LYRECO7 07.09.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 witaj Asiu, piękny dom! Bardzo mi się spodobały te drzwi na górze z szybą mleczną - jaka to firma? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 07.09.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 LYRECO7 witaj, drzwi na górze sa z porty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 07.09.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 piękny ogród....bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 08.09.2009 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 frykow,magpie101 przepraszam za to moje milczenie,ale szczerze mówiąc ja nie wiem za bardzo jak to było z ta kostką ,dlatego muszę męża dogonic do komputera,żeby odpowiedział wam dokładnie .Postaram się żeby jutro odpisał. Nic nie szkodzi, akurat ja mam czas do wiosny z decyzją o wykonaniu podjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 09.09.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Asiu, ogród mamy przepiękny Pewnie Twój niedługo będzie podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olenka717 10.09.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witam, Piękny domek i piękne wnętrza i ogród, gratuluje gustu! Bardzo podoba mi sie Wasz kominek, intryguje mnie jedna rzecz, co się znajduje pomiędzy pęknięciem w kamieniu i powyżej niego? http://img246.imageshack.us/img246/8651/dsc07856.jpg] Pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 10.09.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Olenka717 to jest blacha.Co prawda nie taką chciałam miec,ale tak to jest wysłac męża samego... Obiecany kamyk z bliska http://img195.imageshack.us/img195/5043/dsc08565q.jpg http://img195.imageshack.us/img195/3273/dsc08564i.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.09.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 A$IA ogród mamy jest piękny Zapytaj się mamy,jaką ziemię lubi ta bugleja i gdzie ją najlepiej posadzić,a także co trzeba zrobić,aby urosły takie piękne i ogromne wrzosy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.09.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Asiu bardzo Ci dziekuje, podoba mi sie ten kamien, a mozesz napisac ile daliscie za tone i ile z takiej tony wychodzi m kw?Albo ile m kw podjazdow zakryliscie kamieniem i ile ton kupiliscie na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olenka717 10.09.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Olenka717 to jest blacha.Co prawda nie taką chciałam miec,ale tak to jest wysłac męża samego... ja swojego męża też boję się samego wysyłać na zakupy, ostatnio prosiłam żeby kupił mi farbę do włosów, o mały włos nie dostałabym 5l dekorala i to w zielonym odcieniu Dziękuję za odpowiedź, ale rodzi ona kolejne pytanie co to za blacha i gdzie się ją kupuje w jakiś marketach typu OBI, czy gdzieś indziej, no i ciekawi mnie jaką Ty chciałaś mieć blachę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 10.09.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Asiu, ogród Twojej mamy jest piękny i dopracowany w szczegółach. Znalazłam właśnie kolejną inspirację dla siebie Cieszę się, że fiołki zakwitły - to bardzo wdzięczne rośliny. A z tą moją wiedzą na temat roślin jest jak ze śpiewaniem - nie umiem, ale lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 11.09.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Wreszcie mam inforamcje Kamień kupowany był w Morawicy koło Kielc po 11 zł netto za tonę za gruby na podbudowę,a drobny (ten co widac na górze) kosztował ok 20 zł netto za tonę.Do tego transpor osobno. Podbudował była taka,że wybralismy ziemię ponad pół metra i zasypaliśmy tym kamieniem grubym od 0-120 cm po 11 zł, a na wierzch nasypany był ten drobny po 20 zł. Tego kamienia wchodzi 1800 kg na metr szescienny.U nas na 170 m kwadratowych weszło 5 naczep (tirów) Obrzeże podjazdu mamy z kostki.To jest zwykła kostka,chyba była z bruk betu.Na palecie sa różne rozmiary i może tu akurat była brana większa. Przymocowana jest na betonie. To chyba wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.09.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witaj Asiu Ogród Twojej mamy super i kwaitki w donicach piękne. Dach już chyba sąsiedzi mają zrobiony? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 12.09.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 taka_ja & taki_on:) no tak,dach sasiedzi mają juz zrobioney,jeszcze kończa dach na garażu.Może jeszcze z 2-3 dni i pójdą sobie. W sumie to teraz mi juz nie zależy bo jak pójdą to i tak juz będzie kijowa pogoda pewnie...więc nie będzie to miało juz takiego znaczenia. Powiem szczerze,że nawet fajnie mu ten dach wyszedł.Jakoś nie byłam przekonana do czerwonej dachówki,ale spoko wyglada. I oczywiście fajnie,że wam sie podoba odród mojej mamy choc to co pokazałam to tylko mała część.Ogród jest duży i pewnie byłby wiekszy tylko kto by miał czas tak ciągle cos tam grzebać w ziemce... Ja tak staram się wpadać czasem do was podejrzec co porobiacie i o czym plotkujecie,ale jakos tak cichaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.09.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 A czemu tylko cichaczem Ja patrząc na swój "ogród" myślę,jak by mi się przydała taka mama,jak ma A$IA ,co by znała się na tych cudnych roslinach,miała sadzonki i czas ,zeby je u mnie wsadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.09.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ja tak staram się wpadać czasem do was podejrzec co porobiacie i o czym plotkujecie,ale jakos tak cichaczem ja własnie juz kilka razy ją widziałam jak tu miga po fm i chwila moment i jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.09.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Hejjjjjjj a gdzie właścicielka wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 witam Asiu musiałam twoją galerie odkopać z 2 strony juz tu wpadaj koniecznie i mów nam jakie kolorki wybrane na elewacje i jakie pomysły ci wpadły do głowki pewnie biegasz dzis wokół domku i ustawiasz chłopaków od elewacjii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 30.09.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 No wiesz,jak to z majstrami: mieli być wczoraj,będą dziś... (mam nadzieję...) Więc dzis ich troche poustawiam,co gdzie jak,bo juz zaszły pewne zmiany i będą robic przeróbki No co? tak to jest jak się nie zrobi od razu,to później człowiek mysli, i mysli i cos zmienia jak tylko zrobią to wkleję zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.09.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 czekamy i oby wreszcie fachowcy do Ciebie dotarli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts