Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Miłorząb-A&M

Recommended Posts

• Odpowiedzi 757
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale piękne wnętrza :-) mam podobny gust do Ciebie, też bede miała ciemną kuchnię wenge, mam jasne plytki, podłoga w salonie merbau, a na parterze jasne panele... mozesz mi napisac z jakiej firmy i model masz panele... aha zasłonki w sypialni są cudne, też mozesz napisac gdzie kupiłaś? aha i jak sprawdzaja się czerwone makarony...? Bedą tylko one? czy planujesz jeszcze jakieś rolety??? przez pewien czas myslalam o makaronach pomaranczowych, ale nie wiem czy nie za bardzo zarówiaste, albo o kremowych... juz 3 miesiace mieszkam bez niczego, bo nie mogę sie zdecydowac .... :roll:

Zapomniałam jeszcze dodac, że płyteczki w górnej lazience śa cudne... a jakie są w urzytkowaniu, dobrze sie myją???

elais dzieki!bardzo się ciesze,że podoba Ci się u mnie :)

Panele kupione były w Castoramie i nazywały się "jesion sen".Nawet na ceneo je znalazłam :wink:

http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=1511259

a zasłonki kupiłam w leroy merlin,chyba po 20 zł :wink:

Co do makaronów,to ja tak jak Ty,zastanawiałam się też nad pomarańczowymi,kremowymi i bordowymi.Ostatecznie wzięłam bordowe i stwierdziłam,że powiesze jedne a jak nie bedą mi pasować,to zamienie na inne.Ale spodobały mi się i zostały,bo te pomarańczowe też troche za jaskrawe mi się wydawały,a kremowe za mdłe...(ale w sypialni mam kremowe :wink: )No,ale są i jedna rzecz,która mnie denerwuje to to,że jak przejdzie się koło nich i dotknie np.biała bluzka to brudza na bordowo :evil: ale spiera się,wiec nie jest aż tak źle.Myśle,że jeśli je upiore kiedyś to może już nie będą farbować :roll:

A w salonie mam rolety w prowadnicach.Pewnie na zdjęciu nie widać bo zwinięte były :roll:

Co do płytek w łazience,to jestem zadowolona.Dobrze się myją,a zacieków,po kąpieli (np.moich dwóch urwisów) nie widać,bo płytki same w sobie mają taki nieokreślony,zmieniający się kolor.

malgosia0023 eee tam,architekta nie było.Inspiracje oczywiście z muratorka :wink: A łazienki,muszę to napisać,to zasługa naszego "pana od płytek"! Świetny gościu,sam dużo podpowiedział i wymyślił

aniucha2 dzięki za miłe słowa :D

ma dopiero rok...no ale skoro widać,kiedy ma zamiar "coś" zrobić,to chyba nie za wcześnie?

hej, pokazać można i nieraz uda mu się coś zrobić ale nie jest jeszcze świadomy potrzeb, to przyjdzie z czasem, tak naprawdę to jest spokojnie czas do trzech lat... choć moja mała ma 2.5 i od paru miesięcy nie używamy wogóle pieluch :lol:

latem jest dobry czas, szczególnie dla chłopca, można pokazać jaka to frajda "podsikać" drzewko... :wink:

Ania ma 2 lata i prawie 5m-cy więc najwyższa pora.JUlia w jej wieku już zupełnie przestała używać pieluch 8) Nawet w nocy się nie moczyła...a ten mały łobuz do tej pory nocnik kopie i rzuca :evil: :roll: ale wie o co chodzi bo robi do nocnika,tylko nie wie że trzeba majty zdejmować

Twoj maluszek to nie wiem czy skapnie sie o co chodzi.Chociaż mama mi powiedziała mi że ja kończąć roczek korzystałam z nonika.Dlaczego moje dzieci nie odziedziczyły po mnie akurat "tej" cechy :evil: :D

Tak,lato to najlepszy czas na naukę w "tych"sprawach :wink:

Ciepło,nie ma tyle ubrań do ściągania,a w razie małego wypadku można uprać i szybko wyschnie.A z tymi drzewkami,to pewnie nieżle się sprawdza,ale ja u siebie nie mam drzew a małe krzaczki mogłyby teg nie przezyć :roll: :D

Moj starszy tez na początku uczył się na nocniku,ale dopiero z nakładka efekty były więc malgosia0023 może faktycznie spróbuj czegos nowego. Może kup ten odświeżacz na ścianę brise?może to jakoś pomoże?

Jezu,ja pamietam po ścianie w łazience autami jeżdziłam,zeby nie schodził i sie czyms zajał...heheh :lol: Ale też miał 2,5 roku i się szybko nauczył.

A młodszy?Narazie spróbujemy,ale myśle,że dopiero za rok o tej porze bedzie wiedział o co chodzi,i że trzeba wołać.