Mymyk_KSK 26.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 To jest narożnik w kolorze czekoladowym który bardzooo mi się podoba, i może być z funkcją spania lub bez, [ to z allegro? Jesli tak, to wydaje mi się że od sprzedawcy, od którego my mamy nasze meble on robi dla quelle i nadwyżki sprzedaje na allegro własnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nania 26.03.2009 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 To jest narożnik w kolorze czekoladowym który bardzooo mi się podoba, i może być z funkcją spania lub bez, [ to z allegro? Jesli tak, to wydaje mi się że od sprzedawcy, od którego my mamy nasze meble on robi dla quelle i nadwyżki sprzedaje na allegro własnie. Tak, tak z allagro! Ja jestem maniaczką tego serwisu, nooo w sumie moja firma też tam sprzedaje ale generalnie ja siedzę i wyszukuję, bo można naprawdę super rzeczy kupić i za ceny o wiieeele niższe! A ten sprzedający to z poznania! Ma naprawdę fajne wypoczynki i w cenach duuużo niższych tak że nawet mi się opłaca pod Warszawę to przywieźć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 27.03.2009 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 ja też go już kiedyś namierzyłam na allegro. ma dużą ofertę wypoczynków ze skóry i ekoskóry w przystępnych cenach - również z funkcją spania - to tak dla zainteresowanych... ale nie chciało mu się specjalnie dla mnie wystawia na ekspozycję białego narożnika, więc do współpracy nie doszło - olałam go tak, jak on mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.03.2009 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Jak będziesz wydawać za X lat córkę za mąż,to gdzie będą goście spać? Świadkowie akurat się zmieszczą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muniek241 27.03.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 To jest narożnik w kolorze czekoladowym który bardzooo mi się podoba, i może być z funkcją spania lub bez, http://images45.fotosik.pl/92/504698c7f36e333c.jpg A mogłabyś podać link do tego sprzedawcy ?? Zestaw mi się spodobał, ale na allegro go nie znalezłem. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czar_ni 27.03.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 A ten sprzedający to z poznania! Ma naprawdę fajne wypoczynki i w cenach duuużo niższych tak że nawet mi się opłaca pod Warszawę to przywieźć! Nana to Pan ,który przywozi nowe meble z Niemiec to też u niego kupiłam :> 2 "oddział" ma na Śląsku bardzo polecam tego Pana jest solidny a sprzęty ma dobrej jakości - tylko jego aukcyjne zdjęcia często nie oddają urody mebla. Za ten narożnik (duży jak na ofert sklepowe) zapłaciłam 1100 zł. W sklepie musiałabym zapłacić ok 2500-3 tys http://img150.imageshack.us/img150/6952/49712820gp4.jpg http://img237.imageshack.us/img237/9804/42405029vx1.jpg http://img150.imageshack.us/img150/8305/99281843zr8.jpg http://img413.imageshack.us/img413/1592/45160092qb6.jpg http://img237.imageshack.us/img237/8852/35243920ao2.jpg Przed zakupem umówiliśmy się w magazynie i pooglądaliśmy sobie wszystko na żywo. I tak jak pisałam wcześniej my z mężem spokojnie na nim leniuchujemy i oglądamy tv - każde na jednej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 27.03.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Odnośnie goszczenia u siebie znajomych, to raczej nie patrzyłabym na częstotliwość ale na ilość. I tak u mnie b. rzadko są imprezy (raczej my chodzimy) natomiast minimalna ilość osób goszczonych to 6.Ja kupie wypoczynek z funkcją rozkładania – faktycznie znalezienie fajnego graniczy z cudem – ja uwielbiam taki styl na chwilę obecną: http://www.noti.pl/index.php?swf=oferta_foteleisofy_mula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nania 27.03.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 A mogłabyś podać link do tego sprzedawcy ?? Zestaw mi się spodobał, ale na allegro go nie znalezłem. Pozdrawiam Piotr W sumie może nie powinnam, all proszę. http://www.allegro.pl/item582908612_nowoczesny_naroznik_z_sztucznej_skory.html czar_ni bardzo ładny masz ten narożnik, kolor mi też się podoba! tylko u mnie wszelkiego radzaju materiały odpadają! Przy dwójce małych dzieci i docelowo kocie i psie! w rachubę wchozi tylko skóra lub eco skóra! Nie zayzykuję mebla z materiału nawet czarnego Teraz mam jasno bezowy, i tylko modlę się kiedy go się pozbędę!.ale to tak na marginesie! Jednak chylę się ku wersji z funkcją spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czar_ni 27.03.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 czar_ni bardzo ładny masz ten narożnik, kolor mi też się podoba! tylko u mnie wszelkiego radzaju materiały odpadają! Przy dwójce małych dzieci i docelowo kocie i psie! w rachubę wchozi tylko skóra lub eco skóra! Nie zayzykuję mebla z materiału nawet czarnego Teraz mam jasno bezowy, i tylko modlę się kiedy go się pozbędę!.ale to tak na marginesie! Jednak chylę się ku wersji z funkcją spania Wkleiłam te zdjęcia tylko po to by może ktoś się przekonał ,że jednak warto. Te z aukcji (z reguły z Żor) są kiepskiej jakości i ktoś może zrezygnować a szkoda by było bo to jednak okazja. Nie namawiam absolutnie na nic ! Każdy musi kupować pod siebie. Ja mam 2 psy i są bardzo nieszczęśliwe ,że wraz z wyniesieniem starego wypoczynku skończyło się spanie na nim. Marzy mi się śliwkowy bądź czekoladowy ale to następnym razem. Pochwal się proszę jak już kupisz A jeszcze jedno mamy ten wypoczynek już 4 miesiące i dalej wygląda jak nowy, nic się nie odkształca, naciąga także polecam. Nasz jest bardzo lekki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muniek241 27.03.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 W sumie może nie powinnam, all proszę. http://www.allegro.pl/item582908612_nowoczesny_naroznik_z_sztucznej_skory.html Bardzo dziękuję !! Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 30.03.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Widziałam ten zestaw wczoraj na zywo poniewaz kupowałam u tego goscia z allegro naroznik ...zestaw wygląda na zywo równie ładnie jak na zdjęciu to tak na marginesie jakby się ktoś zastanawiał ...my kupilismy naroznik skóra+ekoskóra 250x250 kolor wiśnia foto w moim dzienniku... http://images38.fotosik.pl/90/c4a73056484f3b69m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 30.03.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Słuchajcie, a mam pytanie... a właściwie dylemat.. gdybyście mieli wybrać fajną sofę z tkaniny za 1300 czy ze skóry za 2600 to co byście wzięli, wiedząć że dzieci "w drodze", zwierzaków nie ma... Czy lepiej odpusćić skóre bo to większa strata w przypadku zniszczenia czy jedna skóra będzie twalsza od tkaniny? Nie wiem jak wybrnąc z tego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 30.03.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 a lubisz skórę?oto jest pytanie...ja bym skóry nie wybrała, bo nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 30.03.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 a lubisz skórę? oto jest pytanie... ja bym skóry nie wybrała, bo nie lubię. Bardzo, mam teraz narożnik i uwielbiam go, ale z kolei nie mam dzieci, ale spodziewam się dzieci, i nie wiem co będize praktyczniejsze...koleżanka mnie ostrzega, że dzieci zniszczą skórę, i nie wiem co wybrac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 30.03.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 dzieci zniszczą wszystko są za i przeciw - skórę się łatwiej czyści po małych szkodnikach, ale jak się zniszczy, to nieodwracalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 30.03.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 No tak kombinuję, że jak coś to jakąś narzutę zarzucę i może wytrzyma...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 30.03.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 dzieci zniszczą wszystko Dobrze to ujełaś.. skóre się lepiej czysci a jak beda zdolne dzieciaczki to uszkodzą i tkaninę i skóre .....obie nieodwracalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secret 31.03.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Skóra to świetna sprawa, mam i polecam. Tylko są też minusy. W lato jak się położysz gołym ciałem (np. bez koszulki), nie jest zbyt komfortowo. Dobrej jakości skóra nie drze się szybko, więc nie ma co się obawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 31.03.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Słuchajcie, a mam pytanie... a właściwie dylemat.. gdybyście mieli wybrać fajną sofę z tkaniny za 1300 czy ze skóry za 2600 to co byście wzięli, wiedząć że dzieci "w drodze", zwierzaków nie ma... Czy lepiej odpusćić skóre bo to większa strata w przypadku zniszczenia czy jedna skóra będzie twalsza od tkaniny? Nie wiem jak wybrnąc z tego.. Moja kanapa skórzana ma 4 lata, wygląda praktycznie jak nowa. Nie wyobrażam sobie tej samej kanapy w tkaninie. pamiętam ile soczków się na nią wylało,ile paluszków odcisnęło. No a młodszy syn należy do tych często ulewających , więc wyobraź sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 31.03.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 ...więc wyobraź sobie Moja wyborażnia pracuje na najwyższych obrotach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts