joliska 01.06.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Status: poszukaj zanim zapytasz... Czytałaś ten wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.06.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Sama się naszukałam farb, więc może komuś ułatwię:greige (szary z beżem) NCS: 1502Y-50R http://img833.imageshack.us/img833/1660/dscf4809n.jpg ciemnoszary NCS 6500N http://images49.fotosik.pl/1565/4ff00759179153fbmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkokkos 01.06.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Status: poszukaj zanim zapytasz... Czytałaś ten wątek? zbyt ciemne są te szarości, poszukuję bardzo jasnych kolorów, najlepiej brudna biel pomaluję na biało i po parapetówce może wyjdzie szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.06.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 ewidentnie nie szukasz. W tym watku dałam namiar na gołębioszary:NCS 1000N.Witać, że jest to szary tylko dlatego, że drzwi są białe (bez drzwi każdy myślał, ze to biały) no i dlatego, ze to strona północna (od południowej ewidentnie na biel wygląda). http://img705.imageshack.us/img705/2473/dscf4660b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkokkos 01.06.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 i jest bardzo ładny, zapisałam już, ale to pomysł na przyszłość problem czysto logistyczny - po farby z mieszalnika musiałabym jechać 40 km, a nie mam na to czasuliczyłam na ładnego gotowca, bo niestety kolory duluxa, dryfujące kry i srebrzysty lód (coś jakoś tak) wychodzą bajkowo niebieskie i nijak nie pasują do całej resztypokoje nie są duze, podłoga jest już i tak ciemna, ściany muszą być jasne i musimy pomalować jej już w ten weekend,stąd moje desperackie poszukiwania dziękuję za życzliwość i takowej też życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Lina_ 01.06.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Wypróbuj light grey Beckersa, w marketach można kupić próbki, fajny jaśniutki szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milady 03.06.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 ha, ja dzisiaj jadę po próbki Beckersa Light Grey ! bardzo jestem ciekawa jak będzie wyglądał na moich ścianach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Trynity_ 03.06.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Jeżeli chodzi o dulux mineral haze to wychodzi szaro-niebieski w pokoju południowym, a w ciemniejszych miejscach wygląda wręcz na lawendowy. Nie jest to kolor, o jaki mi chodziło, ale trudno. Na razie tak zostanie a przy następnym malowaniu będę dobierać kolor sama. Wtedy zawsze jest jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milady 04.06.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Nie mozemy nigdzie znaleźć Beckers Light Grey próbinków a co myslicie o "Szarośći zen" Duluxa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.06.2012 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Przecież to ciemna szarość ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milady 05.06.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 bo to był taki skrót myślowy na inną ścianę ta szarość zen Kupiliśmy już light grey do całego przedpokoju dziewczyny spójrzcie jeszcze proszę do wątku o projektowaniu kuchni, co sądzicie o projekcie kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.06.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 z light grey beckersa jesteśmy zadowoleni, z intuicji dekorala już nie do końca, raz że jest mniej wydajna i np w kuchni trzeba było malować 3 razy żeby ładnie wszystko pokryło (nie mamy gładzi) to jeszcze guzik zmywalna jest :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Lina_ 07.06.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Dla szukających gotowców wklejam moje testy na białej ścianie, należy wziąć poprawkę, że mieszkanie jest ciemne i wszystkie kolory wypadają dużo ciemniej.Osobiście wybieram light grey i stur dust, bo magnaty są za ciemne i wpadają lekko w niebieskości, a stony grey beckersa w beż.http://oi50.tinypic.com/2cgd9ab.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milady 07.06.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Lina, świetne zestawienie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 08.06.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Dla szukających gotowców wklejam moje testy na białej ścianie, należy wziąć poprawkę, że mieszkanie jest ciemne i wszystkie kolory wypadają dużo ciemniej. Osobiście wybieram light grey i stur dust, bo magnaty są za ciemne i wpadają lekko w niebieskości, a stony grey beckersa w beż. http://oi50.tinypic.com/2cgd9ab.jpg Będziesz zadowolona,ja w zeszłym tygodniu malowałam pokój syna, kolor oczywiście szary z beckersa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 09.06.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Lina, super zestawienie mam pytanko - czy kolor stony grey występuje tylko lateksowy? Poszukuje szarości wpadającej w beż i ten kolor mi się podoba, ale chce go do salonu a nie kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strawberka 09.06.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 (edytowane) Lina dzięki za zestawienie! bardzo mi się przyda light grey mi się bardzo podoba Edytowane 9 Czerwca 2012 przez strawberka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milady 13.06.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Ściany pomalowane szarościami- w przedpokoju light grey, sciana tv stoney grey. Light grey delikatny jasny, ale lekko wpada chyba jednak w niebieski, za to stony grey super- choć ciemniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w33497 24.10.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 miliday to moze pokaż te Twoje szare sciany jak masz fotki, jstem na etapie kupowania szarych farb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katawoj 24.10.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 ja już wybrałam swoje szarości padło w końcu na nobilesa "zimę mglistą" i beckersa "light grey" beckersa kupiłam na próbę (bo wcześniej miałam kupionego nobilesa) i żałuję, że wcześniej go nie poznałam! zdecydowanie ta farba to dla mnie nr 1 jeśli chodzi o szarość, krycie, samo malowanie i strukturę ściany "po" nobiles nie wypada najgorzej ale już tak ładnie nie kryje mimo, że to również farba lateksowa pokażę wam nobilesa w salonie (okna na zachód więc lekko ocieplony kolor od promieni słonecznych) "zima mglista" jest nie za ciemna, nie za jasna i jeśli ktoś szuka farby żeby nie nadwyrężyć budżetu to polecam choćby na próbę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts