Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Miłorząb-A&M

Recommended Posts

• Odpowiedzi 757
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ahmed totalnie wymiata :o:o:lol: był okres,że oglądaliśmy to codziennie przynajmniej raz :o:o:lol: Później sprawdziliśmy na stronie Jeffa Dunhama trasę występów i okazało się,że w tym roku był w Dublinie,tylko za późno sprawdziliśmy i już było po ptokach :roll:

Ja jeszcze uwielbiam filmiki o zwierzakach,zwłaszcza o kotach :lol: ten jeden jest niezły http://www.youtube.com/watch?v=M8oCtYWlAiI ale by było mieć takiego osobnika w domu :o :lol:

Troche zdjęć do galerii :D :

fajnie,żółciutko zakwitły gazanie.pomiędzy nimi jukki,ale w tym roku zakwitła dopiero jedna... :-?

http://img110.imageshack.us/img110/7730/dsc08259.jpg

http://img31.imageshack.us/img31/6493/dsc08260l.jpg

a tutaj moja rabata.roslinki juz sie rozrastają :D

http://img148.imageshack.us/img148/9721/dsc08262d.jpg

Asiu piękny ogród :o

ale teraz ślicznie u Ciebie .

jeszcze teraz dojdzie elewacja domku to juz całkiem będzie bajka :wink: kolorek juz znasz???

przyznaj bez bicia - mamusia pomagała ???

ojoj ...ale sie razmazyłam . spojrzałam na moje zdjęcia z chaszczami po pas i cała bańka mydlana pękłaaaaaa :cry: kiedy ja sie z tym uporam u siebie....no kiedy :cry:

kamlotku to jest jakaś trawa srebrna.Zreszta ja mam dużo traw,bo jakos je lubię :D

Perłóweczka wiadomo,że z mamuśką w ziemi się "bawiłyśmy" 8)

i nie martw sie swoimi chaszczami.wiadomo,że jak jest budowa,to ogródek musi troszkę poczekać.Za,to jak się za niego zabierzesz,to będzie na pewno super :D Jak chcesz mogę dla pocieszenia pokazać Ci moje wczesniejsze chaszcze na działce :roll:

magpie101 dzieki :D wiesz ja wogóle myslałam,żeby wszystko wysypać korą :roll: ,ale ja tam mam tulipany,krokusy i inne różne takie,więc nie wiem,czy to by pasowało :roll:

A ostatnio sypnełam im "trochę" nawozu."trochę tzn. mało nie ususzyłam wszystkiego :o

No co? ja się dpiero uczę.Nastepnym razem będę wiedziała

Ale katalpa chyba nie przyżyje tej dawki :oops: :(

Roze lubia kore (gdzies wyczytalam), a ja mam kora tez wysypane wszystko i mase kwiatow cebulkowych (tulipany, zonkile i wiele innych, ktorych nie znam nazw), jakos wszystko rosnie na tej korze. Tylko ja mam wszystko caluski dzien w sloncu i kora trzyma wilgoc, bo inaczej to by byla sachara.

A w sprawach ogrodniczych tez jestem jeszcze zielona :oops: .

Witam :wink:

No prosze jakie fajne rabaty, a za gazaniami to chyba juki wspaniałe :wink:

Ja też jestem zwolenniczką kwiatków cebulkowych... w tamtym roku zamówiłam na allegro mieczyki -50 cebul było za nieduzo pieniązków, wyrosło wiadomo mniej, ale miałam cebulki przybyszowe... :wink:

Cebulki jak znalazł będą w następnym roku (może) koło domu -teraz wiszą na gwożdziku w pończoszce mojej :lol: - na strychu :wink:

Ładnie u Ciebie Asiu :wink: :D

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/7_2_202v.gif

Asiu,ale masz pięknie zrobione wokół domku :) Do tego trzeba mieć zamiłowanie i znać się na rzeczy :wink: a myślałaś może o tym,że jak już będziesz miała większość roślinek,to wylożyć całość folią i podsypać korą? widziałam u kogoś już i ładnie to wygląda i nie trzeba plewić chwastów :wink:

magpie101 byłam u Ciebie,widziałam :wink:

Bardzo ładny u ciebie też robi sie ogród.Duzo roslinek masz :D

Jz tak zauważyłam,że teraz to każdy po budowie zabiera się za ogród.Moda jakaś. :D I nie to,że kostka,parę krzaczków tylko duzo osób sadzi różniste rośliny.Ja też chciałam na początku tylko same krzaczki,trawkę i kostkę,ale jest tak dużo pieknych kwiatów,że nie dało rady sie oprzeć :D :lol:

Ja też jestem zwolenniczką kwiatków cebulkowych... w tamtym roku zamówiłam na allegro mieczyki -50 cebul
no widzę,że przyszalałaś z tymi cebulkami :wink: Ale ja tez jak będę miała więcej miejsca na cebulowe,to powsadzam,żeby do wazonu,do domku mieć :D

Asiu to ze jest ładnie to wiesz,ale nie wywiniesz się z kwaki na tarasie...w przyszłym roku

widzę,widzę,że od kawki się nie wywine,le zapraszam już dziś a nie za rok :roll:

Witaj

Tak sobie siedzę, patrzę, podziwiam i nadziwić sie nie moge - pięknie i w moim guscie!!!:) Chcialabym zapytać Cię o pare szczegółów. My ze swoim budowaniem jesteśmy na etapie wyboru stolarki zewnętrznej, dlatego najbardziej interesuje mnie fima z której masz okna i ich kolor . A druga sprawa to drzwi w wiatrołapie i drzwi na parterze domu - jeśli to możliwe to też chciałabym znac ich kolor i firmę. Pozatym jeśli pozwolisz to jeszcze kiedyś pomęczę Cię moimi pytaniami - zawsze mi mowiono, że warto uczyć sie od najlepszych:)) Pozdrawiam Jola.

zawsze mi mowiono, że warto uczyć sie od najlepszych:))

Oooo i to jest całkowita prawda Asiunia to Nasza MISTRZYNI ale przydziobałam

:o :o Ale przydziobałyście!!! I to obie!! Dzięki :oops:

waniliowaa Witam u mnie w domku i oczywiście pytaj kiedy chcesz i o co chcesz :wink:

Co do okien,to zamawialismy je u siebie w miasteczku,ale szczerze nie polecam.Niestety nie jestesmy zadowoleni :-? Kolor,to orzech.

Drzwi w wiatrołapie robił nam stolarz.Pokazałam mu co chcę i zrobił jak umiał :wink:

A na parterze,tak samo jak i na pietrze,mamy drzwi z porty model Porta Focus,okleina oczywiście wenge :D