Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Miłorząb-A&M

Recommended Posts

Oj tak,tak! Basen! :D :D Fajnie by było mieć za domem basen.Taki jak nie raz ogląda sie w filmach.Leżaczki,drineczki.Mmmmmmmmmmm :roll:

mogę pomarzyć o basenie ale mam cos zastępczego czyli staw :lol: 8) :lol:

w tym roku jeszcze nie mozemy sie pluskac bo nie był przygotowany odpowiednio (gdyz bedzie powiekszany) ale kto wie na drugie lato skoczę do pasa ....hi hi hi bo musze czuc grunt - inaczej idę na dno :roll:

• Odpowiedzi 757
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

trochę kasy zaoszczędziłas to wiec czas na zakupy dla mamy to taka propozycja w zamian

świete zdanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wydrukuję i na lodówce przyczepie,żeby mąż zobaczył.

Gorzej jak dojdzie do wniosku,że to jemu się należy i pwie,że kupuje nową piłe (bo cos ostatnio mruczał na ten temat) :roll:

A staw tez super sprawa.My tez mysleliśmy,ale na razie czasu brak.

ale kto wie na drugie lato skoczę do pasa ....hi hi hi bo musze czuc grunt - inaczej idę na dno
to tak jak ja :lol:

Dobrze,że mam małe dziecko i jak ide na basen ,to na mała wodę,albo jacuzzi i się tłumaczę,że znim jestem. Co będzie jak dorosnie?! :o

Dobrze,że mam małe dziecko i jak ide na basen ,to na mała wodę,albo jacuzzi i się tłumaczę,że znim jestem. Co będzie jak dorosnie?! :o

no co będzie ??? :o z pewnością będzie odwrotnie to juz dorosły synuś wezmie mamuskę przez pas i wyuczy pływać :lol: albo rzuci odrazu na głęboką wodę :o

ja tam niby pływam ale na basenie a gdy jest to jezioro albo morze to pływając musze miec grunt pod nogami bo ze strachu zaraz idę na dnooooo :(

:0 plac zabaw poprostu nieziemski :o jestem w szoku!! ja też kombinuję żeby zrobić dzieciom jakąś bujaweczkę, żeby już była jak wrócą (w nagrodę, za piękne zachowanie u babci - mimo tęsknoty są dzielne :) ), ale kurcze, skąd wziąć na to czas ?? póki co na działce chaszcze po pas albo i wyżej :o jak dziecko mi tam wejdzie, to będę musiała na balkon wejść, żeby je tam odnaleźć :-?

Oczywiście mężowi pogratuluj :D

zaraz idę na dnooooo

Perłóweczko-nurkowanie teraz jest bardzo modne! Może odkryjesz na dnie jakis zatopiony skarb? :wink:

Założy mamie kółko i będzie nauka pływania

juz nie wiem w czym gorzej: w stringach z golfem,czy w kółku stara baba... :lol:

aniucha2 Ty ten plac zabaw da dzici chcesz? czy dl siebie? :lol:

Bo wiesz,ja Ci poradzę,że jeśli dla siebie też to zrób sobie jedną hustawkę wyższą,bo ta moja jest troche na mnie za niska....(w sumie pomyslana była tylko dla małych dzieci,a nie duzych... :roll: )ale tez sie hustam :wink:

a co tam :D

No a nad zjeżdżalnią ma byc jeszcze dach,choc ja mówie mojemu,że przecież nie trzeba,i że w deszcz siedziec tam nie będą,no,ale on sie uparł,że tak ma byc,bo ładniej będzie i juz :roll:

No to niech se robi :)

póki co na działce chaszcze po pas albo i wyżej jak dziecko mi tam wejdzie, to będę musiała na balkon wejść, żeby je tam odnaleźć

u nas było,to samo.Noi jest,to samo,ale na reszcie działki tej nie ogrodzonej.Zresztą chyba widać na zdjęciu :o .Może dziś skosimy to dziadostwo...

No a balkon bardzo dobre miejsce do obserwacji :wink:

Wow :o Plac zabaw zarąbisty!!! :D:o Też chcę taki :D U nas się za bardzo nie zmieści,bo chcieliśmy basen zrobić,ale niedaleko nas na osiedlu jest kawałek ziemi i próbuję namówić Mężusia,żebyśmy się popytali,do kogo należy i za ile by sprzedał :D to tam zrobilibyśmy taki mini plac zabaw,żeby można było z dzieciaczkami przychodzić :lol: i samemu się pohuśtać też :lol::lol: to takie moje plany,ale czy się spełnią....:roll: Mąż na razie do tego się nie pali,bo mówi,że pieniążków nie ma :roll: a ja mu na to,że może kiedyś będą :lol::lol: poczekamy zobaczymy :lol::lol:

A Męża pochwal i ode mnie :) Zobaczysz jak w piórka obrośnie,tak jak Mąż Gosi po balustradach :lol: :lol:

Ty ten plac zabaw da dzici chcesz? czy dl siebie?

no dla dzieciaczków,ale sama od czasu do czasu tez z niego bym korzystała :lol:

i mam w planach zrobic dwie huśtawki iedna nizszą,a druga własnie dla "starszych" nieco wyżej :lol: :lol:

noooo ja też bym chciała taką bujaweczkę :oops: a co ....starszym juz nie wolnoooo ???

Z huśtawką u nas było tak, że gdy byłam mała, to na sznurkach drewniane kiedys były,zaczepiane za metalowe kółka na hakach.

Moja mama opowiadała mi, że mogła sobie ugotować obiad, aby tylko mi bujawka nie stanęła :wink:

Potem gdy moja córcia była malutka, było to samo, uwielbiała się huśtać... Miałam taką huśtawkę w przedpokoju i widziała mnie w kuchni...

Ale przyznam, że na takich huśtawkach sama bym się pobujała... a co ... :D

Właśnie ide posprawdzać co tam nowego,jakie zwierzenia dziś i wczoraj,bo pewnie znowu czegos ciekawego sie dowiem :o

a kiedy Ty dołączysz do zwierzeń :o my to wylewne babki jestesmy

a propo wylewnośći to widziałyscie filmik o panie wylewnym. :o uwielbiam go. obejrzyjcie go sobie :lol: :p :lol:

użyjcie tego linku poniżej

a propo wylewnośći to widziałyscie filmik o panie wylewnym. :o uwielbiam go. obejrzyjcie go sobie :lol: :p :lol:

użyjcie tego linku poniżej

:o:o:o nio pan wylewny jest the best :o:o:o:lol: a jak włączyłam pana wylewnego,to mi się włączyły ciekawe filmiki z boku o różnych wpadkach telewizyjnych i babciach i moherowych beretach :o:o:o :lol::lol::lol: ależ się uśmialiśmy :lol::lol: prawie płakałam :o:lol::lol:

Tak,tak oglądałam to kiedyś :D :lol:

Mój brat lubi wyszukiwać takie różne "ciekawostki" a później mi puszcza i śmiejemy się :lol:

Mi sie bardzo podoba to:

http://www.youtube.com/watch?v=UGsPDLOEtvU&feature=fvst

Zobaczcie sobie :lol:

A co do mojej wylewności,to wczoraj juz coś tam napisałam :wink:

Idę poczytać znów,co tam nowego 8)