waldi8321 28.06.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ale jak się człowiek oje tych pyszności to stringi moga peknąć To by było dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 28.06.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 ...a tam...nic nie pęknie a co najwyżej tylko pochwchodzi we wszystkie rowki no jak Ty już cos napiszesz!!! To nie było by miłe uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 ...a tam...nic nie pęknie a co najwyżej tylko pochwchodzi we wszystkie rowki no jak Ty już cos napiszesz!!! To nie było by miłe uczucie to jest prawda najlepsze w tym przypadku by były galotki po kolanka troszkę by wyszczupliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.06.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Asieńko na jaki kolorek elewacjii się zdecydoawałaś ??? masz juz cosik upatrzone czy dopiero szukasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 30.06.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Puk puk,tak sobie klikam i o zdrówko pytam Nio i jeszcze o coś.... Nio i przyszedł czas na pytania Jako że płytki do górnej łazienki już wybraliśmy,to została jeszcze dolna i tutaj jestem zakochana w Waszej dolnej Czy mogę dostać cynk jakiej firmy płytki i czy projektowaliście sobie sami,czy ktoś Wam pomagał? A może podasz mi jeszcze namiary na wykonawcę? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.06.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nio i przyszedł czas na pytania Jako że płytki do górnej łazienki już wybraliśmy,to została jeszcze dolna i tutaj jestem zakochana w Waszej dolnej oh...ja jej łazieneczkę to uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 01.07.2009 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jako,że tak wreszcie się ciepło zrobiło,to wiecie...nawet nie zaglądam za bardzo na komputer...więc z góry przepraszam,że nie bywam Wczoraj wreszcie trochę ziemia wyschła i oplewiałm ta nieszczęsną skarpę...uffff,chwast był po koloana prawie Perłóweczka kolor elewacji upatrzyliśmy na domu koło Kraka i poszliśmy,zapytaliśmy i okazało się,że taki kolor też juz miałam zapisany wcześniej w swoim "kapowniku" i chyba pablitto miał taki .Kolor żółty-powiedzmy,to szczerze... Ale nie żółty,taki ,że ŻÓŁTY,tylko taki rozjaśniony i bledszy http://forum.muratordom.pl/elewacje-zdjecia,t63326-1860.htm tutaj jest ta elewacja waldi8321 na dole w łazience mamy andaluzję-tubądzina. Projekt własny A wykonawca wiem,ze ma tyle pracy i zamówień tu u nas na miejscu,że chyba nie będzie miał czasu.Ale oczywiście jesli Ci zależy,to wezmę numer od mężola.Jak wstanie... oh...ja jej łazieneczkę to uwielbiam DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.07.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jako,że tak wreszcie się ciepło zrobiło,to wiecie...nawet nie zaglądam za bardzo na komputer...więc z góry przepraszam,że nie bywam u nas tez cieplutko ale dzieci na wczasach no i tak jakos cicho i nudno. moj mąż stwierdził ze chyba więcej ich nie wysle na tak długo bo za smutno. ale cieszymy sie ze spędzają aktywnie wakacje bo tu gdy my w pracy to one przed telewizją i komputerem by siedziały a ty Asieńko wygrzewaj się i odpoczywaj na swoim pięknym kom.wypoczynkowym . tylko nie za długo i miedzy czasie chwasciorki wyrywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.07.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jako, ze sie cieplo zrobilo to napisz jak sprawuje sie Twoj piekny komplet wypoczynkowy, wygodny jest? Pewnie cale dnie z niego korzystasz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 01.07.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 waldi8321 na dole w łazience mamy andaluzję-tubądzina. Projekt własny A wykonawca wiem,ze ma tyle pracy i zamówień tu u nas na miejscu,że chyba nie będzie miał czasu.Ale oczywiście jesli Ci zależy,to wezmę numer od mężola.Jak wstanie... Dzięki za informację Nie wiem,jak mogłam się nie domyślić Przecież oglądaliśmy kolekcje Tubądzin i Andaluzję też widzieliśmy W Waszym wykonaniu wygląda o wiele lepiej niż na stronie Tubądzin Powinni Wasze zdjęcia tam zamieścić A numer telefonu do wykonawcy i imię możesz podać na pw tak na przyszłość,jak będziemy kogoś szukać,to będziemy mieli porównanie W sumie to nie dziwię Ci się,że mało zaglądasz Jak taka pogoda jest,to szkoda nie korzystać - koło domku można mnóstwo zrobić a komplet wypoczynkowy już wyciągnięty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.07.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 W Waszym wykonaniu wygląda o wiele lepiej niż na stronie Tubądzin Powinni Wasze zdjęcia tam zamieścić to święta prawda Asia na Prezydenta !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 02.07.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Asia na Prezydenta !!!!!!! ależ dziękuję,dziekuję!!!! Jesli mnie wybierzecie,to obiecuję....(zawsze zaczyna się chyba od obietnic,co? ) A z tymi dzieciakami,to święta prawda.Dobrze jst 2-3 dni,a później już nudno samemu i tak cicho w domu.... No co do kompletu,to przyznaję,korzystam Fajnie tak wieczorem usiąść jak dzieciaki śpią i jest cicho.Nikt się nie szwęda i nie ma ekipy budującej obok na działce. Fajnie jest.To jest to,co tygrysy lubia najbardziej [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 02.07.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Dziękuję za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.07.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 To jest to,co tygrysy lubia najbardziej [/b] Ty tygrysicooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 03.07.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.07.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.07.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witam i o zdrówko pytam No tak Tygrysica wypoczywa wieczorkami... A ja tylko wieczirem, aby odpocząć legnę na łóżko to odlot... Zaraz jestem u Morfeusza Film nieraz obejrzę tak..że widzę napisy i napisy na końcu Wtedy głosniej gra te TV i mnie obudzi... Raz ogladałam na siedząco film, aby nie zasnąć... taaaaaa obudziałam się przy plecach Miśka a film pewnie był fajny Ale szczerze, to i ja lubię zwłaszcza wieczory... kiedyś nocami sobie poszkicowałam, wtedy jest cisza i zatapiasz się w niej. Najbardziej uwielbiam wannę, lampeczkę winka czerwonego, bądź szapmanika czerwonego, wrrrrrrrrr tak z godzinkę mogę sobie poleniuchować Pozdrawiam Tygrysico i kobietki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.07.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Najbardziej uwielbiam wannę, lampeczkę winka czerwonego, bądź szapmanika czerwonego, wrrrrrrrrr tak z godzinkę mogę sobie poleniuchować no tak i jeszcze młodego masażystę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 06.07.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 ja tez uwielbiam sie kapac w wannie z duża iloscią piany.leże wtedy i sie relaksuje,albo obmyslam co by tu jeszcze dokupic do domu no tak i jeszcze młodego masażystę oj tak masażysta by sie przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.07.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A ja majac duza wanne nie mam czasu na kapiele mieszkajac w domu. O polnocy tylko 5 minut na prysznic i padam na pyszczek, a teraz latem to juz w ogole doba jest za krotka, bo poza srodkiem domu sa tez prace przy roslinkach . Ja sobie lubie obmyslac i planowac w aucie, wtedy odpoczywam, a codziennie do pracy musze przejechac 80 km w obydwie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts