wieniu261 25.03.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witam Wszystkich bardzo serdecznie. Jestem z Radomska kiedyś dorabiałem na studia pracując na budowie. W chwili obecnej jestem zainteresowany postawieniem domku, częściowo chce zrobić to własnymi siłami (koszta) no i dzięki Waszej pomocy. Działka jest w chwili obecnej rolna ale... na terenie miasta. W chwili obecnej czytam i czytam i czytam a projekt (KRZYŚ) który nam się podoba jest na większą działkę a my mamy naprawdę bardzo wąską 15m. W chwili obecnej doczytuje co zrobić aby ominąć te nieszczęsne 4 metry Jeszcze raz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 25.03.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 witaj, wieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 31.03.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Wieniu, miło Cię poznać, witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 01.04.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts