Paulinka14 17.04.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 witaj ASIU! gratuluje pięknego wykończenia domku. ponieważ powoli dochodzę do etapu wykończenia i coraz bardziej zdaję sobie sprawę że może to być najtrudniejszy etap chciała bym cię zapytać o kilka rad: -czy podłoga w salonie/jadalni to parkiet, jak tak to czym malowany,?-co jest między blatem, a górnymi szafkami w kuchni,?-z czego są meble kuchenne,?-gdzie znalazłaś i czy był kosztowny żyrandol w salonie?-co to za płytki w górnej łazience?-czy ozdoba w oknach w salonie to tzw. makarony, jak tak, to jak się sprawują, jak wyglądają z zewnątrz i czy zawieszane jak normalne firanki czy jak żaluzje pionowe? PS.widzę po magnesie na lodówce że dorabiałyśmy się naszych domeczków w tym samym obcym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorusia 17.04.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Pięknie urządzone wnętrze. GRATULKI OGROMNE!!!!!!!!!Jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 17.04.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 DarioAS aniucha2 malgosia0023 dorusia dzieki dziewczyny! A kamieni nie w polu się dorabiałam,a z rzeki łowiłam A tak na prawdę to mam kolege,który ma firme i wydobywa piasek z rzeki,więc mają duuużo kamieni.A ja wzięłam sobie troszkę... Oczywście za jego wiedzą,bo sam je wybierał z moi męzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 17.04.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Paulinka14 bardzo się cieszę,że pytasz Postaram się odpowiedzieć jak najlepiej i pomóc: -w salonie/jadalni to parkiet merbau.Był lakierowany dwa razy lakierem półmatowym -między szafkami,a blatem mam położone płytki kremowe -meble kuchenne mam z mdf-u,kolor wenge -żyrandol kupiliśmy,albo w castoramie,albo w praktikerze,ale chyba casto.kosztował 250 zł -płytki w łaznience,to ceramica marconi.my mamy loft bronzo i loft beige -tak,w salonie mam makarony.jeśli chodzi o mnie,to sprawują się dobrze.pisałam wcześniej,że wadą jest to,że farbują jasne ubrania na bordowo,ale spiera się więc nie jest aż tak źle.jasne makarony w sypialni nie farbuja.jak masz małe dzieci-jak ja-to napewno będą się na początku bawić "nitkami" i mogą poplątać,ale mi się jakoś udawało rozplątywać ich węzły...a z zewnątrz wyglądają tak samo jak od środka i o dziwo u mnie nic przez nie,nie widać.może to zależy od światła jak pada...? A co do zawieszania to ja mam nałożone bezpośrednio na rurkę,bo maja uszyty tunel,ale na żabki też można. Mam nadz.,że pomogłam i polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulinka14 17.04.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 dzięki wielkie!!dzieciaczków jeszcze nie mam, ale nawet jeśli... to chyba się skusze na te makarony.jeszcze o parkiecie jeśli można wiedzieć ile za m2 (w jakiej części polski )lub stosunkowo do dębu jak sie ceny kształtują drożej czy taniej. i jak się użytkuje wytrzymały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulinka14 17.04.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 JESZCZE podłoga w sypialni- co to jest? Jak będzie coś widać u mnie z wykończeniówki to będze starała sie wklejać, ale to jeszcze troche potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 17.04.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Co do ceny parkietu to męża zapytam,bo ja mam pamięć dobrą,ale krótką ale myślę,że merbau jest porównywalny z dębem.Noi zależy kto robi,jaką ma cene robocizny i klejów,czy lakierów.Nam robiła firma z Buska Zdroju-Romanowscy Co do użytkowania,to oszukiwać nie będe,że jak mój synek roczny zasówał w chodziku to się nie porysował.Porysował się i widać trochę,ale jak to powiedział facet,który parkiet kładł :"dobrze,że ma kto rysować" Jak dorosną,to może przecyklinujemy A co do sprzątania,jak to ciemne podłogi kurz widać,ale nie jest źle.Ja myję dwa razy w tyg. A w górze mamy położone panele "jesion sen".Kupowaliśmy w castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulinka14 17.04.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 WIELKIE DZIĘKI!! będe się rozglądać za tym parkietem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ingga 20.04.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Moja ulubiona lampeczka! Bardzo mi się podoba,a do tego nie musze szukać włączników,bo jest na dotyk http://img111.imageshack.us/img111/3170/pagep.jpg Gdzie można kupić takie lamki nocne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 21.04.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Lampkę kupowaliśy w Castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 21.04.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 (edytowane) Zmieniłam firanki tamte były dość...kółkowate [ Edytowane 16 Lipca 2012 przez A$IA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 21.04.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Piękne!!! kuchnia nabrała innego wyglądu Ja nie moge doczekać się na moje.Juz tydzień szyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 21.04.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Pierwsze kwiatki z mojego ogródka!!! http://img17.imageshack.us/img17/3323/dsc08015.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 21.04.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 aniucha2 no,no całkiem inaczej moje były proste i dlatego szybko poszło z szyciem.A Ty może coś pokombinowałaś?A zreszta zobaczymy,ocenimy w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 21.04.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 zmiana extra.zupelnie inaczej teraz. i mam prosbe.czy mozna prosic o wkejenie fotek z zewnatrz domu.widac przez okno fajne ogrodzenie.podobnego szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 22.04.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 wystarczy zmienić firankę i jaka zmiana-brawo No,no,no własne tulipany-uwelbiam je i troszkę zazdroszczę Też pzryłaczam się o prośby aga1401 o zięcia omu z zewnątrz.Jestem pewna że powalą na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 22.04.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 (edytowane) No to macie te zdjęcia,żebyście nie uschły z ciekawości A tu tył,jeszcze ziemia leży i czeka na zagospodarowanie,ale czekam na elewacje... [img i kawałek mojego ogródka,narazie skromnego wszystko czeka na tą elewacje,bo jak porobie i chłopaki wpadną to zdeptają wszystko...więc narazie nie mam za wiele do pokazywania Edytowane 16 Lipca 2012 przez A$IA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.04.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 ochhhhh. zaniemówiłam A$IA piękne wnętrza !!!! kiedy u nas bedą takie ???? łazienka cudooooo!!! na zewnątrz domek jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 23.04.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Asiu bardzo poobnie wyobrażałąm sobie Twój dom.Bardzo poobają mi się lukarny Pochwal się jaki ma być kolor elewacji. Z tym sąsiam to nie chcę Cię straszyć...ale my np. budujemy 4 lata i jeszcze nie mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 23.04.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Perłóweczka dzieki! i nie martw się,jak się rozpędzicie to też niedługo na swoim będziecie! malgosia0023 kolor elewacji...hmmm...wiecie,że ja do tej pory nie wiem tak na pewno jaki chcę? ja chciałam jakiś seledynkowy,albo oliwkę,bo tu w koło wszyscy żółte mają,ale małż nie chce... kiedys pod Krakowem widzieliśmy fajną-żółto-piaskową(jednak...) -elewację,więc może taka jakaś? się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts