magpie101 23.07.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Ja okna tez zamawialam w swoim miasteczku razem z bramami garazowymi i okna sa ok, a bramy to porazka! Za rok przy tynkach nie wiem czy nie zmienimy bramy w garazu przy domu, a gospodarczy zostanie tak jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.07.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A tak pozatym to musze Wam napisac, ze mam strasznego lenia , czekam w pracy do 17 i mam weekend , uwielbiam czwartki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 23.07.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Już dzis zaczynasz weekend?! Ale fajna masz pracę,nie ma co! Wcale Ci się nie dziwię,że lenia masz.Ja tez mam...ale co siędziwic jak na polu tak gorąco,że się wytrzymać nie da,a w domu tez duszno komu by sie chciało coś robić...no chyba ,że trzeba No a my tez jak Ty przed tynkowaniem będziemy właśnie wymieniać,ale drzwi zewnętrzne.No żeby później nie psuć tynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.07.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A co sie stalo z Waszymi drzwiami ? Ja od roku pracuje od poniedzialku do czwartku ale wczesniej przez 6 lat pracowalam od pon do soboty, tygodniowo prawie 60 godzin bez urlopu. Teraz urlopu tez nie mam ale troche odpuscilam z weekendami, tak to jest jak sie pracuje u siebie, trzeba byc dyspozycyjnym 24h na dobe. U nas tez upal ale na szczescie w pracy jest ok, najgorzej jak musze wsiasc po pracy w auto, ktore stoi caly dzien w sloncu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 23.07.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Tu mnie jeszcze nie było Witam, przewertowałam dziennik i muszę stwierdzić, że jestem pod wielkim wrażeniem a nawet oczarowana momentami O rajuśku.... dziewczyno ale ty masz chatę!!! Łazienki bossssskie, cały wystrój domu bardzoooooo gustowny a przez Twój zestaw ogrodowy z białymi miękuśkimi podusiami nie będę mogła spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 23.07.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A co sie stalo z Waszymi drzwiami ? co tu duzo mówić-tak to jest jak się chcę zaoszczędzić troszkę i sie kupi szajs niewiadomego pochodzenia.. .Ale zamówiliśmy teraz drzwi gerdy i mam nadz.,że będą ok. tak to jest jak sie pracuje u siebie, trzeba byc dyspozycyjnym 24h na dobe. wiem cos o tym,a raczej mój mąż bo ja narazie zajmuję się dziećmi.Czasami,to mi jest go bardzo szkoda.Zwłaszcza jak się ma jeszcze pracowników i oni mają gdzieś robote,a ty sie wkurzasz,bo Twoje i widzisz jak robia....a cóż,tk to jest. A i tak w miare fajnie masz,takie dłuzsze weekendy.Można troche odetchnąć. A z tym autem,to faktycznie masakra .A chocby nawet klima była,to i tak trzeba poczekać aż się schłodzi.Choć ja i tak chyba się juz do tej klimatyzacji przyzwyczaiłam Ale ta pogoda daje w kość strasznie.A na poddaszu u mnie,to juz nie mówie!!!!!!!!!!koszmar!!!!jest tak gorąco! i nie da sie ni jak przewietrzyć.Otwieram wszystkie okna i drzwi na oścież,a i tak zero przeciągu.... jak tu spać? U was pewnie tez tak jest???? trzebbyło zalać skosy.Może zawsze chłodniej by było? Tu mnie jeszcze nie było no właśnie ja nie wiem czemu? ale ważne,że dotarłas i trafiłaś Zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 23.07.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Asiu dzięki za zaproszenie laseczka z Ciebie że ho hooooo fajnych masz synów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 31.07.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Tak nie moze być ze Twoja galeria na 2 stronie wylądowała wklejaj fotki z ogrodu i pokaż nam jak trawka urosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 02.08.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 No nie gadaj,że ja już na 2 byłam dzieki za ponowne sprowadzenie na 1 wiecie,ja narazie nie mam czym się chwalić może niedługo drzwi do pralni będą-bo już chyba jakies 3 tyg. minęły od zamówienia-a jak będą,to i elewacje bedziemy robić no więc fotki będą,ale za jakiś czas,a trawa w sumie rosnie jak szalona,ale kto by tam trawe chciał oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.08.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 ale kto by tam trawe chciał oglądać No kto myyyyyy ja z checią popatrze na piękną trawkę bo u nas chaszczeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 03.08.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Podbijam Ja też chętnie popatrzę,bo jak tak patrzę,to sobie myślę,co może i ja wypocę kiedyś w naszym ogrodzie .....Asiu,jak dodajesz te wszystkie piękne zdjątka,to nie tylko myślę sobie,jakie ja pewnie beztalencie jestem w ogrodnictwie ale jakoś mnie to w pewien sposób mobilizuje - myślę sobie,jak przyjdzie co do czego,to też spróbuję urządzić mój ogród :lol: Więc jak najbardziej WIĘCEJ trawki i roślinek i opisów,jak to wszystko robisz Ja tak myslę,że powinnyście z mamą w jakimś magazynie o ogrodach coś zamieszczać i rady dawać,bo znacie się na rzeczy chyba,że już zamieszczacie,a ja jakaś opóźniona jestem i nie doczytałam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 03.08.2009 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Heh,no to jak chcecie ta moja trawę to pstrykne parę zdjęc A co do magazynów to raz jakos wysłała moja mama zdjęcie i zamieścili,ale co było na tym zdjęciu to juz nie pamietam.Ogródale dokładnie to nie wiem A pomysły na ogród na ewno przyjda same jak juz bedzie działka ukształtowana i będzie zagospodarowana i posprzatana po budowie.Wtedy dopiero widc wszystko co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.08.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Przyszłam się pożegnać na troszkę poniewaz jutro z samego ranka śmigam na urlop http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/4.gif pierwsze co... to napewno trzeba domek obejrzeć ze wszystkich stron http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/4%7E0.gifale napewno znajdzie się czas i pogoda na wylegiwanie się choćby na tarasie http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/28_1_17.gif będę tęsknić za Wami http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/a025.gifgdy tylko dorwę gdzieś komputer to cosik napiszę http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/k01.gif przesyłam buziaki http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/usteczka.gif http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/1128.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 08.08.2009 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 My tez będziemy tęsknic,ale mam nadz.,że szybko dorwiesz ten komputer i zajrzysz do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 16.08.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Witam, Przeczytałam - a raczej połknęłam - Twój wątek - jednym tchem i jaki mi się tu podoba u Ciebie - fajnie zaplanowane, urządzone i dograne BOMBA SUPER LUXIO Mam pytanko - o kolorki ścian w pokoju i w kuchni - bo bardzo podoba mi się zestawienie a i jeszcze jedno pytanko co to za kamień (kolorek, firma) Będę zobowiązana za odp. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 16.08.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Witam Cię dusiaczek-u u mnie Cieszę się że Ci sie podoba mój domek. W salonie i kuchni malowalismy Magnatem.Powiem szczerze ,że dokładnie nie pamiętam ,który kolor gdzie był bo używalismy aksamitnego agatu i perły północy a one sa do siebie w sumie bardzo podobne.(raczej był to akasamitny agat) A pomarańczowa ściana w jadalni to tygrysie oko tez z magnata. Co do kamienia to jest to kamień z bruk-betu.Nazywł się celtic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 17.08.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 O dziękuję za szybką odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 17.08.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ach jeszcze jedno pytanko - masz jeszcze kolorek za telewizorem - czy to czekoladka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 17.08.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 To jeszcze raz ja (Leklerk ) przeczytałam jeszcze raz wszystko - szukałam nazwy tego co masz położone z salonie i w kuchni - i nie znalazłam - pamiętasz co u Ciebie leży? Więc z prośbą uderzam jeszcze raz - Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 17.08.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witaj Leklerku O dziękuję za szybką odp. staram się Kolor za telewizorem był z duluxa,a nazywał się Cynamonowy deser.Taki sam jest w sypialni na górze (to tak w razie czego ) co masz położone z salonie i w kuchni chodzi o podłogi? Jesli tak to w salonie jest parkiet merbau,a płytki w kuchni,to szczerze mówiąc gres jakiś chiński.Kupowalismy w bomarze2,a nazwa to chyba jakaś była "jadidi",czy coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts