rania 07.07.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Malfi, wszyscy Ci dobrze radza, ale nikogo nie sluchasz. Oddaj ten projekt, towar mozna zwrocic! kup ten Z60 , o ktorym mowil Aleksandryta:http://www.z500.pl/projekt/z60.htmlBedziesz miala problem z glowy, starczy Ci pieniedzy, bedziesz zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 07.07.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Cytując słowa poety:" Słuchaj dzieweczko - ona nie słucha" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 07.07.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 a ja na Twoim miejscu została bym przy tym modrzyku masz 2 pokoje to duży plusi ogólnie jest ładniejszy z zewnątrz bo ten Z60 wygląda trochę jak kurnikogólnie podobają mji sie domy ze studia Z500 i osobiście będę budowac dom wg projektu Z55 ale ten Z60 nie przemawia do mnie a jak Ci zabraknie kasy to przecież możesz na wykończenie dobrać kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 07.07.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 A jeszcze lepszy jest taki z czterema pokojami i gabinetem, w piwnicy sauna z siłownią, sala kinowa i może basen jeszcze by się przydał. Albo od razu iść na całość i pałacyk sobie sprokurować Tak mozna w nieskończoność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 07.07.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 (edytowane) Malfi, wszyscy Ci dobrze radza, ale nikogo nie sluchasz. Oddaj ten projekt, towar mozna zwrocic! kup ten Z60 , o ktorym mowil Aleksandryta: http://www.z500.pl/projekt/z60.html Bedziesz miala problem z glowy, starczy Ci pieniedzy, bedziesz zadowolona. Dajcie już spokój, niech sobie buduje. Jej kasa, jej działka Ja już zaprzestałam produkcji wpisów na tym wątku. Za rok okaże sie, że zbudowała Atenę z Archipelagu, tą samą, którą nie zbuduje Arch100 za 350 tys. zł. Edytowane 7 Lipca 2010 przez Aleksandryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 08.07.2010 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Malfi...zaatakuj z innej strony....Znajdz ekipę która zrobi tobie SSZ ,są ekipy 2-3 osobowe można się dogadać,na pewno obniżą cenę jak dostaną kompleks w całości.Potem znajdz skład budowlany ,spotkaj się z szefem:),i negocjuj ,powiedz że za duzy upust kupisz u nich wszystko od a do z. Po prostu próbuj różnych opcji tak by jednak dało się zmieścic w tych 90 tyś.I nie zwiekszaj pow. użytk.!!! żadne 75-82....60-65 m2 max i koniec! inaczej popłyniesz i będzie,,do widzenia,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 08.07.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Albo skorzystaj z firmy pod klucz w której zapłacisz od merta za materiały i robocize tylko dobrze sie targuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga24 22.07.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Droga Malfi,ja również marzę o małym domku takim do 60 m2, bo na wiekszy raczej nie będzie mnie stać. Mój domek to jednak kwestia dalszej przyszłości. Mam mieszkanie, które mogę sprzedać - 40 m2 i może uda mi sie trochę naskładać pieniążków. Planuję przeznaczyć na budowę 130-150 tys. Nie mam żadnego doświadczenia i cieszę się , że trafiłam na Twój wątek, czytanie tych wszystkich wypowiedzi dało mi dużo do myślenia. Własny domek to także marzenie mojego życia więc rozumiem Cię i z całego serca życze, aby Ci się udało. Będę zagladać na forum i śledzić Twój wątek. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alic 24.07.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 jeżeli dom ma mieć do 100m to tylko parterówka,jak większy może być z poddaszem,to tyle w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati_D 04.10.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Już dawno nie było tu żadnego wpisu. Malfi, jak posuwają się sprawy z Twoją budową? Zostałaś jednak przy tym projekcie Modrzyk czy wymieniłaś na inny? Na jakim etapie już jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts