alladyn71 24.03.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam Sluchajcie, mam do was pytanie. Otoz dostalam oferte, w ktorej pan zaproponowal nam kociol Buderusa GB022 ze zbiornikiem na 120L (4500zl) Zmienilismy miedzyczasie plan i robimy druga lazienke. Prosilam o uaktualnienie oferty (dom ma ok 150m2, w tym pierwsza lazienka prysznic, a druga wanna i prysznic). Dostalam dzisiaj nowa oferte i tam: Kociol kondensacyjny jednofunkcyjny BG022 z reg. pok RC35 (sterownik pogodowy) Buderus - 4526.20 Wymiennik biwalentny do kolektorow - (nie stac nas teraz ale chcemy miec wyjscie na przyszlosc)- i pomp ciepla 300L/skay - 2599.00 I tu moje pytanie...co to kurcze jest? Potrzeba nam az 300L? Co to za firma? Buderus nie ma czegos takiego Dobre czy nie? Nie za drogo? Kurcze nie lubie byc kompletnym laikiem, a nie chce dac sie naciagnac na jakies G. Mozecie mi pomoc i powiedziec co i jak? Prosze Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 24.03.2009 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dobra znalazlam ten zbiornik http://www.galmet.com.pl/cms/php/strona.php3?cms=cms_galme&lad=a&id_dzi=0&id_dok=26&id_men=7&powrot=1&slowo_szuk=&gdzie_szuk=&id_men_szuk=0 Nieziem czy dobry, ale wyglada ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts