Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Płytki w odcieniach szarości-POMOCY!!!!!!

iwett27

Recommended Posts

Witam, na juz potzrebuje płytek do łazienki w odcieniach szarym, grafit...odpadły mi dwie kolekcje (cenowo nie wydole, niestety) Szukam czegos do 100zł/m2. proszę poleccie mi jakiąs firme...widziałam Paradyża Amande ale neistety cena kosmos:( Nie wiem juz gdzie szukac...za duzo tego...Czytałam watek o wnetrzach w szarościach ale tam raczej polecają płytki z wyższej półki. Planuje łazienke w dwóch odcieniach szarości: jasny, ciemny..licze na Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzieki za wszelkie propozycje:) Dzisiaj koncepcja sie zmienila...zdecydowalam, ze płytki poloze tylko na fragmentach scian (umywalka, geberit) wtedy bede mogla wybrac cos efektownego. Reszte scian pomaluje. W sobote jade do salonu z płytkami gdzie upatrzylam sobie dzisiaj jedne ciekawe seria DREAM Zirconio ma byc tam projektantka wnetrz, ktora mam nadzieje podpowie jak je polozyc i gdzie zeby bylo ok:)

W zeszłym roku, a więc całkiem niedawno, układano u mnie płytki kilku polskich producentów - Cersanitu, Opoczna, Paradyża, Tubądzina i Cerrolu i szczerze powiedziawszy Paradyż wyróżniał się spośród nich wszystkich jakością. Płytki trzymały wymiar, nie było z nimi żadnych problemów, a teraz są ozdobą naszego domu. Być może ja miałam szczęście i trafiłam na dobrą partie produkcyjną, ale jestem pewna, że nie tylko ja to szczęście miałam i Ty tez je możesz mieć.

Po co zakładać, że coś może być źle, jak równie dobrze moze być dobrze?? :p

Myślę, że każdej firmie może się zdarzyć wyprodukowanie kiepskiego towaru i pojawią się później o niej złe opinie, ale to wcale nie świadczy o całokształcie danej firmy!

Wlasnie mam problem z plytkami szarymi.

Znalazlam Plytki Affron Paradyza (jasno szare), a tu czytram ze Paradyz tak jak i Opoczno, nie maja najlepszej opini.

Podrzuccie prosze jakas fajna szara plytke z dobrej formy (tak do 80zl za m2)

Dzieki :p

Ja bede miała Paradyza w salonie kolekcja Arkesia jasno szare kolor Grys, bardzo mi sie podobają widzialam je na zywo i były równe dla porównania mialam plytke bodajże hiszpańskiego producenta ale nie pamietam nazwy i chowały sie kompletnie do Paradyza.