ka_em 24.04.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Bradzo ładnie wyglądają te fundamenty, bardzo równo i muszę powiedzieć, że nawet estetycznie. Jak będziesz zadowolony z ekipy to wezmę namiary Apropo tych schodów na strych to podobno problem ich umiejscowienia spowodowany jest kierunkiem "żeber" na stropie - schody muszą być w tym samym kierunku co "żebra" (mam nadzieję, ze dobrze to wyjaśniłam). A jak jest u Ciebie Wodzu1 skoro pierwszy strop będizie monolityczny to jaki będzie ten między poddaszem a stryszkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 24.04.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Bradzo ładnie wyglądają te fundamenty, bardzo równo i muszę powiedzieć, że nawet estetycznie. Jak będziesz zadowolony z ekipy to wezmę namiary Apropo tych schodów na strych to podobno problem ich umiejscowienia spowodowany jest kierunkiem "żeber" na stropie - schody muszą być w tym samym kierunku co "żebra" (mam nadzieję, ze dobrze to wyjaśniłam). A jak jest u Ciebie Wodzu1 skoro pierwszy strop będizie monolityczny to jaki będzie ten między poddaszem a stryszkiem? A dziękuję, mane sie tez te funamenty podobają. co do kierunku schodów to u góry nie ma zeber tylko jest już drewniana kontrukcja dachu a tam mozesz zmieniać w dość szerokim zakresie. na to nabija sie deski albo OSB i masz podłogę na strychu ja nie mam monolitu tylko właśnie gęstożebrowy tzn miedzy parterem a piętrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 24.04.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 zobaczysz jak szybko będą powstawały ściany parteru- błyskawicznie. Generalnie murowanie idzie bardzo sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 24.04.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 zobaczysz jak szybko będą powstawały ściany parteru- błyskawicznie. Generalnie murowanie idzie bardzo sprawnie Jak widzę moją ekipę to mam poważne oabwy że ściany parteru w jeden dzień staną no może w dwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 24.04.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 jak sprawni i ekipa 5-6 chłopa to mogą dać radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 24.04.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 jak sprawni i ekipa 5-6 chłopa to mogą dać radę bardzo sprawani a do tego 8-9 chłopa - a w sumie szef ma ich 17-tu ale tylu chyba nie przywiezie bo chyba by sobie trochę za bardzo przeszkadzali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 24.04.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 no to parter będzie błyskawicznie. Jak dojdą do otworów- sparwdzaj wymiary pod okna, czasami mogą się zapomnieć od tej szybkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 24.04.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 no to parter będzie błyskawicznie. Jak dojdą do otworów- sparwdzaj wymiary pod okna, czasami mogą się zapomnieć od tej szybkości tym bardziej że będę miał parę zmian nie naniesionych w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.04.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 No sąsiedzie... pięknie poszli. Normalnie SZOK. W jeden dzień!!Ładnie, szybko i estetycznie. Oby tak dalej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.04.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dzień dobry chłopaku.... idę oblukać co u Ciebie na budowie się dzieje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 27.04.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dzień dobry chłopaku.... idę oblukać co u Ciebie na budowie się dzieje..... od czwartku nic... dzisaj podobno mają malować ścianki i zamawiam material na izolocję - w srodę wchodzą ocieplać i izolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.04.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dzień dobry chłopaku.... idę oblukać co u Ciebie na budowie się dzieje..... Glamcia... a ja poznałam w realu naszego Wodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 27.04.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.04.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dzień dobry chłopaku.... idę oblukać co u Ciebie na budowie się dzieje..... Glamcia... a ja poznałam w realu naszego Wodza i jak ??? przystojny ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.04.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dzień dobry chłopaku.... idę oblukać co u Ciebie na budowie się dzieje..... Glamcia... a ja poznałam w realu naszego Wodza i jak ??? przystojny ??? Hehe...... no przecież u niego w komentarzach tak jawnie Tobie nie napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.04.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dzień dobry chłopaku.... idę oblukać co u Ciebie na budowie się dzieje..... Glamcia... a ja poznałam w realu naszego Wodza i jak ??? przystojny ??? Hehe...... no przecież u niego w komentarzach tak jawnie Tobie nie napiszę eeeeeeeeeeeee, tam pisz na priva ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dzień dobry chłopaku.... idę oblukać co u Ciebie na budowie się dzieje..... Glamcia... a ja poznałam w realu naszego Wodza i jak ??? przystojny ??? Hehe...... no przecież u niego w komentarzach tak jawnie Tobie nie napiszę eeeeeeeeeeeee, tam pisz na priva ..... Glamcia, ja już ze zmęczenia mam kompletną głupawkę, jakbym się normalnie upiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.04.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dzień dobry chłopaku.... idę oblukać co u Ciebie na budowie się dzieje..... Glamcia... a ja poznałam w realu naszego Wodza i jak ??? przystojny ??? Hehe...... no przecież u niego w komentarzach tak jawnie Tobie nie napiszę eeeeeeeeeeeee, tam pisz na priva ..... Glamcia, ja już ze zmęczenia mam kompletną głupawkę, jakbym się normalnie upiła Guzmanko z Twojego opisu...to nic tylko się zakochać w tym naszym wodzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.04.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dzień dobry chłopaku.... idę oblukać co u Ciebie na budowie się dzieje..... Glamcia... a ja poznałam w realu naszego Wodza i jak ??? przystojny ??? Hehe...... no przecież u niego w komentarzach tak jawnie Tobie nie napiszę eeeeeeeeeeeee, tam pisz na priva ..... Glamcia, ja już ze zmęczenia mam kompletną głupawkę, jakbym się normalnie upiła Guzmanko z Twojego opisu...to nic tylko się zakochać w tym naszym wodzu Glamurko, no mówiłam, żebyś była cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.04.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dzień dobry chłopaku.... idę oblukać co u Ciebie na budowie się dzieje..... Glamcia... a ja poznałam w realu naszego Wodza i jak ??? przystojny ??? Hehe...... no przecież u niego w komentarzach tak jawnie Tobie nie napiszę eeeeeeeeeeeee, tam pisz na priva ..... Glamcia, ja już ze zmęczenia mam kompletną głupawkę, jakbym się normalnie upiła Guzmanko z Twojego opisu...to nic tylko się zakochać w tym naszym wodzu Glamurko, no mówiłam, żebyś była cicho niech się pocieszy....że ma branie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts