AIA 15.04.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 zbludzanka1 tez mi zal... ale u nas tez jest tyle ładnych rzeczy może cos znajdziesz i bedziesz "miać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 15.04.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ale piękne wnętrza mam podobny gust do Ciebie, też bede miała ciemną kuchnię wenge, mam jasne plytki, podłoga w salonie merbau, a na parterze jasne panele... mozesz mi napisac z jakiej firmy i model masz panele... aha zasłonki w sypialni są cudne, też mozesz napisac gdzie kupiłaś? aha i jak sprawdzaja się czerwone makarony...? Bedą tylko one? czy planujesz jeszcze jakieś rolety??? przez pewien czas myslalam o makaronach pomaranczowych, ale nie wiem czy nie za bardzo zarówiaste, albo o kremowych... juz 3 miesiace mieszkam bez niczego, bo nie mogę sie zdecydowac .... Zapomniałam jeszcze dodac, że płyteczki w górnej lazience śa cudne... a jakie są w urzytkowaniu, dobrze sie myją??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ola.b 15.04.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 dzieki za odp a moglbym sie dowiedziec jakiej firmy sa te panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.04.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 no lampami to mnie zskoczyłaś:osiągalnością i ceną. P.S. Wreszcie doczekałam się sypialni hi,hi To spowiadaj się sama aranżowałaś wnętrza czy z pomocą architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 16.04.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 witam!!! dech mi zaparło!Pięknie u Ciebie A lampki w sypialni rewelacyjne.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 16.04.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 elais dzieki!bardzo się ciesze,że podoba Ci się u mnie Panele kupione były w Castoramie i nazywały się "jesion sen".Nawet na ceneo je znalazłam http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=1511259 a zasłonki kupiłam w leroy merlin,chyba po 20 zł Co do makaronów,to ja tak jak Ty,zastanawiałam się też nad pomarańczowymi,kremowymi i bordowymi.Ostatecznie wzięłam bordowe i stwierdziłam,że powiesze jedne a jak nie bedą mi pasować,to zamienie na inne.Ale spodobały mi się i zostały,bo te pomarańczowe też troche za jaskrawe mi się wydawały,a kremowe za mdłe...(ale w sypialni mam kremowe )No,ale są i jedna rzecz,która mnie denerwuje to to,że jak przejdzie się koło nich i dotknie np.biała bluzka to brudza na bordowo ale spiera się,wiec nie jest aż tak źle.Myśle,że jeśli je upiore kiedyś to może już nie będą farbować A w salonie mam rolety w prowadnicach.Pewnie na zdjęciu nie widać bo zwinięte były Co do płytek w łazience,to jestem zadowolona.Dobrze się myją,a zacieków,po kąpieli (np.moich dwóch urwisów) nie widać,bo płytki same w sobie mają taki nieokreślony,zmieniający się kolor. malgosia0023 eee tam,architekta nie było.Inspiracje oczywiście z muratorka A łazienki,muszę to napisać,to zasługa naszego "pana od płytek"! Świetny gościu,sam dużo podpowiedział i wymyślił aniucha2 dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asuulek 16.04.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Super!! Jak dobrze że tu trafiłam!! Gratuluję pięknych wnętrz i może od razu pytanie Co masz na podłodze w salonie?Nie wiem czy dobrze mi się wydaje - merbau? Panele? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 16.04.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 asuulek "kto pyta nie bładzi" w salonie mamy parkiet merbau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asuulek 16.04.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Dzięki! Jesteś ekspresowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 16.04.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 asuulek hihi,ja tu chyba juz zamieszkałam tak na poważnie,to póki mały spi mam czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.04.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 tak na poważnie,to póki mały spi mam czas ...ale mamy dużo ze sobą wspólnego U nas dzisiaj debiucik-pierwszy dzień akcji "nocnik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 16.04.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 A ile latek ma? bo ja też dziś stwierdziłam,że chyba zaczne uczyć mojego,ale ma dopiero rok...no ale skoro widać,kiedy ma zamiar "coś" zrobić,to chyba nie za wcześnie? gorzej z sikaniem bedzie,bo pewnie jeszcze nie rozumie o co chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 16.04.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ma dopiero rok...no ale skoro widać,kiedy ma zamiar "coś" zrobić,to chyba nie za wcześnie? hej, pokazać można i nieraz uda mu się coś zrobić ale nie jest jeszcze świadomy potrzeb, to przyjdzie z czasem, tak naprawdę to jest spokojnie czas do trzech lat... choć moja mała ma 2.5 i od paru miesięcy nie używamy wogóle pieluch latem jest dobry czas, szczególnie dla chłopca, można pokazać jaka to frajda "podsikać" drzewko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.04.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ania ma 2 lata i prawie 5m-cy więc najwyższa pora.JUlia w jej wieku już zupełnie przestała używać pieluch Nawet w nocy się nie moczyła...a ten mały łobuz do tej pory nocnik kopie i rzuca ale wie o co chodzi bo robi do nocnika,tylko nie wie że trzeba majty zdejmować Twoj maluszek to nie wiem czy skapnie sie o co chodzi.Chociaż mama mi powiedziała mi że ja kończąć roczek korzystałam z nonika.Dlaczego moje dzieci nie odziedziczyły po mnie akurat "tej" cechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 16.04.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ania ma 2 lata i prawie 5m-cy ...a ten mały łobuz do tej pory nocnik kopie i rzuca spróbujcie zmienić jej nocnik, nie chodzi o jakieś bajery ale zwykły, który jej się spodoba albo spróbujcie od razu na muszlę lub z nakładką, czasem taka zmiana czyni cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 16.04.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Tak,lato to najlepszy czas na naukę w "tych"sprawach Ciepło,nie ma tyle ubrań do ściągania,a w razie małego wypadku można uprać i szybko wyschnie.A z tymi drzewkami,to pewnie nieżle się sprawdza,ale ja u siebie nie mam drzew a małe krzaczki mogłyby teg nie przezyć Moj starszy tez na początku uczył się na nocniku,ale dopiero z nakładka efekty były więc malgosia0023 może faktycznie spróbuj czegos nowego. Może kup ten odświeżacz na ścianę brise?może to jakoś pomoże? Jezu,ja pamietam po ścianie w łazience autami jeżdziłam,zeby nie schodził i sie czyms zajał...heheh Ale też miał 2,5 roku i się szybko nauczył. A młodszy?Narazie spróbujemy,ale myśle,że dopiero za rok o tej porze bedzie wiedział o co chodzi,i że trzeba wołać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 16.04.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 (edytowane) Dorobiłam się kamyków [im Edytowane 16 Lipca 2012 przez A$IA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 pięknie tu u Ciebie, a w łazience się zakochałam poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 17.04.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Pięknie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 17.04.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dorobiłam się kamyków z którego pola I co ja mam pisać powtórzę-masz piękny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts