ewela 25.03.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Mam pytanie do tych którzy podłączali gaz w domu.....czy przy podpisywaniu umowy z gazownią, dawaliście odpis z księgi wieczystej czy tylko akt własności? MOja gazownia chce odpis z KW a nie akt własności.......tylko po co im KW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panikierowniczka 25.03.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Mojej gazowni było wszystko jedno, musiałam mieć tylko jakiś papier potwierdzający, że to moja własność. Zdecydowałam się na wyciag z KW bo w akcie notarialnym było zbyt dużo NIPów PESELi i adresów osób które uczestniczyły w transakcji a nie chciałem żeby tak wrażliwe dane krążyły w sposób niekontrolowany po różnych urzędniczych biurkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 25.03.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Mam pytanie do tych którzy podłączali gaz w domu.....czy przy podpisywaniu umowy z gazownią, dawaliście odpis z księgi wieczystej czy tylko akt własności? MOja gazownia chce odpis z KW a nie akt własności.......tylko po co im KW? Akt właśnośc. KW nie chcieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewela 25.03.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 dziękuję za odpowiedzi Zdecydowałam się na wyciag z KW bo w akcie notarialnym było zbyt dużo NIPów PESELi i adresów osób które uczestniczyły w transakcji a nie chciałem żeby tak wrażliwe dane krążyły w sposób niekontrolowany po różnych urzędniczych biurkach .......a ja i tak mam podać pesel,nip,akt własności i jeszcze najlepiej odpis KW........paranoja jakaś.....hmmm,nie wiem co o tym myśleć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawek budowniczy 25.03.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Ja natomiast wypelnilem druk ktory dostalem do reki i tak wpisalem pesel nip i zaznaczylem takim ptaszkiem przy pytaniu czy to moja wlasnosc i to wszystko na drugi dzien przyjechal zalozyl licznik i wszystko! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panikierowniczka 25.03.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 .......a ja i tak mam podać pesel,nip Nip i pesel musiałam podać ale nie chciałam ujawniać danych pozostałych osób które zbywały działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts