AIA 29.04.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Paulinka14 no tak,wnętrze najpierw.Chyba,że wam się nie spieszy z przeprowadzką to możesz grzebać w ziemce Przyjdzie czas i na ogród Ja dziś ruszam za korą.Mam nadz.,że coś kupię,bo cięzko znaleźć taką grubą korę,a nie jakiś syf... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulinka14 01.05.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Asiu! nie wiem czy mam racje, ale jechałam wczoraj przezez pewna miejscowośc (nie będe pisac jaką bo moze sobie nie życzysz,ale w pobliżu czy w pobliskich miejscowościach jest kilka kurników i sprzedaja kurczaki) i chyba migną mi się twój domek, nie jestem pewna, ale masz napisane "dalsze okolicze kraka" - wiec mogło by się zgadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 01.05.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Kurczaki powiadasz? To chyba jednak nie u mnie możesz napisać na priva,co to za miejscowość,to zobaczymy,ale chyba nie ta moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 07.05.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 hej,hej co słychać jak po łykndzie majowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 08.05.2009 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Gosiu:łykend jak łykend Zresztą sama wiesz,jak tu można odpocząć z dzieciakami... Ja przynajmniej,co roku święta i wogóle dłuższe weekendy jakoś coraz mniej odczówam... Ale mysle,że w tym roku nad morze się wybierzemy Już nie mogę się doczekać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 08.05.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 zazdroszczę Wam wakacji nad morzem Też zawsze jezdziliśmy,ale w tym roku to niemożliwe...niestety Z tym odczuwaniem mam identycznie Kiey rozpoczynacie tynkowanie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 08.05.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Tynkowanie...wiesz co,sama nie wiem nie mogę się zdecydować,czy już tynkować,czy poczekać do jesieni aż sąsiad juz się wybuduje i przestanie kurzyć. Byliśmy kiedyś zapytać o kolor tynku tego domku koło Krakowa co pisałam,że nam się podoba i nawet pamiętali numery,ale powiedzieli,że oni też już myli tynk,bo jak robili kostkę to im się zakurzył... i sama nie wiem....a Ty robiłabyś,czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.05.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Tynkowanie...wiesz co,sama nie wiem nie mogę się zdecydować,czy już tynkować,czy poczekać do jesieni aż sąsiad juz się wybuduje i przestanie kurzyć. Byliśmy kiedyś zapytać o kolor tynku tego domku koło Krakowa co pisałam,że nam się podoba i nawet pamiętali numery,ale powiedzieli,że oni też już myli tynk,bo jak robili kostkę to im się zakurzył... i sama nie wiem....a Ty robiłabyś,czy nie? Asiu jezeli masz taki dylemat tynkowac czy tez nie to na twoim miejcu bym poczekała z tą decyzją do zakonczenia prac sąsiada jezeli tak długo wytrzymałaś bez tynku i kolorku to i napewno wytrzymasz do jesieni ale z drugiej strony tak analizując wszystkie za i przeciw to mozna tak czekac do nieskonczonosci. bo zawsze moze wypasc jakies coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 08.05.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Oj Asiu widzę,że mamy ten sam problem.Ja też czekam na tynkowanie i już wiem,ze bedziemy tynkowac na jesień.Teraz kładziemy kostke brukową i kurzy sie strasznie a potem trzeba ogarnac ogród bo jak wiatr zawieje to piach sypie po oknach.ach zawsze coś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalpataru 08.05.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Hmm - śliczne wnętrza!! Trochę jednak mnie martwi to, że niestety będę powielać Też mam ogólny zamysł podobny do Twojego. GRATULACJE!!! Łazieneczki boskie!! Schody boskie!! I reszta też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 08.05.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Asiu to może lepiej poczekaj z tynkiem jak sąsiad skończy budowę.PO co pózniej myć...szkoda pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 09.05.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 (edytowane) DZIEKI DZIEWCZYNY!!! Umocniłyście mnie duchowo. Chyba też poczakamy na tą jesień... Ale faktycznie,już tyle poczekać, to nie robi różnicy. Dgościć. Jeśli tylko chcesz to wpadaj i powielaj!! Edytowane 16 Lipca 2012 przez A$IA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 09.05.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 A$IA bardzo podoba mi się twój domek.Ja jestem na etapie stanu surowego zamkniętego i tak to podgladam forumowiczów U Ciebie wszystko jest tak super dobrane i dopasowane,meble,kolorystyka i te zasłony w sypialni,płytki w łazience....eh tylko pozazdrościć. Powiedz tylko czy Ty miałaś odrazu na wszystko koncepcję czy samo wychodziło w czasie roboty?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 10.05.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Witam u mnie dorothy!!! Co do koncepcji,to powiem tyle,że- ja jestem w szoku jeśli ktoś już ma wszystko z góry zaplanowane i wie gdzie co chce... Ja nic z góry nie miałam zaplanowanego.Powiem szczerze,że jeśli robiliśmy łazienki,to wtedy dopiero szukałam tego co mi się podoba, jeśli miał byc robiony kominek,to oglądałam kominki (tak w nawiasie,to mąż nie raz wtedy tracił cierpliwość,że jeszcze nie jestem zdecydowana... ) Wcześniej oglądałam gazety i domy jednak nic tak do końca nie miałam zaplanowanego,dopiero w czasie wykończeniówki kupowałam i robiłam to co mi się podoba i do tego co już powstało kupowałam i dobierałam resztę rzeczy Tak,że nie martw się-jak zaczniesz to już poleci z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 10.05.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Dzięki za słowa otuchy,a już zaczełam panikować Mam pytanko apropo umywalki na dole.Gdzie ją zakupiłaś i ile kosztowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 11.05.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Umywalkę kupiłam w BoMar 2,a kosztowała hmmm....nie znalazłam faktury,ale z tego co kojarze,to około 300-400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 13.05.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 puk,puk.Jak prace w ogrodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 14.05.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 (edytowane) puk,puk Kto tam? Ogród...do ogordu,to chyba jeszcze daleko... Cały tył za domem czeka na jakieś zagospodarowanie,ale jakoś tak schodzi... Za to przed domem ostatnio udało się WRESZCIE zrobić jakiś porządek i pojawiło się to : Muszę w tym miejscu pochwalić szczególnie mojego starszego syna za to,że co wieczór chodzi do sąsiada i patrzy czy nie zleciały nowe szyszki na droge,a jeśli zleciały,to przynosi mi je i rzuca na kore Edytowane 16 Lipca 2012 przez A$IA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 14.05.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Asiu pięknie!!!juz mam kompleksy bo u mnie to sam piach i chwasty spryskalismy to świnstwo jakims środkiem i juz zaczyna zielsko schnąc.potem przekopiemy i posiejemy trawkę.oj dużo pracy przed nami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 14.05.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts