rafalr82 25.03.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 tutaj prosimy o zamieszczanie wszelkich informacji dotyczących naszego dziennika budowy. dziękujemy i pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 27.07.2009 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Oglądałem kilkakrotnie zdjecia z budowy. Sprawnie to wszystko idzie. Ten etap, gdy zmiany są widoczne z godziny na godzinę bardzo cieszy. Życze powodzenie i czekam na kolejne zdjęcia. Napisz co to za projekt (pracownia, nazwa) I jezeli mogę Ci zasugerować, zmień nazwę wątków o Waszej budowie i wątku z komentarzami - lepiej, gdy jest w tytułach coś bardziej indywidualnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 27.07.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 No no no budowa idzie w błyskawicznym tempie Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalr82 04.08.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 projekt dom w portulankach,, jutro jak dobrrze pójdzie to lejemy płytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 23.08.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 zajrzałam, pooglądałam i życzę dalszych - tak szybkich - postępów w pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts