś - miodzio !! Kolor w pokoju kolejkowym - doskonały!! Powiedz,czy sama to malowałaś? Bo wygląda super!! Mam nadzieję,że nie bedziesz miała nic przeciwko jak kiedyś wykorzystam te kolory w pokoju synka (jeszcze nie ma,ale jest w planach na za jakiś czas :D). Mam już przygotowany zestaw pytań dotyczących niektórych rzeczy,wykonawców itp. Ja też jestem z Kraka, tylko mieszkać będziemy w podkarpackim. Jak na razie to tyle,bo muszę lecieć do pracki (mam akurat popołudniową zmianę ). Już niedługo wpadnę z czymś a'la kawka - mój specjał To 3majcie się do późnego wieczorka,bo przed snem na pewno tu zaglądnę czuję,że to wkrótce będzie nałogiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 25.06.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witam waldi8321!!! No,pierwsza sprawą która skomentuję są ....oczywiście faceci.Szkoda gadać wogóle.Oni to nic się nie znają na tym jak powinno się prowadzic galerię.Nie można tylko pytać cały czas: a gdzie kupiłaś to,a ile kosztowało tamto itd.Kawka i ciacho musi byc!!! To jest obowiązkowa sprawa!!! A co do pogody,to u mnie jakos lepiej ostatnio.Ja wczoraj się nie opalałam,ale byłam w takiej koszulce bez rekawów i mnie opaliło.Mojego młodszego synala też,a nawet go nie posmarowałam,bo słońce raz było,raz były chmury.A jednak złapało nas... A dziś tez było względnie,tyle,że co chwilę jakaś chmura wyłaziła i padał deszcz.Oczywiście byłyskawice i grzmoty też,ale zaraz wychodziło słońce. Od soboty podobno ma byc lepiej,więc trzeba pójśc w Twoje ślady i się poopalać,żeby białymi nogami nie straszyć Miło mi,że Ci się u mnie podoba Makarony to faktycznie fajna sprawa.Jeszcze jak ma się dzieciaki jak ja,co chodza c chwilę do okna,to jest super,bo nie muszę chodzić i co chwilę firanek poprawiać A co do pokoju kolejkowego,to chyba pomyliłaś z malgosia0023,ale nie ma sprawy ja się nie dziwię,że Ci się pomyliło jak tyle na raz dziennków czytałaś Ale i u mnie są te same kolory co u Gosi.Są w pokoju syna starszego Tak że czekam na obiecaną kawkę i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.06.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dzieki Asiu, bede musiala sie wybrac do tego leroya ale ja mam 60 km i ciezko zawsze mi tam dojechac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 25.06.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 A dziś tez było względnie,tyle,że co chwilę jakaś chmura wyłaziła i padał deszcz.Oczywiście byłyskawice i grzmoty też,ale zaraz wychodziło słońce. Od soboty podobno ma byc lepiej,więc trzeba pójśc w Twoje ślady i się poopalać,żeby białymi nogami nie straszyć Nio ja mam nadzieje,że ta pogoda u Was się poprawi,bo gdzieniegdzie już są stany przedpowodziowe, poważne burze itp. Oby nie było tak jak w 97 A co do pokoju kolejkowego,to chyba pomyliłaś z malgosia0023,ale nie ma sprawy ja się nie dziwię,że Ci się pomyliło jak tyle na raz dziennków czytałaś Ale i u mnie są te same kolory co u Gosi.Są w pokoju syna starszego O rany,ale gafa!! Już na samym początku Wczoraj do późna oglądałam dzienniki i już widocznie mi się pomnieszało - byłam tak podekscytowana A jeszcze małego grilla mieliśmy z pifkiem....to już wszystko było twisted Już pędzę do malgosia0023 błagać o wybaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.06.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Już pędzę do malgosia0023 błagać o wybaczenie A jednak złapało nas... ale juz puściło Kawka i ciacho musi byc!!! a i coś mocniejszego czasami sie znajdzie Asiu kiedy urlop,wyjezdzacie gdzieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 26.06.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 magpie101 w sumie ja tez mam do Krakowa ponad 40 km,a leroy jest- jak dla mnie patrząc- po drugiej stornie krakowa więc mam tez odległośc podobna do Twojej.Ale czasem trzeba wpaść zobaczyć co nowego mają Nio ja mam nadzieje,że ta pogoda u Was się poprawi,bo gdzieniegdzie już są stany przedpowodziowe, poważne burze itp. Oby nie było tak jak w 97 mam nadz.,że aż tak nie będzie choc ostatnio widziałam,chyba o było w Austrii?-,że juz ich zalało nieźle... A u nas pogoda dziś była super,nawet na basen się wybraliśmy,ale teraz właśnie chciałam iść poplewić na moja skarpę,bo chwast po tym deszczu urósł,że szok,a tu polało Noi nici,bo w błocie ,to ja paprać sie nie będę... małgoś chyba w tym roku nici z wakacji... my slałam,że nad morze pojedziemy,ale nie da rady.Jak by to powiedzieć: "sprawy biznesowe" Ale może chociaż z kuzynem w góry sie na weekend wybierzemy.Rok temu zaliczylismy Giewont.Spodobało nam się W tym roku może Morskie Oko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 26.06.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 puk-puk Asieńko juz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 27.06.2009 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Ooooooooo,szybka jesteś!!! Witamy,witamy.Zaraz pędzę do Ciebie zobaczyć co tam nowego pobazgrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 27.06.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Noi nici,bo w błocie ,to ja paprać sie nie będę... A czemu nie Przecież kąpiele błotne to ponoć dobre dla skóry Tylko załóż stringi z golfem i hop do błotka Przyjemne z pożytecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 27.06.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Obiecałam kawkę,więc wpadam dziś do Ciebie (na razie tak muszę się "wpraszać",bo u nas niestety jeszcze nie ma gdzie wypić :?). Pyszna, ulubiona, ta sama,co u Gosi http://4shared.com/download/114229243/4f9a6def/DSCF3027.JPG A dziś zamisat ciastka.....pyszne lody :D http://4shared.com/download/114229255/bfe2f99b/lody.JPG Smacznego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 28.06.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 No wiesz,w sumie,to i może racja z tym błotkiem Dziś niedziela,ale jutro będę się ciaprać w takim razie.A stringi z golfem,to obowiązek I dzieki za kawusię z lodami.Ale jak się człowiek oje tych pyszności to stringi moga peknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.06.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ale jak się człowiek oje tych pyszności to stringi moga peknąć ...a tam...nic nie pęknie a co najwyżej tylko powchodzi we wszystkie rowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts