Frantz 26.03.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 A więc do poprawy!!!Ciekaw jestem tylko czy mozna wyjąć z podłogi płytkę 30x30 bez jej uszkodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 26.03.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 jasne - a najłatwiej jak już jest zafugowana Był kiedyś taki fajny filmik jak dwóch gostków demontowało płytki ze ściany.... pięknie im to szło - żadna nie była uszkodzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 26.03.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Tak drążył temat, aż dostał odpowiedź , najlepsze, że sam nie wie czy mu to przeszkadza czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 27.03.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Moi płytkarze coś wspominali o teście złotówki bierzesz 1 zł i grasz w kapsle po podłodze, jak się zatrzymuje to się czepiasz, a jak nie to odbierasz robotę PS oczywiście nie ma prawdopodobnie osoby na świecie która połozyłaby tak równo nierówne płytlki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frantz 30.03.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Tak drążył temat, aż dostał odpowiedź , najlepsze, że sam nie wie czy mu to przeszkadza czy nie... Najpierw przeczytaj co napisałem, potem pomyśl a potem dopiero napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 30.03.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ja dokładnie przemyślałem , to co , napisałem, jeżeli ktoś nie ma swojego zdania, aż musi o to pytać na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts