Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Miłorząb-A&M

Recommended Posts

• Odpowiedzi 757
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Asiu! nie wiem czy mam racje, ale jechałam wczoraj przezez pewna miejscowośc (nie będe pisac jaką bo moze sobie nie życzysz,ale w pobliżu czy w pobliskich miejscowościach jest kilka kurników i sprzedaja kurczaki) i chyba migną mi się twój domek, nie jestem pewna, ale masz napisane "dalsze okolicze kraka" - wiec mogło by się zgadzac

Gosiu:łykend jak łykend :wink:

Zresztą sama wiesz,jak tu można odpocząć z dzieciakami... :-?

Ja przynajmniej,co roku święta i wogóle dłuższe weekendy jakoś coraz mniej odczówam...

Ale mysle,że w tym roku nad morze się wybierzemy :D Już nie mogę się doczekać!!!

Tynkowanie...wiesz co,sama nie wiem :-?

nie mogę się zdecydować,czy już tynkować,czy poczekać do jesieni aż sąsiad juz się wybuduje i przestanie kurzyć.

Byliśmy kiedyś zapytać o kolor tynku tego domku koło Krakowa co pisałam,że nam się podoba i nawet pamiętali numery,ale powiedzieli,że oni też już myli tynk,bo jak robili kostkę to im się zakurzył... :-?

i sama nie wiem....a Ty robiłabyś,czy nie?

Tynkowanie...wiesz co,sama nie wiem :-?

nie mogę się zdecydować,czy już tynkować,czy poczekać do jesieni aż sąsiad juz się wybuduje i przestanie kurzyć.

Byliśmy kiedyś zapytać o kolor tynku tego domku koło Krakowa co pisałam,że nam się podoba i nawet pamiętali numery,ale powiedzieli,że oni też już myli tynk,bo jak robili kostkę to im się zakurzył... :-?

i sama nie wiem....a Ty robiłabyś,czy nie?

Asiu jezeli masz taki dylemat tynkowac czy tez nie to na twoim miejcu bym poczekała z tą decyzją do zakonczenia prac sąsiada :wink: jezeli tak długo wytrzymałaś bez tynku i kolorku to i napewno wytrzymasz do jesieni :p ale z drugiej strony tak analizując wszystkie za i przeciw to mozna tak czekac do nieskonczonosci. bo zawsze moze wypasc jakies coś :o

A$IA bardzo podoba mi się twój domek.Ja jestem na etapie stanu surowego zamkniętego i tak to podgladam forumowiczów :wink: U Ciebie wszystko jest tak super dobrane i dopasowane,meble,kolorystyka i te zasłony w sypialni,płytki w łazience....eh tylko pozazdrościć. Powiedz tylko czy Ty miałaś odrazu na wszystko koncepcję czy samo wychodziło w czasie roboty?pozdrawiam

Witam u mnie dorothy!!! :)

Co do koncepcji,to powiem tyle,że- ja jestem w szoku jeśli ktoś już ma wszystko z góry zaplanowane i wie gdzie co chce... :o

Ja nic z góry nie miałam zaplanowanego.Powiem szczerze,że jeśli robiliśmy łazienki,to wtedy dopiero szukałam tego co mi się podoba, jeśli miał byc robiony kominek,to oglądałam kominki :wink:

(tak w nawiasie,to mąż nie raz wtedy tracił cierpliwość,że jeszcze nie jestem zdecydowana... :lol: )

Wcześniej oglądałam gazety i domy jednak nic tak do końca nie miałam zaplanowanego,dopiero w czasie wykończeniówki kupowałam i robiłam to co mi się podoba i do tego co już powstało kupowałam i dobierałam resztę rzeczy 8)

Tak,że nie martw się-jak zaczniesz to już poleci z górki :)

puk,puk

Kto tam? :wink:

Ogród...do ogordu,to chyba jeszcze daleko... :-?

Cały tył za domem czeka na jakieś zagospodarowanie,ale jakoś tak schodzi...

Za to przed domem ostatnio udało się WRESZCIE zrobić jakiś porządek i pojawiło się to :D :

Muszę w tym miejscu pochwalić szczególnie mojego starszego syna za to,że co wieczór chodzi do sąsiada i patrzy czy nie zleciały nowe szyszki na droge,a jeśli zleciały,to przynosi mi je i rzuca na kore :D :wink: :) 8)

Edytowane przez A$IA