AIA 14.05.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Dzięki dziewczyny Aniu,jak wpadniesz do siebie na ogród,to też zaraz będziesz mieć ładnie Jak już się zacznie to tylko się kombinuje,gdzie posadzić nowo nabytego kwiatka Ale widziałam u Ciebie juz takiego duzego świerka! Ja jeszcze takich nie mam... I bardzo ładnie,że tak koło tarasu rośnie, i cień też będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.05.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 ASIU przedni ogrodzik rewelacja a co dopiero będzie jak skończysz za domem super pomysły przychodzą ci do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 15.05.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 juz sie nie moge doczekać kiedy zacznie sie zielenic trawka i bedzie mozna lezec i lezeć i nic nie robic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 15.05.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Perłóweczka tak w sumie to pomysły i realizacja w wiekszej mierze mojej mamy Ja jak robiłysmy ostatnio tą korę to póki mały spał było ok,lae jak wstał to ja goniłam za nim a mama robiła... ona ogród u siebie zakładała baardzo dawno i nawet nagrodę dostała za najpiękniejszy ogród,więc nie ma co,ale zna się na tym Noi szczepić umie bo baaardzo duża część krzaczków u mnie to własnie od niej,sama szczepiła i hodowała ze swoich aniucha2 u mnie już się zieleni,ale cóż z teg jak nawet poleżeć i poopalać sie nie można.A wszystko przez tą budowę!!! No bo jak bym wyskoczyła w opalaczu to murarze zrobiliby sąsiadowi krzywe ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 15.05.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Nowy mebel http://img196.imageshack.us/img196/6314/dsc08064.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 15.05.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Nowy mebel http://img196.imageshack.us/img196/6314/dsc08064.jpg świetny! a jak sie spisuje? i czy faktycznie taki wygodny jak zachwalają? myslałam nad takim fotelem dla mojego syna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 15.05.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Wiesz co,jest bardzo wygodny,ale nie za bardzo dla dorosłej osoby,bo jest trochę za niski (nie ma gdzie głowy oprzec),choć nie powiem ja czasem na nim siedze Dla syna bedzie ok,napewno spodoba mu się.Moi dwaj się o niego przepychają,choć młodszy ma dopiero rok... Narazie nic sie z nim nie dzieje,bo mamy go w sumie może z 3 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.05.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Perłóweczka tak w sumie to pomysły i realizacja w wiekszej mierze mojej mamy Ja jak robiłysmy ostatnio tą korę to póki mały spał było ok,lae jak wstał to ja goniłam za nim a mama robiła... ona ogród u siebie zakładała baardzo dawno i nawet nagrodę dostała za najpiękniejszy ogród,więc nie ma co,ale zna się na tym Noi szczepić umie bo baaardzo duża część krzaczków u mnie to własnie od niej,sama szczepiła i hodowała ze sswoich ASIU mieć taką mamusie to wielki skarb. napewno we dwie stworzycie taki ogród ze nam oczka wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 15.05.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 dzieki ASIU ślicznie za odpowiedź, a mozna wiedziec gdzie kupowałas ten fotelik? gdzieś przez neta czy w sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 15.05.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Fotel kupilam w M1 w Krakowie,jest tam takie stoisko z pufami.Firma nazywa się ecopuf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 15.05.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Też "kradzione" od mamy http://img194.imageshack.us/img194/4695/pageuu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 16.05.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Asiu cuda pokazujesz.proszę o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.05.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 piękne drzewko dołączam do aniuchy i prosimy o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.05.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 tyle rzeczy mi się podoba że nie wiem od czego zacząść Lampy ogrodowe ładniutkie Z kąd i za ile Co do piłki w domu,to ciekawa jestem jak sie na niej siedzi Też chciałam kupić takie Julii,ale mama zniechęcila mnie.Sama nie wiem czy dobrze ze jej posuchalam Jak dzieciaczki Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 18.05.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Jak by Wam to powiedzieć...a raczej napisać...więcej nie ma Co miałam pokazałam W tym tygodniu dopiero wysyłam mężula po kamienie,żeby przywiózł to zrobimy-z mamą oczywiście-murek za domem.Narazie leży tam kupa ziemi,która wygląda tak: http://img135.imageshack.us/img135/8568/dsc08118.jpg noi same widzicie,że nie ma się czym chwalić (chyba,że chwastami,bo tym to nic nie straszne.Ani susza,ani środki chemiczne za bardzo...) Małgoś lampki kupowaliśmy w Leroy Merlin (czy jak tam się to pisze ),ale chyba ich juz nie ma,bo nam brakuje jeszcze jednej i chciałam dokupić i nie ma...ale kiedys widziałam na necie więc muszę poszukać i zamówić. A dzieciaki jak najbardziej w formie! A co za tym idzie ja też w formie jako takiej muszę być,żeby za nimi nadążyć Ale dobrze,że ciepło już,to na polu szaleją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.05.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 A dzieciaki jak najbardziej w formie! A co za tym idzie ja też w formie jako takiej muszę być,żeby za nimi nadążyć fajnie ze dzieciaki szaleją Ale dobrze,że ciepło już,to na polu szaleją. Och, jak Ci zazdroszczę(tak pozytywnie) Ponawiam pytanie jak siedzi sie na fotelu-piłce ekopuf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 18.05.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 A no tak,o piłce zapomniałam... Bo już wyżej chyba pisałam,ale dla Ciebie moje droga napisze raz jeszcze Siedzi się wygodnie,nawet bardzo,bo ona dopasowuje się do ciała.W środku jest styropian i jak usiądziesz to on Cię tak otuli.Ale dla dorosłej osoby jedynie to jest źle,że jest niski i nie ma gdzie głowy oprzeć.Dla dziecka jest w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.05.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Bo już wyżej chyba pisałam... aż wstyd sorki ze nie doczytałam...gapa ze mnie ...ale dla Ciebie moje droga napisze raz jeszcze ... dziękuję...czym sobie zasłużyłam na takie uznanie bardzo mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.05.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Narazie leży tam kupa ziemi,która wygląda tak: http://img135.imageshack.us/img135/8568/dsc08118.jpg ASIEŃKO znając Ciebie to Ty z tej górki CUDOOOOO wyczarujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 19.05.2009 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 ASIEŃKO znając Ciebie to Ty z tej górki CUDOOOOO wyczarujesz dokładnie jak tylko złota rączka sie dotknie wszystko będzie piękne-jak cała reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts