iwett27 24.03.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam, na juz potzrebuje płytek do łazienki w odcieniach szarym, grafit...odpadły mi dwie kolekcje (cenowo nie wydole, niestety) Szukam czegos do 100zł/m2. proszę poleccie mi jakiąs firme...widziałam Paradyża Amande ale neistety cena kosmos:( Nie wiem juz gdzie szukac...za duzo tego...Czytałam watek o wnetrzach w szarościach ale tam raczej polecają płytki z wyższej półki. Planuje łazienke w dwóch odcieniach szarości: jasny, ciemny..licze na Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miyako90 24.03.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 a cersanit, opoczno , cer-rol ? może tam coś ciekawego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 24.03.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Cersanit, Opoczno widziałąm...cer-rol nie znam ale zaraz popatrze. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 24.03.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 popatrz też na orientale nowej gali - brdzo ładne proste płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.03.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Baldocer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 25.03.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Paradyż Mistral. Kupowałam w sklepie internetowym cena trochę ponad 100zł.Zobacz łazienkę inwestorka71 w tych płytkach w polerze lub beeboyz (chyba taki nick) te same płytki w satynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tkanka7 25.03.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Tubądzin, kolekcja Minimal jest bardzo fajna. Ma 3 odcienie szarości, do tego szklane dekory w jaskrawych kolorach. Cenowo normalna.Mam jedną łazienke w tych płytkach zrobioną. Mogę przesłać zdjęcia.Powodzenia!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 25.03.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dzieki za wszelkie propozycje:) Dzisiaj koncepcja sie zmienila...zdecydowalam, ze płytki poloze tylko na fragmentach scian (umywalka, geberit) wtedy bede mogla wybrac cos efektownego. Reszte scian pomaluje. W sobote jade do salonu z płytkami gdzie upatrzylam sobie dzisiaj jedne ciekawe seria DREAM Zirconio ma byc tam projektantka wnetrz, ktora mam nadzieje podpowie jak je polozyc i gdzie zeby bylo ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 25.03.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Ja właśnie tak robię w łazience na dole. Zachorowałam na dość drogie płytki Imola travertino. Kupiłam je,ale nie na wszystkie ściany tylko tam gdzie są konieczne. Na wolnych ścianach będzie tynk strukturalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 26.03.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Wlasnie mam problem z plytkami szarymi. Znalazlam Plytki Affron Paradyza (jasno szare), a tu czytram ze Paradyz tak jak i Opoczno, nie maja najlepszej opini. Podrzuccie prosze jakas fajna szara plytke z dobrej formy (tak do 80zl za m2) Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tkanka7 26.03.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 W zeszłym roku, a więc całkiem niedawno, układano u mnie płytki kilku polskich producentów - Cersanitu, Opoczna, Paradyża, Tubądzina i Cerrolu i szczerze powiedziawszy Paradyż wyróżniał się spośród nich wszystkich jakością. Płytki trzymały wymiar, nie było z nimi żadnych problemów, a teraz są ozdobą naszego domu. Być może ja miałam szczęście i trafiłam na dobrą partie produkcyjną, ale jestem pewna, że nie tylko ja to szczęście miałam i Ty tez je możesz mieć. Po co zakładać, że coś może być źle, jak równie dobrze moze być dobrze?? Myślę, że każdej firmie może się zdarzyć wyprodukowanie kiepskiego towaru i pojawią się później o niej złe opinie, ale to wcale nie świadczy o całokształcie danej firmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 27.03.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witam wszystkich,mam pytanie czy ktoś korzystał może z zakupów płytek ceramicznych poprzez stronę http://www.modnalazienka.pl - mają dość atrakcyjne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 27.03.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Wlasnie mam problem z plytkami szarymi. Znalazlam Plytki Affron Paradyza (jasno szare), a tu czytram ze Paradyz tak jak i Opoczno, nie maja najlepszej opini. Podrzuccie prosze jakas fajna szara plytke z dobrej formy (tak do 80zl za m2) Dzieki Ja bede miała Paradyza w salonie kolekcja Arkesia jasno szare kolor Grys, bardzo mi sie podobają widzialam je na zywo i były równe dla porównania mialam plytke bodajże hiszpańskiego producenta ale nie pamietam nazwy i chowały sie kompletnie do Paradyza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts