Bulinek 25.03.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witam. Mam zamiar postawić sobie płotek drewniany, co by się od złego sąsiada odgrodzić :] Ma on być impregnowany "fabrycznie" (zdaje się tym impregnatem zielonym do więźb dachowych). Chciałbym go jeszcze raz zaimpregnować i pomalować. Myśle o lazurze do drewna firmy V33 (Link tu - Lazura V33) Czy to dobry pomysł? Chciałem na początku pomalować to drewnochronem lakierobejcą, ale wydaje mi się to dosyć drogi sposób i boje się ze lakier za parę lat może popękać. Później będą problemy z powtórną konserwacją... Z góry dziękuje za odpowiedź :] Pozdrawiam serdecznie.Bulinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 26.03.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ja preferuję sadolin, bo już sprawdzony i na sztachetach i meblach ogrodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts