dandi3 25.03.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Nie wiem czy nie dubluję tematu i nie wiem czy juz gdzieś nie było. szukałem na FM ale nie znalazłem. Jeżeli pytanie i temat są nie w tym dziale co trzeba proszę moderatora o przesunięcie. Szukamy kodówki (nie może być SBS z racji braku miejsca) jednodrzwiowej z kostkarką (nie dozownikiem wody) w drzwiach. Nie ma zbyt dużego wyboru na rynku i jak narazie najbardziej odpowiada nam ta: http://image.ceneo.pl/data/products/732150/product.jpg czy ktoś z Was uzytkuje może ten sprzęt i podzieli sie wrażeniami? narazie czytałem tylko opinie z ceneo ale nie jest ich duzo i raczej są rozmyte jeżeli chodzi o konkret. Gdyby ktoś miał pomysł na inną lodówkę tego typu (np z większym zamrażalnikiem) będe zobowiązany. Zamrażalnik musi być dolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts