chepniers 25.03.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 witam, co sądzicie o firmie i o produktach j/w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 25.03.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Produkuja i sprzedaja duzo ,ale poza kotlem musisz kupic cale sterowanie i poszukaj firme ktora jest dystrybutorem albo zajmuje sie ich instalacja . Wiem ze w Warszawie zajmuje sie tym firma Bosan.Najlepiej zapytac sie u Producenta (Atmos) jaka firme polecaja w twojej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chepniers 26.03.2009 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 wiem ,wiem, to sterowanie "dobija " mnie ... chodziło mi o to , czy taka trójfunkcyjność jest możliwa ? widze ,że i tak trzeba dokupic palnik , który kosztuje połowe pieca ale kusi mnie ,że będę miał 3 paliwa w jednym (nie mam gazu ale jest w planach , nie lubię węgla , a drewna nie mam gdzie skłądowąc ) , zostaja pelety , telefon do przedstawiciela zdobyłmem wczoraj , ale ja jestem z typu : "musze zobaczyć i dotknąć" zanim kupię pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 20.05.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 chepniers I co? Kupiłeś? Mnie też interesuje Atmos DC 15EP z palnikiem na pelety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chepniers 20.05.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 jeszcze nie , jestem umówiony na wizytę "gospodzarczą" własnie ... bo po głwoei chodzi mi jeszcze dokupienie przez nich (firma MORA z Poznania) kominka z płaszczem wodnym na pelety właśnie - jak juz mam miec piec na pelety , to ikominke - i tak musże składować opał , to nie chce sobie dokładac drewna kominkowego , suszyć , nosić , w popiele grzebać . Wszyscy , których pytałem (posiadacze kominka ) , nieoficjalnie maja go dość , a tu pelet sobie leci podajnikiem do kominka, ogrzewa wodę , brak praktycznie popiołu , nie ma sy..u w domu, zapala się pilotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 20.05.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Mi też Atmos dał namiary na ta firme z Poznania. Wygląda to dobrze. Duża sieć serwisowa - nawet w moim zapyziałym Słupsku jest serwisant Teraz zbieram opinie na temat tego kotła i palnika. Jakbyś miał już jakieś informacje to pisz prosze na forum, chetnie sie czegos dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts