foksi 09.05.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witaj A$IU! Nie przyznawałam się ale Twój cudowny dom podglądam od dawna. Mam go nawet zapisany w ulubionych jako klasa "A" czyli najpiękniejsze:)Dziś przyszłam zobaczyć czy masz jakieś nowe fotki w temacie pokoju chlopięcego - bardzo jestem ciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 13.05.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 To i ja pragnę się przywitać.Śliczny masz domek. I z zewnątrz i wewnątrz. Bardzo ładne wnętrza. Kwiatki w łazience pierwsza klasa !!!! A ogród mamy - poprostu bajka.... Jeśli mogę mam 2 pytanka. Poproszę o namiary na firmę od firanek-"nitek-sznureczków". Są świetne. I jeśli można - jakiej firmy są te drzwi potrójne - przeszklone białym szkłem - "wejściowe" do salonu. Marza mi się takie..... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 15.05.2010 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 foksi,atika witam was i dziekuję za miłe słowa:) Cieszę się,że jeszcze ktoś do mnie zagląda, choć niewiele ostatnio dodaje zdjęć...a może nawet wogóle nie daje...:/ -co do pokoju chłopaków,to narazie nic się nie zmieniło.Starszy tylko kazał sobie przestawić łóżko,bo ja w sypialni robiłam małe przemeblowanie,to i on tez chciał zmieniłam firanki,ale niestety pani krawcowa tak je źle uszyła,że nadają się tylko do wyrzucenia...jutro może podjedę do IKEI co coś nowego kupię. Jak tylko coś wymyślę wkleje zdjęcia -firanki-sznureczki kupiłam w Leroy Merlin.Nie wiem jaka,to firma,ale myślę,że chyba jeszcze powinni sprzedawać te makarony. -a drzwi,te z szybą mleczną robił nam stolarz na zamówienie. Jesli chciałabyś juz gotowe od razu,to w Porcie mają takie,bo my tam zamawialiśmy,ale nam zrobili złe wymiary i oddaliśmy,i robił stolarz,bo długo musielibyśmy czekać na nowe,a chcieliśmy juz pozdrawiam wszystkich odwiedzających:) w najbliższym czasie postaram się dodać trochę zdjęć,choćby z ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 21.05.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Cześć A$IA! Mnie tez się podoba twój domek.Śliczne masz łazienki,ten prysznic z ta baterią zielonkawa BOMBA. Schody a także te drzwi potrójne i to oświetlenie zewnetrzne wzdłóż chodnika sa genialne.Mam pytanko gdzie kupowałas te lampki na zewnatrz. Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 21.05.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Cześć lea**!Lampki na zewnątrz kupowaliśmy w Leroy MErlin, ale widziałm też chyba takie w Castoramie. Mi tez się podobają, ale jedną rzeczą jaką mogę Ci o nich powiedzieć, to to,że cos zaczyna się znimi dziać. Na razie z jedną,ale kto wie... Robią się na niej takie wybrzuszenia, jakby odparzyło tworzywo, którym sa pokryte. Zrobiły sie takie duże bąble. Nie odpada to, ani nic na razie. Mam nadz.,że tak zostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 27.05.2010 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Wreszcie ciepło,wreszcie mogę robić bukiety:) Strasznie lubie takie kwiaty z ogrodu http://img168.imageshack.us/img168/5669/dsc09519.jpg A to mój dzisiejszy zakup.Mam nadz.,że ten nie uschnie jak jego poprzednik... :/ http://img687.imageshack.us/img687/2052/dsc09515v.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 27.05.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam. Śliczny domek, czy możesz napisać co masz w salonie na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 28.05.2010 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Cześć, w salonie mam parkiet marbau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 16.06.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Wczoraj pięknie wypielęgnowałam moje roslinki,więc dzis mogę troche pokazać,co sie u mnie zmieniło,i co urosło I jako,że lubię porównania (jak było i jak jest),to wrzucam stare fotki. Sama byłam w szoku jak szybko rosną roslinki w jeden rok !!! http://img248.imageshack.us/img248/7278/dsc08136a.jpg http://img517.imageshack.us/img517/6254/dsc09550u.jpg http://img130.imageshack.us/img130/7481/dsc09551jy.jpg to mój wiąz,który w założeniu ma wyglądac jak bonsai. Na razie jeszcze troche mu brakuję,ale bedzie lepiej:) http://img197.imageshack.us/img197/1878/dsc09554o.jpg http://img508.imageshack.us/img508/5378/dsc09556l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Przepiękne . Powiedz mi Asia,czy tam jest tylko ziemia? Bo ja mam niemałą kupkę gruzu i mam zamiar zrobić coś podobnego,ale chcę to zrobić na tym gruzie . Uda mi się. Na co mocowałaś swoje kamienie (co to właściwie jest?). Poproszę jeszcze o zdjęcia ku pokrzepieniu serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Pięknie u Ciebie w ogrodzie . mi tez sie marzą takie klimaty ale to trzeba miec ręke zeby takie cuda tworzyć.niewiem czy mi sie uda. ale pewnie cos bede probowc.pieknie to sie wszystko rozrosło w takim krotkim czasie. czekamy na wiecej . POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 20.06.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Bukiecik z piwonii i irysów, lawenda czy cóz to -fioletowe? Ale bukiet ładny. Ja też piwonie przynosiłam do domku, bo ładnie pachną. Irysy sobie rosły przed domem. W tym roku piwonie i irysy szybko przekwitły, chyba te deszcze im zaszkodziły. Skarpa w ogrodzie faktycznie zaskakuje, że po roku tak roślinki rosną. Aj tylko usiąść z kawusią tam. Ciszę chociaż macie? Sąsiad nie skacze po tych dachach swoich? Tam widzę, że sporo jeszcze miejsca jest, np. na basen, na altankę. Asiu pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 20.06.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Pięknie u Ciebie w ogrodzie . mi tez sie marzą takie klimaty ale to trzeba miec ręke zeby takie cuda tworzyć. niewiem czy mi sie uda. ale pewnie cos bede probowc. pieknie to sie wszystko rozrosło w takim krotkim czasie. czekamy na wiecej . POZDRAWIAM. Eeeeeeeeeeeeeee tam, Gosia - ja w Ciebie wierzę, tylko patrzeć jak zaraz NAS zaskoczysz swoimi rączkami, które nieraz upieka ciacho, to jeścio kwiaty wypielęgnują. Ręce masz i to 2!!!! Jedna do ciasta -druga do kwiatów:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 21.06.2010 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 (edytowane) Pani komlotkowo-skarpa jest z samej ziemi.Z tym Twoim gruzem,to nie wiem jakby,to było...Może jeśli ziemi będzie choć pół na pół,to może coś tam urośnie? A kamienie,to są z takiego piasku jakb,ale nie jestem z nich zadowolona...już zrobiły się czarnawe od wody (deszczu),łamią się...no,ale niestety kaski narazie na lepsze nie ma. Może jeszcze trochę wytrzymają I układane były tylko jeden na drugim,bez żadnego cementu.Trzeba było je dopasować,żeby stabilnie w miare leżały. Perłóweczka,to na pewno ma rękę do wszystkiego,to i do kwiatów z pewnosicą też!!!!!! Ni Edytowane 16 Lipca 2012 przez A$IA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.06.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Dziękuję za odpowiedź Asiu:). Jednak coś muszę zrobić z tym gruzem,gdzieś go upchnąć. Spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justa1719507764 01.10.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Cześć Asiu!Przytulnie i pięknie u Was, podziwiam. Czy zdradzisz co to za firanki w kuchni? Domyślam się, że to woal, ale zdradż czy szyłaś czy kupiłaś gotowca i gdzie? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 02.10.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Witaj Justa+ ! Odkopałaś mi wątek Tak,w kuchni i jadalni mam zwykły woal i szyła mi go krawcowa,taka z mojego miasteczka.Ja wymierzyłam tylko wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 01.01.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts