Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Miłorząb-A&M

Recommended Posts

• Odpowiedzi 757
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Już dzis zaczynasz weekend?! :o Ale fajna masz pracę,nie ma co! :D

Wcale Ci się nie dziwię,że lenia masz.Ja tez mam...ale co siędziwic jak na polu tak gorąco,że się wytrzymać nie da,a w domu tez duszno :roll: komu by sie chciało coś robić...no chyba ,że trzeba :-?

No a my tez jak Ty przed tynkowaniem będziemy właśnie wymieniać,ale drzwi zewnętrzne.No żeby później nie psuć tynku :-?

A co sie stalo z Waszymi drzwiami :o ?

Ja od roku pracuje od poniedzialku do czwartku ale wczesniej przez 6 lat pracowalam od pon do soboty, tygodniowo prawie 60 godzin bez urlopu. Teraz urlopu tez nie mam ale troche odpuscilam z weekendami, tak to jest jak sie pracuje u siebie, trzeba byc dyspozycyjnym 24h na dobe.

U nas tez upal ale na szczescie w pracy jest ok, najgorzej jak musze wsiasc po pracy w auto, ktore stoi caly dzien w sloncu.

:D :D :p

Tu mnie jeszcze nie było :o 8)

Witam,

przewertowałam dziennik i muszę stwierdzić, że jestem pod wielkim wrażeniem a nawet oczarowana momentami :o :o

O rajuśku.... :o :o :o :o :o dziewczyno ale ty masz chatę!!! Łazienki bossssskie, cały wystrój domu bardzoooooo gustowny :o a przez Twój zestaw ogrodowy z białymi miękuśkimi podusiami nie będę mogła spać :-? :roll:

A co sie stalo z Waszymi drzwiami ?

co tu duzo mówić-tak to jest jak się chcę zaoszczędzić troszkę i sie kupi szajs niewiadomego pochodzenia.. :roll: .Ale zamówiliśmy teraz drzwi gerdy i mam nadz.,że będą ok.

tak to jest jak sie pracuje u siebie, trzeba byc dyspozycyjnym 24h na dobe.
wiem cos o tym,a raczej mój mąż bo ja narazie zajmuję się dziećmi.Czasami,to mi jest go bardzo szkoda.Zwłaszcza jak się ma jeszcze pracowników i oni mają gdzieś robote,a ty sie wkurzasz,bo Twoje i widzisz jak robia....a cóż,tk to jest. :-?

A i tak w miare fajnie masz,takie dłuzsze weekendy.Można troche odetchnąć.

A z tym autem,to faktycznie masakra :o .A chocby nawet klima była,to i tak trzeba poczekać aż się schłodzi.Choć ja i tak chyba się juz do tej klimatyzacji przyzwyczaiłam :lol:

Ale ta pogoda daje w kość strasznie.A na poddaszu u mnie,to juz nie mówie!!!!!!!!!!koszmar!!!!jest tak gorąco! i nie da sie ni jak przewietrzyć.Otwieram wszystkie okna i drzwi na oścież,a i tak zero przeciągu.... :o jak tu spać? :-? :-?

U was pewnie tez tak jest???? trzebbyło zalać skosy.Może zawsze chłodniej by było?

Tu mnie jeszcze nie było

no właśnie ja nie wiem czemu? :wink:

ale ważne,że dotarłas i trafiłaś :D

Zapraszam częściej :D

No nie gadaj,że ja już na 2 byłam :o

dzieki za ponowne sprowadzenie na 1 :wink: :D

wiecie,ja narazie nie mam czym się chwalić :-? może niedługo drzwi do pralni będą-bo już chyba jakies 3 tyg. minęły od zamówienia-a jak będą,to i elewacje bedziemy robić :D

no więc fotki będą,ale za jakiś czas,a trawa w sumie rosnie jak szalona,ale kto by tam trawe chciał oglądać :lol:

Podbijam :D Ja też chętnie popatrzę,bo jak tak patrzę,to sobie myślę,co może i ja wypocę kiedyś w naszym ogrodzie :lol:.....Asiu,jak dodajesz te wszystkie piękne zdjątka,to nie tylko myślę sobie,jakie ja pewnie beztalencie jestem w ogrodnictwie :lol::o ale jakoś mnie to w pewien sposób mobilizuje - myślę sobie,jak przyjdzie co do czego,to też spróbuję urządzić mój ogród :D:lol:

Więc jak najbardziej WIĘCEJ trawki i roślinek i opisów,jak to wszystko robisz :D Ja tak myslę,że powinnyście z mamą w jakimś magazynie o ogrodach coś zamieszczać i rady dawać,bo znacie się na rzeczy :o chyba,że już zamieszczacie,a ja jakaś opóźniona jestem i nie doczytałam :o:lol::wink:

Heh,no to jak chcecie ta moja trawę to pstrykne parę zdjęc :)

A co do magazynów to raz jakos wysłała moja mama zdjęcie i zamieścili,ale co było na tym zdjęciu to juz nie pamietam.Ogródale dokładnie to nie wiem :wink:

A pomysły na ogród na ewno przyjda same jak juz bedzie działka ukształtowana i będzie zagospodarowana i posprzatana po budowie.Wtedy dopiero widc wszystko co i jak :wink:

Przyszłam się pożegnać na troszkę poniewaz jutro z samego ranka śmigam na urlop http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/4.gif

pierwsze co... to napewno trzeba domek obejrzeć ze wszystkich stron http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/4%7E0.gif

ale napewno znajdzie się czas i pogoda na wylegiwanie się choćby na tarasie http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/28_1_17.gif

będę tęsknić za Wami http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/a025.gif

gdy tylko dorwę gdzieś komputer to cosik napiszę http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/k01.gif

przesyłam buziaki http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/usteczka.gif

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/1128.gif

• 2 weeks później...

Witam,

Przeczytałam - a raczej połknęłam - Twój wątek - jednym tchem i :o

jaki mi się tu podoba u Ciebie - fajnie zaplanowane, urządzone i dograne

BOMBA

SUPER

LUXIO

Mam pytanko - o kolorki ścian w pokoju i w kuchni - bo bardzo podoba mi się zestawienie a i jeszcze jedno pytanko co to za kamień (kolorek, firma)

Będę zobowiązana za odp.

Pozdrawiam,

Witam Cię dusiaczek-u u mnie :D Cieszę się że Ci sie podoba mój domek.

W salonie i kuchni malowalismy Magnatem.Powiem szczerze ,że dokładnie nie pamiętam ,który kolor gdzie był bo używalismy aksamitnego agatu i perły północy a one sa do siebie w sumie bardzo podobne.(raczej był to akasamitny agat) A pomarańczowa ściana w jadalni to tygrysie oko tez z magnata.

Co do kamienia to jest to kamień z bruk-betu.Nazywł się celtic.

Pozdrawiam

Witaj Leklerku :wink:

O dziękuję za szybką odp.

staram się 8)

Kolor za telewizorem był z duluxa,a nazywał się Cynamonowy deser.Taki sam jest w sypialni na górze (to tak w razie czego :wink: )

co masz położone z salonie i w kuchni

chodzi o podłogi?

Jesli tak to w salonie jest parkiet merbau,a płytki w kuchni,to szczerze mówiąc gres jakiś chiński.Kupowalismy w bomarze2,a nazwa to chyba jakaś była "jadidi",czy coś takiego.