XC 24.03.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam, Z góry przepraszam jeśli to nieodpowiedni dział ale jestem tu nowy i zbytnio się nie orientuję co i jak otóż czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć za jaką cenę mogę sprzedać działkę budowlaną w miejscowości Zofiówka? Jest to 20km od centrum Łodzi w stronę trasy A1. Mam 3500m2 aczkolwiek planuję sprzedać tylko 2500m2. Jak już napisałem wcześniej, działka jest budowlana, media w ulicy. W około trochę lasu, łąki, zabudowania jednorodzinne (narazie kilka). Dojazd drogą asfaltową + jakieś 200m drogi gruntowej. I gdzie najlepiej wystawić działkę na sprzedaż? Czy biuro nieruchomości, czy samemu? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 25.03.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Może porównaj oferty:http://dom.gratka.pl/dzialki-grunty-sprzedam/lista/lodzkie,zofi%F3wka.html Ceny od 50-100zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaImariusz 17.04.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Proponuję, żebyście sami wystawili działkę na sprzedaż, przez agencję dodatkowo, ale nie na wyłączność. Agencja bierze duże pieniądze za pośrednictwo Co do wyceny - znajdźcie kompetentną osobę, która powie Wam ile działka jest warta wg cen rynkowych, te podawane w aktach notarialnych są często zaniżane, aby płacić mniejszy podatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts