Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Miłorząb-A&M

Recommended Posts

Dzięki dziewczyny 8)

Aniu,jak wpadniesz do siebie na ogród,to też zaraz będziesz mieć ładnie :)

Jak już się zacznie to tylko się kombinuje,gdzie posadzić nowo nabytego kwiatka :wink:

Ale widziałam u Ciebie juz takiego duzego świerka! Ja jeszcze takich nie mam... :( I bardzo ładnie,że tak koło tarasu rośnie, i cień też będzie :)

• Odpowiedzi 757
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Perłóweczka tak w sumie to pomysły i realizacja w wiekszej mierze mojej mamy :D :lol: Ja jak robiłysmy ostatnio tą korę to póki mały spał było ok,lae jak wstał to ja goniłam za nim a mama robiła... :wink:

ona ogród u siebie zakładała baardzo dawno i nawet nagrodę dostała za najpiękniejszy ogród,więc nie ma co,ale zna się na tym :D

Noi szczepić umie bo baaardzo duża część krzaczków u mnie to własnie od niej,sama szczepiła i hodowała ze swoich 8)

aniucha2 :( :( :( u mnie już się zieleni,ale cóż z teg jak nawet poleżeć i poopalać sie nie można.A wszystko przez tą budowę!!! No bo jak bym wyskoczyła w opalaczu to murarze zrobiliby sąsiadowi krzywe ściany :lol: :wink: :D

Wiesz co,jest bardzo wygodny,ale nie za bardzo dla dorosłej osoby,bo jest trochę za niski (nie ma gdzie głowy oprzec),choć nie powiem ja czasem na nim siedze :wink: :lol:

Dla syna bedzie ok,napewno spodoba mu się.Moi dwaj się o niego przepychają,choć młodszy ma dopiero rok... :)

Narazie nic sie z nim nie dzieje,bo mamy go w sumie może z 3 tyg.

Perłóweczka tak w sumie to pomysły i realizacja w wiekszej mierze mojej mamy :D :lol: Ja jak robiłysmy ostatnio tą korę to póki mały spał było ok,lae jak wstał to ja goniłam za nim a mama robiła... :wink:

ona ogród u siebie zakładała baardzo dawno i nawet nagrodę dostała za najpiękniejszy ogród,więc nie ma co,ale zna się na tym :D

Noi szczepić umie bo baaardzo duża część krzaczków u mnie to własnie od niej,sama szczepiła i hodowała ze sswoich

ASIU mieć taką mamusie to wielki skarb. :p napewno we dwie stworzycie taki ogród ze nam oczka wyjdą :o :o :o

tyle rzeczy mi się podoba że nie wiem od czego zacząść :roll:

Lampy ogrodowe ładniutkie :) Z kąd i za ile :D

Co do piłki w domu,to ciekawa jestem jak sie na niej siedzi :-? Też chciałam kupić takie Julii,ale mama zniechęcila mnie.Sama nie wiem czy dobrze ze jej posuchalam :roll:

Jak dzieciaczki :)

Pozdarwiam

Jak by Wam to powiedzieć...a raczej napisać...więcej nie ma :lol:

Co miałam pokazałam :)

W tym tygodniu dopiero wysyłam mężula po kamienie,żeby przywiózł to zrobimy-z mamą oczywiście-murek za domem.Narazie leży tam kupa ziemi,która wygląda tak:

http://img135.imageshack.us/img135/8568/dsc08118.jpg

noi same widzicie,że nie ma się czym chwalić :oops:

(chyba,że chwastami,bo tym to nic nie straszne.Ani susza,ani środki chemiczne za bardzo...)

Małgoś lampki kupowaliśmy w Leroy Merlin (czy jak tam się to pisze :lol: ),ale chyba ich juz nie ma,bo nam brakuje jeszcze jednej i chciałam dokupić i nie ma...ale kiedys widziałam na necie więc muszę poszukać i zamówić.

A dzieciaki jak najbardziej w formie! A co za tym idzie ja też w formie jako takiej muszę być,żeby za nimi nadążyć :wink:

Ale dobrze,że ciepło już,to na polu szaleją. :)

A dzieciaki jak najbardziej w formie! A co za tym idzie ja też w formie jako takiej muszę być,żeby za nimi nadążyć

fajnie ze dzieciaki szaleją

Ale dobrze,że ciepło już,to na polu szaleją.

Och, jak Ci zazdroszczę(tak pozytywnie) :oops:

Ponawiam pytanie jak siedzi sie na fotelu-piłce ekopuf :oops: :)

A no tak,o piłce zapomniałam... :lol:

Bo już wyżej chyba pisałam,ale dla Ciebie moje droga napisze raz jeszcze :wink:

Siedzi się wygodnie,nawet bardzo,bo ona dopasowuje się do ciała.W środku jest styropian i jak usiądziesz to on Cię tak otuli.Ale dla dorosłej osoby jedynie to jest źle,że jest niski i nie ma gdzie głowy oprzeć.Dla dziecka jest w sam raz :D