Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CZYM/JAK wykończyć ścianę (w pokoju) w wymyślony sposób??

MieLuZ

Recommended Posts

Ściana jest pomalowana lateksową farbą śnieżka (zielona).

Chciałbym ją wykończyć umieszczając na niej wzór który sobie wymyśliłem. Polega on na dużej ilości podobnych do siebie,małych elementów.

Docelowy kolor to biały.

Pierwszym sposobem jaki mi przychodzi na myśli to zrobienie tego markerem. Robiłem coś podobnego wcześniej ale później były problemy z pokryciem tego jasną farbą. Poza tym nie ma chyba markerów biało-piszących :p

Można to zrobić w jakiś inny sposób?

Czy mam poszukać jakiś "białych pisaków"?

Ściana jest pomalowana lateksową farbą śnieżka (zielona).

Chciałbym ją wykończyć umieszczając na niej wzór który sobie wymyśliłem. Polega on na dużej ilości podobnych do siebie,małych elementów.

Docelowy kolor to biały.

Pierwszym sposobem jaki mi przychodzi na myśli to zrobienie tego markerem. Robiłem coś podobnego wcześniej ale później były problemy z pokryciem tego jasną farbą. Poza tym nie ma chyba markerów biało-piszących :p

Można to zrobić w jakiś inny sposób?

Czy mam poszukać jakiś "białych pisaków"?

Sa markery bialo piszace do zaznaczania np stali lub pisania po szybach - zapytaj w sklepie z art. biurowymi lub:

http://www.tuluz.pl/produkt-6134.html

http://www.mns24.pl/index.php?show=product&pid=7120430

i dziesiatki innych ;)