małgochna 24.03.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 rozważam zakup okien i waham się pomiędzy firmami dziadek i sobańskiczy ktoś ma któreś z tych okien?czym różnią się okna z tych firm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZŁoty Róg 25.03.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witam.Znam przypadek zakupu okien firmy Dziadek gdzie po 1.5 roku okno tarasowe się rozeszło(pióro można było oderwać ręką a było w wersji wzmacniajnej anty-Włam.), a na innych oknach od zewnątrz złuszczyła się farba i to mocno (nie wspomne o wyciekającej żywicy). Serwis co prawda po 2-3 m-cach naprawił wadę tzn wymienił te 2 skrzydła ale resztę po prostu pomalował brudząc lekko farbą wnęki okienne. Ci znajomi to ludzie bardzo spokojni i nie wymagajacy ale ja tego bym tak nie zostawił. Po prostu wyleczyli sie się już z doradzania wszystkim dookoła że okna drewniane są lepsze od od PCV. Zobaczymy jaki będzie stan za kolejne 1,5 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bardzo zawiedziony 12.06.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 do mnie od DZIAKA okna juz dojechały niedokladnie sklejone lub zdazyly sie w transporcie rozkleic nie polecam szczerze odradzam tę firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 16.06.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Zamiast okien drewnianych polecam okna pvc na profilach Inoutic Ja polecam zdecydowanie drewniane a co myślę o formie i treści tej reklamy wyżej to chyba wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts