AIA 19.05.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Cytat: ASIEŃKO znając Ciebie to Ty z tej górki CUDOOOOO wyczarujesz dokładnie jak tylko złota rączka sie dotknie wszystko będzie piękne-jak cała reszta Oby,oby ale jeszcze dużo do zrobienia i chyba nie w tym roku.Chciałam altankę,ale mąż zadeklarował,że sam zrobi tylko ile to potrwa... No,ale juz nic nie mówię,bo jak coś ostatnio powiedziałam,że lepiej kupimy,to taki mały foch był,że ja niby w jego zdolności nie wierze... No więc będę czekać (nie)cierpliwie,cóż mi pozostaje A czy znacie się może na fiołkach? Bo moje juz takie duże są i nie chcą kwitnąć http://img513.imageshack.us/img513/8632/dsc08062.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 19.05.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Chciałam altankę,ale mąż zadeklarował,że sam zrobi tylko ile to potrwa... mój chciał sam zrobić meble do kuchniale chcę wprowadzić się jeszcze w tym roku ....więc zamówiłąm.Zreszta kiedyś koleżance zrobił szafkę pod zlew i jakby to powiedzieć...była oryginalna No,ale juz nic nie mówię,bo jak coś ostatnio powiedziałam,że lepiej kupimy,to taki mały foch był,że ja niby w jego zdolności nie wierze... dokładnie było to samo,ale jakoś poszło po mojemu. A wierzysz w Jego zdolności Może naprawdę potarfi W kwestii bratków nie pomogę Nic nie wiem o kwiatkach...a tu ogród do zrobienia.Chyba posadzimy trawke i tyż piknie bedzie Może zapytaj na dziale ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 19.05.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 tak,tak jestem przekonana,że cuda wyczarujesz Chociaz powiem ci,że ta Kupa ziemi wygląda bardzo ładnie.nawet te chwasty mają taką soczystą zieleń na fiołkach się nie znam więc wymądrzać się nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 19.05.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 nawet te chwasty mają taką soczystą zieleń a ze polubiłiśmy zieleń to...może niech dalej cieszy łoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.05.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 [ A czy znacie się może na fiołkach? Bo moje juz takie duże są i nie chcą kwitnąć http://img513.imageshack.us/img513/8632/dsc08062.jpg A moje w komentarzach kwitną...ale nie wiem dlaczego Może dlatego, że nie stoją w słońcu? A jak podlewasz? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 19.05.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Byłam,widziałam.Piekne są!!! Ja wiem,że fiołki nie powinny stac w słońcu tyle,że ja nie mam za bardzo gdzie indziej ich postawić...Jak jest duże słońce to teraz zasłaniam im rolety,bo widze,że liście zaczęły przysychać... Chyba nie dbałam o nie za bardzo... Wstyd. I się dziwię,że mi kwitnać nie chcą... Ale chyba jednak je przeniose gdzieś.A podlewam nie na liście tylko na ziemie,bo tak się powinno chyba.A Twoje ile juz mają?tzn. jak dawno wsadziłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.05.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Chyba nie dbałam o nie za bardzo... Wstyd. I się dziwię,że mi kwitnać nie chcą... Ja o swoje też specjalnie nie dbam. Co jakiś czas jakiś nawóz w płynie do wody...jak mi się przypomni Moje fiołeczki mają 4,3 i 2 lata. Ale w zimie jeden musiałam wyrzucić, bo zaczął marnieć bez powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 19.05.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 A czy znacie się może na fiołkach? Kto jak kto ale ja na kwiatkach się nieznam niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.05.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Trafiłam tu za Perłóweczką i mówię,to z pełną świadomością śliczny masz dom Codne łazienki(sama chciałabym takie mieć) zresztą wszystko co pokazane na zdjęciach jest boskie Ja mam pytanie,czy Twoja mama mając takie zdolności ogrodnicze nauczyłaby nas jak zaszczepiać i wychodować takie cudeńka. To by nam niezła kaska pozostała w kieszeni na wykończenie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 20.05.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Amtla no to może za bardzo mi spieszno do ich kwitnięcia bo one mają dopiero rok Ja tez jak sobie przypomne to je podleje jakimś nawozem,a czasem jak sobie przypomne to wogóle je podleje Ale staram się pamiętać. Ciekawe jakie kolory będą miały,bo Twoje są strasznie ładne. Perłóweczka My historię z kwiatkami i długa drogę chyba dopiero zaczynamy...Ale nic straconego,jeden kwiatek uschnie,drugi jakoś przeżyje i nauczymy się wszystkiego!!! (ale ofiary w kwiatkach muszą być... ) kamlotek Jasne ja mogę zapytać,ale wiecie,że takie krzaki (nawet te co są u mnie i wydają się niewielkie),to już z pare lat mają...i jak zaszczepicie to za jakieś 3-4 lata podrosną. Niestety,te krzaki co ładne ciężko się szczepia,bo dużo usycha a niektórych wogóle się nie da Szczepi je róznie: niektórym przysypuje gałązki,żeby korzenie puściły i wtedy je dzieli jak już puszczą,niektórym urywa zaszczepki,"moczy" w takim środku do ukorzeniania i sadzi,i pod folijke z nimi,niektóre z nasion probuje. No ciężko.Powiem szczerze,że mi to by się chyba nie chciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 20.05.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dorobiłam się kamyków http://img21.imageshack.us/img21/7013/dsc07987c.jpg http://img89.imageshack.us/img89/1509/dsc07985.jpg masz slicznie wykończony dom Mam pytanie dot. łazienki - jakim sposobem włożyłas te kwiatki pomiędzy 2 ściany płytek?? One sa w ziemi, w kamykach czy w doniczkach?? jak się je podlewa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 21.05.2009 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Z tymi kwiatkami,to długo kombinowałam... One sa w doniczkach. Wzięłam płyte styropianu,która została z ocieplenia domu ( ),wyciełam w niej dziury na doniczki tak,żeby pasowały.Jako,że ta wneka jest dość głeboka,to od spodu musiałam podeprzec styropian,żeby był wyżej (na tyle wysoko,żeby wysypać kamieniami) Ja go podparłam też takimi "belkami" styropianu,który pociełam,ale pewnie może byc coś innego np.cegła,czy coś bo to i tak tego nie widać a ważne żeby się trzymało Noi pod doniczki tez trzeba coś podstawić,żeby były wyżej.Acha! Ja od spodu mam tez powkadane podstwki. No a z podlewaniem nie ma probemu.Podlewam jak najbliżej kwiatka,a nawet jeśli się coś wyleje,to nie ma problemu bo styropian nie rozmoknie Mam nadz.,że nie zakreciałm za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 21.05.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Musze się pochwalic mebelkami na taras Wczoraj męża wysłałam,żeby kupił Strasznie jestem zadowolona i mi się podobają Acha!!!Na taras nie zwracajcie uwagi jakby coś!!! Szukamy desek narazie na położenie,więc jest taki niejaki narazie http://img196.imageshack.us/img196/3664/dsc08134h.jpg A tu w tle moja kupa ziemi... Może w piatek coś z nia ruszę http://img196.imageshack.us/img196/4521/dsc08133.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 21.05.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Meble zajefajne ale mężuś ma dobry gust..no,no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 21.05.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 mebelki super, muszą chyba być chyba bardzo wygodne a jak pysznie musi w nich smakować kawka z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 21.05.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 malgosia0023 no nie!!!mężowi,to ja bym takiego wyboru nie zostawiła!!! Ja sama wybrałam,pokazałam,wytłumaczyłam co i jak a on zapłacił i odebrał Czyli każdy miał swoją rolę (ja pewnie ta przyjemniejszą ) AMFI są super wygodne.te poduchy świetne A na kawke mam czekać na mame sama mam zakaz pierwszego picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 21.05.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 a jak pysznie musi w nich smakować kawka z rana ...i piwko wieczorem... mężowi,to ja bym takiego wyboru nie zostawiła!!! Ja sama wybrałam,pokazałam,wytłumaczyłam co i jak a on zapłacił i odebrał hihihi jak widać każdy jest do czegoś innego stworzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.05.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Musze się pochwalic mebelkami na taras Wczoraj męża wysłałam,żeby kupił Strasznie jestem zadowolona i mi się podobają Acha!!!Na taras nie zwracajcie uwagi jakby coś!!! Szukamy desek narazie na położenie,więc jest taki niejaki narazie http://img196.imageshack.us/img196/3664/dsc08134h.jpg A tu w tle moja kupa ziemi... Może w piatek coś z nia ruszę http://img196.imageshack.us/img196/4521/dsc08133.jpg Meble super,już sobie wyobrażam,że miękkie podusie,nic tylko usiąść i wygodnie w spokoju wypić kawusię. Żeby nie być zbyt nachalną,przyszłam z małą czarną http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/phpThumb%5B1%5D%7E1.jpg Twoje meble,moja kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.05.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 A$IA mebelki tarasowe sa sliczne, mozesz zdradzic cene i gdzie je kupiliscie. Co do desek tarasowych to spojrz na te, widzialam je na zywo ulozone w punkcie sprzedazy na wejsciu - sa sliczne tylko cena powala, sprzedawca duzo sprzedaje na allegro (ja kupilam u niego podbitke)http://www.podbitkadachowa.pl/index.php?cat_id=82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 21.05.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 równiez dołączę sie do zachwytów-mebelki sliczne i też jestem ciekawa ceny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts