elarudnicki 24.03.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 czy ktos moze ma i uzytkuje oczyszczalnie ze zlozem firmy JPR SYSTEM FIL D'EAU prosze mi powiedziec czy jest dobra ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poznaniak37 26.03.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam,jaką dają gwarancję? podpisują umowę przed montażem czy wystawiają fakturę po montażu? jest duży wybór.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elarudnicki 26.03.2009 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 gwarancja 10 lat , dostepne modele sprawdz na ich stronie, najbardziej interesuje mnie informacja jak wyglada uzytkowanie tej oczyszczalni czy dobrze dziala i nie ma z nia problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egtobiasz 26.03.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam, chcę wybudować POŚ tylko w pobliżu mojej dzialki nie ma żadnego rowu melioracyjnego do którego mialbym odprowadzać oczyszczone ścieki. Jakie jest rozwiązanie w takim przypadku i jeśli jakieś istnieje to jaką oczyszczalnię wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A__________LSKA 31.03.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 WItam!!!Rozwiązań jest wiele, wszystko zależne od różnych czynników, potrzebna wizyta na Twojej działce kogoś kto dobierze oczyszczalnię dla Ciebie.W razie czego służę pomocąPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A__________LSKA 31.03.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 gwarancja 10 lat , dostepne modele sprawdz na ich stronie, najbardziej interesuje mnie informacja jak wyglada uzytkowanie tej oczyszczalni czy dobrze dziala i nie ma z nia problemow Witam!!! To czy oczyszczalnia dobrze działa i czy nie ma znią problemów, dużej mierze zależy od tego czy ktoś ją odpowiednio dobrał i czy prawidłowo zamontował. Firmy nie znam ponieważ ograniczam się tylko do montażu oczyszczalni firmy SOTRALENTZ, ponieważ mam do nich zaufanie ze względu na wysoką jakość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts