Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Miłorząb-A&M

Recommended Posts

• Odpowiedzi 757
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Puk puk,tak sobie klikam i o zdrówko pytam :D

Nio i jeszcze o coś....

Nio i przyszedł czas na pytania :roll: Jako że płytki do górnej łazienki już wybraliśmy,to została jeszcze dolna i tutaj jestem zakochana w Waszej dolnej :oops: Czy mogę dostać cynk jakiej firmy płytki i czy projektowaliście sobie sami,czy ktoś Wam pomagał? A może podasz mi jeszcze namiary na wykonawcę? :D

Pozdrowionka :)

Jako,że tak wreszcie się ciepło zrobiło,to wiecie...nawet nie zaglądam za bardzo na komputer...więc z góry przepraszam,że nie bywam :-?

Wczoraj wreszcie trochę ziemia wyschła i oplewiałm ta nieszczęsną skarpę...uffff,chwast był po koloana prawie :o :roll:

Perłóweczka kolor elewacji upatrzyliśmy na domu koło Kraka i poszliśmy,zapytaliśmy i okazało się,że taki kolor też juz miałam zapisany wcześniej w swoim "kapowniku" i chyba pablitto miał taki :D .Kolor żółty-powiedzmy,to szczerze... :roll: Ale nie żółty,taki ,że ŻÓŁTY,tylko taki rozjaśniony i bledszy :lol:

http://forum.muratordom.pl/elewacje-zdjecia,t63326-1860.htm

tutaj jest ta elewacja :D

waldi8321 na dole w łazience mamy andaluzję-tubądzina. Projekt własny :wink: A wykonawca wiem,ze ma tyle pracy i zamówień tu u nas na miejscu,że chyba nie będzie miał czasu.Ale oczywiście jesli Ci zależy,to wezmę numer od mężola.Jak wstanie... :roll:

oh...ja jej łazieneczkę to uwielbiam
:oops: :oops: DZIĘKI :lol:

Jako,że tak wreszcie się ciepło zrobiło,to wiecie...nawet nie zaglądam za bardzo na komputer...więc z góry przepraszam,że nie bywam :-?

u nas tez cieplutko ale dzieci na wczasach :( no i tak jakos cicho i nudno. moj mąż stwierdził ze chyba więcej ich nie wysle na tak długo :roll: bo za smutno. ale cieszymy sie ze spędzają aktywnie wakacje bo tu gdy my w pracy to one przed telewizją i komputerem by siedziały :evil:

a ty Asieńko wygrzewaj się i odpoczywaj na swoim pięknym kom.wypoczynkowym . tylko nie za długo i miedzy czasie chwasciorki wyrywaj :wink:

waldi8321 na dole w łazience mamy andaluzję-tubądzina. Projekt własny :wink: A wykonawca wiem,ze ma tyle pracy i zamówień tu u nas na miejscu,że chyba nie będzie miał czasu.Ale oczywiście jesli Ci zależy,to wezmę numer od mężola.Jak wstanie... :roll:

Dzięki za informację :D Nie wiem,jak mogłam się nie domyślić :roll: Przecież oglądaliśmy kolekcje Tubądzin i Andaluzję też widzieliśmy :roll: W Waszym wykonaniu wygląda o wiele lepiej niż na stronie Tubądzin :D Powinni Wasze zdjęcia tam zamieścić :D A numer telefonu do wykonawcy i imię możesz podać na pw tak na przyszłość,jak będziemy kogoś szukać,to będziemy mieli porównanie :) :wink:

W sumie to nie dziwię Ci się,że mało zaglądasz :) Jak taka pogoda jest,to szkoda nie korzystać - koło domku można mnóstwo zrobić :D a komplet wypoczynkowy już wyciągnięty?? :D

Asia na Prezydenta !!!!!!!
ależ dziękuję,dziekuję!!!! :D

Jesli mnie wybierzecie,to obiecuję....(zawsze zaczyna się chyba od obietnic,co? :wink: )

A z tymi dzieciakami,to święta prawda.Dobrze jst 2-3 dni,a później już nudno samemu i tak cicho w domu.... :roll:

No co do kompletu,to przyznaję,korzystam :D 8) Fajnie tak wieczorem usiąść jak dzieciaki śpią i jest cicho.Nikt się nie szwęda i nie ma ekipy budującej obok na działce. Fajnie jest.To jest to,co tygrysy lubia najbardziej :wink: [/b]

Witam i o zdrówko pytam :wink:

No tak Tygrysica wypoczywa wieczorkami... A ja tylko wieczirem, aby odpocząć legnę na łóżko to odlot... Zaraz jestem u Morfeusza :roll: Film nieraz obejrzę tak..że widzę napisy i napisy na końcu :o Wtedy głosniej gra te TV i mnie obudzi...

Raz ogladałam na siedząco film, aby nie zasnąć... taaaaaa obudziałam się przy plecach Miśka a film pewnie był fajny :wink:

Ale szczerze, to i ja lubię zwłaszcza wieczory... kiedyś nocami sobie poszkicowałam, wtedy jest cisza i zatapiasz się w niej.

Najbardziej uwielbiam wannę, lampeczkę winka czerwonego, bądź szapmanika czerwonego, wrrrrrrrrr tak z godzinkę mogę sobie poleniuchować :wink:

Pozdrawiam Tygrysico :wink: i kobietki też :wink:

A ja majac duza wanne nie mam czasu na kapiele mieszkajac w domu. O polnocy tylko 5 minut na prysznic i padam na pyszczek, a teraz latem to juz w ogole doba jest za krotka, bo poza srodkiem domu sa tez prace przy roslinkach :roll: .

Ja sobie lubie obmyslac i planowac w aucie, wtedy odpoczywam, a codziennie do pracy musze przejechac 80 km w obydwie strony.