bozena11 11.11.2003 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Czy zasypywac fundamenty tylko piaskiem zoltym czy tez wszystkim co pozostalo po wykopie. zaznaczam ze ziemia jest typowo gliniasta pozdrawia bozena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza 11.11.2003 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Jeśli masz zamiar robić podłogę na gruncie to odradzam wsypywanie gliny - wydaje mi się, że nie będziesz jej w stanie ubić. Tylko piasek i to porządnie zagęszczony. JA miałam wysokie fundamenty (też lane w glinie) i w końcu zrobiołam "strop nad przestrzenią wentylowaną" jak to się fachowo nazywa. Nasz inspektor BARZDO ORADZAŁ glinę do wsypania (trudno ubić, a osiadać może i 20 lat). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts