rotus14 24.03.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 przed 1990 rokiem mój sąsiad dostawił się do mojego miaszkania nie stawiając ściany przeciw pożarowej (poprostu się dokleił do mojego domu) dom jego jest bez jakich kolwiek planów a wszystkie media (elektryka, hydraulika) są w mojej śicanie. Co mogę zrobić z tym problemem czy jest jakieś prawo budowlane by sąsiad musiał postawić swoja ścianę. proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 24.03.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 I raptem po 20 latach zaczęło Ci to przeszkadzać?? Czy coś specjalnego się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rotus14 25.03.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 wszystko było dobrze aż do momentu, kiedy wyprowadzili się moi rodzice i gdy wcześniej mieszkał jego brat z rodziną. Po tych zmianach i kłótniach z nim poprostu nie da się po prostu wytrzymać, a szczególnie wieczorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 26.03.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 z nim poprostu nie da się po prostu wytrzymać, a szczególnie wieczorami.A co konkretnie przeszkadza? Szum prądu w kablach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rotus14 26.03.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 gdy jesteśmy z domu to często trzaska drzwiami, są różnego typu walenia w moją ścianę itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.03.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 gdy jesteśmy z domu to często trzaska drzwiami, są różnego typu walenia w moją ścianę itpA skąd wiesz że jak Was nie ma w domu to nie trzaska drzwiami?? Nie wiem, czy doklejenie do istniejącej ściany drugiej coś pomoże. Dźwięk może się i tak przenieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts