wodzu1 25.03.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witam! Tutaj zapraszam do komentarzy do naszego dziennika http://forum.muratordom.pl/orchidea-pod-poznaniem,t155640.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 25.03.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 To będę pierwszy ładna działeczka, ale fotka niezbyt aktualna - gdzie śnieg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 25.03.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Tak swoją drogą to w Tulcach, gdzie mieszkam znajomi wybudowali Orchideę i lada co się przeprowadzają. Ładny domek zrobili. Cyknę fotki jak mi pozwolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 25.03.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 A ja będę druga. Witam sąsiada My w Mrowine zaczynamy. Mam pytanie o geodetę. Ile Wam wziął za wytyczenie domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 25.03.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 do tej pory wiedziałem tylko o dwóch orchideach w Poznaniu tzn. gotowych (jedna oglądałem przed zakupem projektu)... a jedna jest w budowie... każde fotki, porady mile widziane... dzięki nim przez dwa lata śledzenia tematu o tym domu na forum, udało mi sie już kilku rzeczy uniknąć na etapie planów - np to okno połaciowie nad wejściem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 25.03.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 A ja będę druga. Witam sąsiada My w Mrowine zaczynamy. Mam pytanie o geodetę. Ile Wam wziął za wytyczenie domu? nie pamiętam - było to dwa 1,5 roku temu... ale traz musze ponownie wyznaczyć bo niektóre słupki się poluzowały... geodeta podał mi kwote 600 Pln za obrys plus po 50 zeta za "małe" narożniki . ale to była tylko rozmowa przez telefon... może masz kogos tanszego do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 25.03.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Muszę zadzwonić do "swojego" geodety ile weźmie i mam namiary na jakiegoś z Krzyszkowa w hurtowni polecili i jak będa coś wiedzieć to dam Tobie znać. A kiedy będziesz wyznaczał domek. Jak byłyby dwa w bliskiej odległości domy do wytyczenia, to pewnie coś obniżą. Ale kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 25.03.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Muszę zadzwonić do "swojego" geodety ile weźmie i mam namiary na jakiegoś z Krzyszkowa w hurtowni polecili i jak będa coś wiedzieć to dam Tobie znać. A kiedy będziesz wyznaczał domek. Jak byłyby dwa w bliskiej odległości domy do wytyczenia, to pewnie coś obniżą. Ale kombinuje Wytyczanie jak tylko glina umożliwi pewne wbicie słupków... więc czekamy na słońce i wysokę temperaturę co do wspólnego wyznaczanie to jestem za czekam na więcej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Trzecia.... jesteśmy prawie sąsiadami.Ładniutki domek się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 26.03.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam nowego sąsiada. Ładny projekt, choc dach dość skomplikowany. Zaboli po kieszeni. Czy chcecie coś zmienić w stosunku do oryginału, np mniej lukarn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 26.03.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Trzecia.... jesteśmy prawie sąsiadami.Ładniutki domek się szykuje Witam! Dziękuję. Prawie sąsiadami? Czy nie czytałem w Twoim dzieniku, że macie działkę gdzieś między Środą o Swarzędzem... chyba, że coś pomyliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 26.03.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam nowego sąsiada. Ładny projekt, choc dach dość skomplikowany. Zaboli po kieszeni. Czy chcecie coś zmienić w stosunku do oryginału, np mniej lukarn? Witam! Oj zaboli, zaboli - szacuje go z robocizną na jakieś 80-100 tys tzn. z pelnym deskowaniem i Creatonem Optima Lukarny na domu pozostają bez zmian - odpada tylko lukarna na dachu garażu. Zostanie zastąpiona dwoma oknami połaciowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Trzecia.... jesteśmy prawie sąsiadami.Ładniutki domek się szykuje Witam! Dziękuję. Prawie sąsiadami? Czy nie czytałem w Twoim dzieniku, że macie działkę gdzieś między Środą o Swarzędzem... chyba, że coś pomyliłem tak, dokładnie w miejscowości w której jest urząd gminy i Tulce pod niego należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 26.03.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 tak, dokładnie w miejscowości w której jest urząd gminy i Tulce pod niego należą no to jesteśmy po przeciwnych stronach Poznania - trochę dalsi sąsiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 tak, dokładnie w miejscowości w której jest urząd gminy i Tulce pod niego należą no to jesteśmy po przeciwnych stronach Poznania - trochę dalsi sąsiedzi przepraszam, wydawało mi się, że w Tulcach się budujecie ale za tą wpadkę, mogę polecić ci geodetę. Za 4 główne punkty bierze 400 zł + 50 zł za każdy dodatkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 26.03.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 ale za tą wpadkę, mogę polecić ci geodetę. Za 4 główne punkty bierze 400 zł + 50 zł za każdy dodatkowy chętnie skorzystam - możesz przesłać namiary na priv-a? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 26.03.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 To ja tez witam.Co prawda nie bedziemy sasiadami ,bo troche za daleko,ale fajnie byc witanym.No i podoba mi sie projekt i dzialka. Zycze duzo zapalu i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 26.03.2009 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 To ja tez witam.Co prawda nie bedziemy sasiadami ,bo troche za daleko,ale fajnie byc witanym.No i podoba mi sie projekt i dzialka. Zycze duzo zapalu i powodzenia Witam również i dziękuję A kolega skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 26.03.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 To ja tez witam.Co prawda nie bedziemy sasiadami ,bo troche za daleko,ale fajnie byc witanym.No i podoba mi sie projekt i dzialka. Zycze duzo zapalu i powodzenia Witam również i dziękuję A kolega skąd? KOLEZANKA z dolnoslaskiego pod Wroclawiem-niebawem , a obecnie z Legnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 26.03.2009 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 To ja tez witam.Co prawda nie bedziemy sasiadami ,bo troche za daleko,ale fajnie byc witanym.No i podoba mi sie projekt i dzialka. Zycze duzo zapalu i powodzenia Witam również i dziękuję A kolega skąd? KOLEZANKA z dolnoslaskiego pod Wroclawiem-niebawem , a obecnie z Legnicy. sorry, niedokładnie przeczytałem nicka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts