MieLuZ 24.03.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ściana jest pomalowana lateksową farbą śnieżka (zielona). Chciałbym ją wykończyć umieszczając na niej wzór który sobie wymyśliłem. Polega on na dużej ilości podobnych do siebie,małych elementów. Docelowy kolor to biały. Pierwszym sposobem jaki mi przychodzi na myśli to zrobienie tego markerem. Robiłem coś podobnego wcześniej ale później były problemy z pokryciem tego jasną farbą. Poza tym nie ma chyba markerów biało-piszących Można to zrobić w jakiś inny sposób? Czy mam poszukać jakiś "białych pisaków"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 24.03.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 może szablon i farba biała? zależy jak małe te elementy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miHoo79 24.03.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ściana jest pomalowana lateksową farbą śnieżka (zielona). Chciałbym ją wykończyć umieszczając na niej wzór który sobie wymyśliłem. Polega on na dużej ilości podobnych do siebie,małych elementów. Docelowy kolor to biały. Pierwszym sposobem jaki mi przychodzi na myśli to zrobienie tego markerem. Robiłem coś podobnego wcześniej ale później były problemy z pokryciem tego jasną farbą. Poza tym nie ma chyba markerów biało-piszących Można to zrobić w jakiś inny sposób? Czy mam poszukać jakiś "białych pisaków"? Sa markery bialo piszace do zaznaczania np stali lub pisania po szybach - zapytaj w sklepie z art. biurowymi lub: http://www.tuluz.pl/produkt-6134.html http://www.mns24.pl/index.php?show=product&pid=7120430 i dziesiatki innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deka2008 25.03.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Moja firma zajmuje się tynkami artystycznymi oraz ,,płaskorzeźbami ściennymi,, gdyby ktoś był zainteresowany proszę o kontakt, wyślę zdjęcia na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts