Perłóweczka 09.07.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Oj tak,tak! Basen! Fajnie by było mieć za domem basen.Taki jak nie raz ogląda sie w filmach.Leżaczki,drineczki.Mmmmmmmmmmm mogę pomarzyć o basenie ale mam cos zastępczego czyli staw w tym roku jeszcze nie mozemy sie pluskac bo nie był przygotowany odpowiednio (gdyz bedzie powiekszany) ale kto wie na drugie lato skoczę do pasa ....hi hi hi bo musze czuc grunt - inaczej idę na dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.07.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A męża oczywiście pochwalę tak tak !!!! chwal mężusia bo naprawde cudo mu wyszło. kiedys patrzelismy na takie place zabaw to ceny dosc spore były trochę kasy zaoszczędziłas to wiec czas na zakupy dla mamy to taka propozycja w zamian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 09.07.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 trochę kasy zaoszczędziłas to wiec czas na zakupy dla mamy to taka propozycja w zamian świete zdanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wydrukuję i na lodówce przyczepie,żeby mąż zobaczył. Gorzej jak dojdzie do wniosku,że to jemu się należy i pwie,że kupuje nową piłe (bo cos ostatnio mruczał na ten temat) A staw tez super sprawa.My tez mysleliśmy,ale na razie czasu brak. ale kto wie na drugie lato skoczę do pasa ....hi hi hi bo musze czuc grunt - inaczej idę na dno to tak jak ja Dobrze,że mam małe dziecko i jak ide na basen ,to na mała wodę,albo jacuzzi i się tłumaczę,że znim jestem. Co będzie jak dorosnie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.07.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dobrze,że mam małe dziecko i jak ide na basen ,to na mała wodę,albo jacuzzi i się tłumaczę,że znim jestem. Co będzie jak dorosnie?! no co będzie ??? z pewnością będzie odwrotnie to juz dorosły synuś wezmie mamuskę przez pas i wyuczy pływać albo rzuci odrazu na głęboką wodę ja tam niby pływam ale na basenie a gdy jest to jezioro albo morze to pływając musze miec grunt pod nogami bo ze strachu zaraz idę na dnooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.07.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Dobrze,że mam małe dziecko i jak ide na basen ,to na mała wodę,albo jacuzzi i się tłumaczę,że znim jestem. Co będzie jak dorosnie?! Założy mamie kółko i będzie nauka pływania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 10.07.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Asiu masz zdolnego męża plac zabaw super.pokazałam to cudo mojemu męzowi i powiedziałam,ze tez taki chcę.a maz na to dobrze kochanie,ale wszystko w swoim czasie czyli w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 10.07.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 :0 plac zabaw poprostu nieziemski jestem w szoku!! ja też kombinuję żeby zrobić dzieciom jakąś bujaweczkę, żeby już była jak wrócą (w nagrodę, za piękne zachowanie u babci - mimo tęsknoty są dzielne ), ale kurcze, skąd wziąć na to czas ?? póki co na działce chaszcze po pas albo i wyżej jak dziecko mi tam wejdzie, to będę musiała na balkon wejść, żeby je tam odnaleźć Oczywiście mężowi pogratuluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 10.07.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 zaraz idę na dnooooo Perłóweczko-nurkowanie teraz jest bardzo modne! Może odkryjesz na dnie jakis zatopiony skarb? Założy mamie kółko i będzie nauka pływania juz nie wiem w czym gorzej: w stringach z golfem,czy w kółku stara baba... aniucha2 Ty ten plac zabaw da dzici chcesz? czy dl siebie? Bo wiesz,ja Ci poradzę,że jeśli dla siebie też to zrób sobie jedną hustawkę wyższą,bo ta moja jest troche na mnie za niska....(w sumie pomyslana była tylko dla małych dzieci,a nie duzych... )ale tez sie hustam a co tam No a nad zjeżdżalnią ma byc jeszcze dach,choc ja mówie mojemu,że przecież nie trzeba,i że w deszcz siedziec tam nie będą,no,ale on sie uparł,że tak ma byc,bo ładniej będzie i juz No to niech se robi póki co na działce chaszcze po pas albo i wyżej jak dziecko mi tam wejdzie, to będę musiała na balkon wejść, żeby je tam odnaleźć u nas było,to samo.Noi jest,to samo,ale na reszcie działki tej nie ogrodzonej.Zresztą chyba widać na zdjęciu .Może dziś skosimy to dziadostwo... No a balkon bardzo dobre miejsce do obserwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 10.07.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Wow Plac zabaw zarąbisty!!! Też chcę taki U nas się za bardzo nie zmieści,bo chcieliśmy basen zrobić,ale niedaleko nas na osiedlu jest kawałek ziemi i próbuję namówić Mężusia,żebyśmy się popytali,do kogo należy i za ile by sprzedał to tam zrobilibyśmy taki mini plac zabaw,żeby można było z dzieciaczkami przychodzić i samemu się pohuśtać też :lol: to takie moje plany,ale czy się spełnią.... Mąż na razie do tego się nie pali,bo mówi,że pieniążków nie ma a ja mu na to,że może kiedyś będą :lol: poczekamy zobaczymy :lol: A Męża pochwal i ode mnie Zobaczysz jak w piórka obrośnie,tak jak Mąż Gosi po balustradach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 10.07.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Ty ten plac zabaw da dzici chcesz? czy dl siebie? no dla dzieciaczków,ale sama od czasu do czasu tez z niego bym korzystała i mam w planach zrobic dwie huśtawki iedna nizszą,a druga własnie dla "starszych" nieco wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.07.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 pokazałam to cudo mojemu męzowi i powiedziałam,ze tez taki chcę.a maz na to dobrze kochanie,ale wszystko w swoim czasie czyli w przyszłym roku Aniu trzeba tupnąć nóżką .....i jużzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.07.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Ty ten plac zabaw da dzici chcesz? czy dl siebie? no dla dzieciaczków,ale sama od czasu do czasu tez z niego bym korzystała i mam w planach zrobic dwie huśtawki iedna nizszą,a druga własnie dla "starszych" nieco wyżej noooo ja też bym chciała taką bujaweczkę a co ....starszym juz nie wolnoooo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.07.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Z huśtawką u nas było tak, że gdy byłam mała, to na sznurkach drewniane kiedys były,zaczepiane za metalowe kółka na hakach. Moja mama opowiadała mi, że mogła sobie ugotować obiad, aby tylko mi bujawka nie stanęła Potem gdy moja córcia była malutka, było to samo, uwielbiała się huśtać... Miałam taką huśtawkę w przedpokoju i widziała mnie w kuchni... Ale przyznam, że na takich huśtawkach sama bym się pobujała... a co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 13.07.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 puk-puk odśnieżanie galeriii gdzie się podziały Drogie Panie a Asieńka pewnie na huśtaweczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 14.07.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Jestem ,jestem tylko u Was a nie u siebie Właśnie ide posprawdzać co tam nowego,jakie zwierzenia dziś i wczoraj,bo pewnie znowu czegos ciekawego sie dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.07.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Właśnie ide posprawdzać co tam nowego,jakie zwierzenia dziś i wczoraj,bo pewnie znowu czegos ciekawego sie dowiem a kiedy Ty dołączysz do zwierzeń my to wylewne babki jestesmy a propo wylewnośći to widziałyscie filmik o panie wylewnym. uwielbiam go. obejrzyjcie go sobie użyjcie tego linku poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 14.07.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 a propo wylewnośći to widziałyscie filmik o panie wylewnym. uwielbiam go. obejrzyjcie go sobie użyjcie tego linku poniżej :o:o nio pan wylewny jest the best :o:o:lol: a jak włączyłam pana wylewnego,to mi się włączyły ciekawe filmiki z boku o różnych wpadkach telewizyjnych i babciach i moherowych beretach :o:o :lol: ależ się uśmialiśmy :lol: prawie płakałam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 15.07.2009 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Tak,tak oglądałam to kiedyś Mój brat lubi wyszukiwać takie różne "ciekawostki" a później mi puszcza i śmiejemy się Mi sie bardzo podoba to: http://www.youtube.com/watch?v=UGsPDLOEtvU&feature=fvst Zobaczcie sobie A co do mojej wylewności,to wczoraj juz coś tam napisałam Idę poczytać znów,co tam nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 15.07.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Asiu piękne kwiaty właśnie dotarło do mnie jak za Wami tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 15.07.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 A ja właśnię patrze,patrzę i widze małgos.I pędze czytac to tam u Ciebie,bo tak dawno Cię nie było!!! Wiem,że na pewno pusto Ci bez nas ,ale jak szał przeprowadzkowy minie ,to wrócisz do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts